Prisjakt

Omdömen(2 828)

Sorterat efter datum
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
2 dagar sedan*
Via butik
Mycket trevlig och kunnig personal. Detta var mitt första köp hos dem, dock inte det sista.
*Redigerades en dag sedan
Trademax svarar:2021-09-27
Hej, Tack för ditt fina omdöme. Vad roligt att du gillar våran service. Det glädjer oss verkligen att höra. Vi hoppas du blev minst lika nöjd med dina nya varor. Ha en fin dag. Hanna Trademax
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
2 dagar sedan*
Via butik
Trademax har ett stort sortiment och bra priser
*Redigerades en dag sedan
Trademax svarar:2021-09-27
Hej, Tack för ditt fina omdöme. Vad roligt att du gillar vårt sortiment. Vi hoppas att du blev minst lika nöjd med dina nya varor. Ha en fin dag. Hanna Trademax
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
18 dagar sedan*
Via butik
Allt fungerade utmärkt.
*Redigerades 3 dagar sedan
Trademax svarar:2021-09-27
Hej, Tack för ditt fina omdöme. Vad härligt att allt har gått bra och att du känner dig nöjd. Det glädjer oss verkligen att höra. Ha en fin dag. Hanna Trademax
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
4 dagar sedan*
Via butik
Trevlig personal, bra service, omdömet gäller butiken i Helsingborg
*Redigerades 3 dagar sedan
Trademax svarar:2021-09-24
Hej, Tack för ditt fina omdöme. Vad roligt att du besökt våran butik och fått en sådan fin service där. Det glöder oss verkligen att höra. Vi hoppas allt har gått som planerat och att du blev minst lika nöjd med din nya vara. Ha en fin dag. Hanna Trademax
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
4 dagar sedan*
Via butik
Mycket snabb leverans och kunnig kundtjänst
*Redigerades 3 dagar sedan
Trademax svarar:2021-09-24
Hej, Tack för ditt fina omdöme. Vad härligt att allt har gått som de ska och att du känner dig nöjd. Det glädjer oss verkligen att höra. Ha en fin dag. Hanna Trademax
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
14 dagar sedan*
Via butik
Jag är jätte nöjd . ska det var något mindre bra så är det för lite möbler i affären jämnfört med internet , (vill ju inte köpa en soffa eller säng utan att prov sitta/ ligga i den först).
*Redigerades 4 dagar sedan
Trademax svarar:2021-09-24
Hej, Tack för ditt fina omdöme. Vad roligt att du känner dig nöjd. Det glädjer oss verkligen att höra. Dessvärre kan vi inte ha alla varorna i butikerna då de inte får plats men förstår absolut hur du tänker och menar. Ha en fin dag. Hanna Trademax
Anonym användare
Anonym användare
Usel
14 dagar sedan*
Via butik
Långa leveranstider, dålig reklamstionsservice, söndriga varor vid leverans, bruksanvisning osv. Lång leverans för reservdelarna att komma. Aldrig mer
*Redigerades 4 dagar sedan
Trademax svarar:2021-09-23
Hej, tack för ditt omdöme. Tråkigt att läsa att du inte är nöjd efter att ha handlat hos oss. Vi hoppas att du fått problemet löst och kan känna dig nöjd i slutändan. Är det något som fortfarande inte är åtgärdat eller något du har frågor om så är du varmt välkommen att kontakta vår kundsupport på telefonnummer: 042 - 17 21 60. Önskar dig en fin dag hälsningar Micaela Trademax
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
6 dagar sedan*
Via butik
Mycket engagerad personal. God kunskap om produkterna
*Redigerades 5 dagar sedan
Trademax svarar:2021-09-23
Hej, tack för ditt fina omdöme. Det glädjer oss att du uppskattar personalen som jobbar hos oss. Önskar dig en fin dag hälsningar Micaela Trademax
Anonym användare
Anonym användare
Usel
20 dagar sedan*
Via butik
Jag har köpt matbord och stolar hos er för 2 veckor tills nu dem kommer inte ,Ni skriver i webben leverans kommer om 2 veckor
*Redigerades 5 dagar sedan
Trademax svarar:2021-09-23
Hej, tack för ditt omdöme. Tråkigt att leveransen dröjer. Finns det något du undrar om eller något vi kan hjälpa dig med på kundservicen så är du varmt välkommen att höra av dig till oss på: 042 - 17 21 60. Önskar dig en fin dag hälsningar Micaela Trademax
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
22 dagar sedan*
Via butik
Hjälpsam trevligt personal. Rekommenderar.
*Redigerades 7 dagar sedan
Trademax svarar:2021-09-23
Hej, tack för ditt fina omdöme. Super roligt att du uppskattar vår trevliga personal. Önskar dig en fin dag hälsningar Micaela Trademax
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
23 dagar sedan*
Via butik
Allt gick snabbt och smidigt, leverans inom en vecka!
*Redigerades 8 dagar sedan
Trademax svarar:2021-09-20
Hej, Tack för ditt fina omdöme! Önskar dig en fin dag hälsningar Charlotte Trademax
Anonym användare
Anonym användare
Usel
10 dagar sedan*
Via butik
Beklagar att jag skriver pa engelskt tangentbord! Ofattbart att inte inbarning ar obligatorisk for marmorbord. Hur tror man att ett aldre pensionarspar eller for den delen ensamstande eller icke-bodybuilders skall orka slapa in ett stort matbord i marmor (50-kg-klassen) forpackat i tralada (ytterligare minst 10 kg) och utan nagra som helst barhandtag remmar el.dyl. Leveransen galler bara till trottoaren. Ar det tankt att man skall hyra in ytterligare en transportfirma for att fa in bordet i bostaden???? Aven monteringen fordrar att man ar minst 2 starka personer eftersom bordet monteras upp och ned och sedan skall vandas. Man far inga forvarningar om detta nar man bestaller och inga mojligheter att valja lev.alternativ heller. Jaaa, det ar covid19-problem just nu men det hindrar anda inte diverse mobelforetag att erbjuda inbarning! Varfor inte Trademax?? Dalig stil tycker jag. Det ar tydligen en sak att salja prylen och en helt annan att se till att kunden far in varan i bostaden. Det sistnamnda tycks inte bekymra Trademax.
*Redigerades 9 dagar sedan
Trademax svarar:2021-09-20
Hej, Tack för ditt omdöme. Beklagar att det inte gick att få inbärning på din order. Vi samarbetar med många olika speditörer, där samtliga inte erbjuder denna tjänst. Om det är möjligt att lägga till inbärning i din order kommer detta vara valbart innan du slutför din beställning. Du kan även kontakta kundtjänst så kollar de om tjänsten är möjlig att lägga till. Vi hoppas att du ändå är nöjd med ditt köp. Vänligen återkom till oss om det finns något vi kan hjälpa dig med. Önskar dig en fin dag hälsningar Charlotte Trademax
Anonym användare
Anonym användare
Usel
10 dagar sedan*
Via butik
Jag hade en fråga ang leveransen. Det visade vara omöjligt att få kontakt med kundtjänsten. Varken e-post eller chat fungerade. Det var tillräckligt bevis på att detta företag inte är seriöst.
*Redigerades 9 dagar sedan
Trademax svarar:2021-09-20
Hej, Tack för ditt omdöme. Vad tråkigt att höra, beklagar detta. Vänligen kontakta kundtjänst så hjälper de dig med leveransfrågor. Du når dem på telefonnummer 042-17 21 60. Önskar dig en fin dag. Hälsningar Charlotte Trademax
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
13 dagar sedan*
Via butik
Vår säljare Marcus med sin mycket goda kunskap och engagemang lade grunden till dom köp vi gjorde. Och med sitt trevliga och positiva bemötande återkommer vi gärna till denna så välsorterade butik.Vi ger den dom bästa rekommendationerna.
*Redigerades 10 dagar sedan
Trademax svarar:2021-09-20
Hej, Tack för ditt fina omdöme! Önskar dig en fin dag. Hälsningar Charlotte Trademax
Anonym användare
Anonym användare
Bra
20 dagar sedan*
Via butik
Trevlig personal väldigt serviceminded.
*Redigerades 10 dagar sedan
Trademax svarar:2021-09-17
Hej, Tack för ditt fina omdöme! Önskar dig en fin dag. Hälsningar Charlotte Trademax
Sida 1
Betyg köpupplevelse
3.8Bra
500+ omdömen
Distribution av köpupplevelse
(458)
(120)
(31)
(63)
(141)