Prisjakt

Omdömen(61)

Sorterat efter datum
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
3 år sedan*
Via butik

Bra m betalalternativ, lätt att söka på produkter, trevlig och lättöverskådlig hemsida. Frakt pris helt OK.

*Redigerades 3 år sedan
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
3 år sedan
Via butik

Bra priser - och bra sortiment! Hade varit kanon om man hamnat på fraktfritt vid någon nivå.

Blofeld
Blofeld

249 omdömen

Utmärkt
3 år sedan

Bra priser och bra frakt.

R
Ragee

13 omdömen

Utmärkt
3 år sedan*

Bra bolag. Beställde en Lego technic Porsche och den packades och skickades snabbt. Köpte den till nedsatt pris då det skulle vara "skadad kartong" men inget jag ens skulle klagat på om det sålts som ny. Bra betalningsalternativ och seriöst bolag. Enda orsaken jag inte satt en 10a är pga att jag inte haft kontakt med kundservice men det är en personlig reservation och att de inte verkar ha fraktfritt även när man beställer för ganska mycket pengar när andra bolag har det ganska ofta vid dom summorna.

*Redigerades 3 år sedan
N
Nasra

5 omdömen

Utmärkt
4 år sedan*

Topp betyg, beställde lego och fick leverans nästa dag här trodde man att man skulle vänta ett par dagar men hade fel. Mycket bra betalnings möjligheter fanns och smidig utcheckning där man inte behöver skapa ett konto för att handla. Rekommenderar varmt eBrix och kommer alltid handla hos dem vid framtida Lego köp.

*Redigerades 4 år sedan
V
VV00d13

75 omdömen

Bra
5 år sedan*

Beställde från Ebrix och kommer summera det såhär: +snabb leverans +bra utbud +kändes pålitlig Ebrix sköter sig professionellt! MEN ett rejält minus som stör mig är en sak jag skulle kalla "falsk marknadsföring" och detta är att på paketet står det "bäst priser på lego" och liknande stod det även på ett kort inne i paketet. Ebrix är utkonkurerade i nästan alla lego priser. Ett exempel: Tie fighter (modell varianten) kostar 2800 på Ebrix o jag hitta den för 1900 i nyskick på en annan affär. Den kostar 2100 på toys r us. Ni har INTE bäst priser på lego. Därav bara 7 stjärnor.

*Redigerades 5 år sedan
eBrix.se svarar:2017-01-05
Tack för det positiva omdömet för utbud och service! När det gäller vår prisbild så vill jag understryka att vi skriver "Billigt LEGO" och absolut inte "Bäst pris". Vi jämför oss aldrig på det sättet, och på hemsidans framsida förtydligande vi "10-25% under rek.pris på standardsortimentet". Angivet ex TIE Fighter 75095 tillhör ej standardsortimentet utan direktlevereras exklusivt några få butiker i Norden medan ex Ebrix importerar denna via en grossist, därav det högre priset på denna och vissa andra special-produkter. En listning över "Är Billigast" just nu här på Prisjakt visar ca 205 produkter från Ebrix, så visst har vi billigt LEGO allt :-) Mvh och trevlig helg, Peter Lilja VD Ebrix AB
D
DirtyDog

9 omdömen

Utmärkt
5 år sedan*

Fantastiskt utbud av Lego och bra priser. Fick snabbt hjälp via mail när jag råkat lägga en order felaktigt.

*Redigerades 5 år sedan
c
cikada

13 omdömen

Utmärkt
6 år sedan*

Bra pris gjorde att jag valde Brix för köp av födelsedagspresnt till mitt barnbarn. Hade aldrig hört talas om företaget men deras service var perfekt. Beställde på fredag e.m. , levererades på måndagen! Toppen bra!

*Redigerades 6 år sedan
l
losmacos

4 omdömen

Utmärkt
6 år sedan*

Jag och min dotter har handlat på Ebrix fysiska butik vid två tillfällen hittils, utbudet är fantastiskt stort, personalen väldigt hjälpsam och trevlig. Dessutom är priserna väldigt bra, tål defintivt att jämföras på prisjakt, oftast är dem bland de billigaste eller rent av billigast. Hade gett dem 1 stjärnas avdrag för butikens storlek, då den butiken de hade i Mosås innan var i minsta laget så det blev väldigt rörigt och trångt där. men eftersom butiken numera finns i Marieberg området och har en mycket större butiksyta så är det nu väldigt fin ordning i butiken, därför inget avdrag på stjärna. En självklar 10 stjärnors butik, jag och min dotter ser fram emot fler besök och inköp! :)

*Redigerades 6 år sedan
Pinnacle
Pinnacle

249 omdömen

Utmärkt
6 år sedan*

Bra sortiment, bra priser och snabb leverans. Kan inte bli annat än 10 stjärnor i betyg!

*Redigerades 6 år sedan
i
instream_nature

5 omdömen

Utmärkt
8 år sedan*

Beställde lego som fanns i lager en onsdag kl 22. Fick mail att det packats ca kl 12 på torsdagen, och ca kl 12 på fredagen fanns paketet att hämta på mitt DHL-ställe. Hade dessförinnan frågat via mail om paket-id, och fick svar på en timme. Totalt sett mycket bra service!

*Redigerades 8 år sedan
d
dobber81

24 omdömen

Utmärkt
8 år sedan*

Hälsade på i deras fysiska butik i Örebro. Mycket trevlig upplevelse med en säljare som gav ett gediget och proffsigt intryck. Massor av modeller och saker att titta på i butiken. Väl värt ett besök!

*Redigerades 8 år sedan
c
coolbruce

4 omdömen

Utmärkt
9 år sedan*

Toppenbra! Här snackar vi kundservice! Tack!

*Redigerades 9 år sedan
Utmärkt
9 år sedan*

Snabb återkoppling via mail och leverans dagen efter trots sen beställning, bra webbsida med många betalningsalternativ.

*Redigerades 9 år sedan
P
PeterParnes

5 omdömen

Utmärkt
10 år sedan*

Mycket snabb service och bra butik. Beställde sen kväll och fick besked vid 22 att det var packat och skulle skickas dagen efter. Rekommenderas varmt!

*Redigerades 10 år sedan
Sida 4

Betyg köpupplevelse

4.6Utmärkt
16 omdömen
Distribution av köpupplevelse
(12)
(4)
(0)
(0)
(0)