Prisjakt

Omdömen(464)

Sorterat efter datum
Z
Zoom7

1 omdöme

Utmärkt
en dag sedan
Bästa stället att köpa prisvärda kablar :)
DiscAtOnce svarar:2021-09-16
Tack för det fina omdömet. /DiscAtOnce
A
Amirswe

10 omdömen

Utmärkt
15 dagar sedan*
Via butik
Allting gick smidigt och bra.
*Redigerades 6 dagar sedan
DiscAtOnce svarar:2021-09-16
Tack för det fina omdömet. /DiscAtOnce
K
Karl

1 omdöme

Bra
5 månader sedan*
Problem med leveransen pga PostNord. Pengarna tillbaka utan problem. Trevlig kundsupport.
*Redigerades 3 månader sedan
DiscAtOnce svarar:2021-04-28
Tack för omdömet och beklagar att leveransen krånglade. /DiscAtOnce
R
Royo

11 omdömen

Utmärkt
3 månader sedan
Otroligt snabb, billig och smidig butik. Begränsat utbud men ska man ha kablar eller nått väggfäste kollar jag har först.
DiscAtOnce svarar:2021-07-01
Tack för det fina omdömet. /DiscAtOnce
G
Grossistens

15 omdömen

Utmärkt
3 månader sedan
Väldigt snabb leverans, bra packat och bra pris. Jag är kanonnöjd.
DiscAtOnce svarar:2021-07-01
Tack för det fina omdömet. /DiscAtOnce
Utmärkt
4 månader sedan
Grymma priser. Snabb leverans. Bra paketerat. Full pott utan tvekan.
DiscAtOnce svarar:2021-05-18
Tack för det fina omdömet. /DiscAtOnce
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
4 månader sedan
Bästa pris i sverige för min vara och otroligt snabb leverans. Beställde någon timme efter lunchtid på en fredag och fick paketet dagen därpå, på en lördag(!).
DiscAtOnce svarar:2021-05-17
Tack för det fina omdömet. /DiscAtOnce
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
5 månader sedan
Bra pris och snabbt.
DiscAtOnce svarar:2021-04-25
Tack för det fina omdömet. /DiscAtOnce
Z
Zkelly

2 omdömen

Utmärkt
7 månader sedan
Snabb leverans, bra pris :)
DiscAtOnce svarar:2021-02-09
Tack för det fina omdömet. /DiscAtOnce
Utmärkt
7 månader sedan
Snabb leverans, bra pris.
DiscAtOnce svarar:2021-02-09
Tack för det fina omdömet. /DiscAtOnce
e
emokid

7 omdömen

Utmärkt
9 månader sedan
Ganska bra utvalt sortiment, från märken som erbjuder ett bra utvalt sortiment, med överlag bra kvalité. Mycket lågt pris, vilket var vad som avgjorde var jag gjorde mitt köp. Gjorde mitt köp kl. 14 på en fredag, på lördagen kl. 15 fanns paketet på mitt uthämtningsställe!
DiscAtOnce svarar:2020-12-23
Tack för det fina omdömet. /DiscAtOnce
Bra
10 månader sedan*
Via butik
Bra priser men lite svårt att hitta på sidan.
*Redigerades 9 månader sedan
DiscAtOnce svarar:2020-12-10
Tack för det fina omdömet. /DiscAtOnce
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
10 månader sedan
Best price and 3-day shipping!
DiscAtOnce svarar:2020-12-10
Tack för det fina omdömet. /DiscAtOnce
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
10 månader sedan
Köpte en usb-hub som damp ner i brevlådan redan dagen efter. Billigt och snabbt, hoppas den håller till vad jag ska använda den till :)
DiscAtOnce svarar:2020-12-10
Tack för det fina omdömet. /DiscAtOnce
Anonym användare
Anonym användare
Dålig
10 månader sedan
Köpte en Deltaco sladdvinda som var defekt från början i uttagen, DiscAtOnce var inte behjälpliga med en reklamation.
DiscAtOnce svarar:2020-11-04
Reklamationen inkom till oss 1½ år efter skadan var upptäckt. Då hade garantitiden utgått sedan länge. /DiscAtOnce
Sida 1
Betyg köpupplevelse
4.6Utmärkt
18 omdömen
Distribution av köpupplevelse
(15)
(2)
(0)
(1)
(0)