Prisjakt

Omdömen(143)

Sorterat efter datum
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
en dag sedan
Skulle gärna se andra leveransalternativ än bara PostNord. Helst extra tillval som Airmee Lätt att hitta rätt produkt (speldator) till ett bra pris! Bra information och tydliga spec. Leveranstid 2 vardagar från beställing till leverans med PostNord (Coop).
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
en månad sedan
Absolut en av de bättre butikerna i Sverige för gamingintresserade. Kort och gott bra på alla fronter. Använder en fin datorn därifrån sen ett par veckor. Dröjde inte mer än 4-5 dagar.
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
2 månader sedan
Andra gången jag handlar här, första gången för 4 år sen (speldator). andra gången förra veckan. Hade egentligen planerat mitt köp förra året men valde att avvakta pga långa leveranserna med grafikkort. Blev ett köp under förra veckan, har nu fått min dator med 11700K + RTX 3070 Ti under 2 dygn. Priset var väldigt bra, supporten lika hjälpsam sen första dagen jag köpte här.
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
2 månader sedan
Vi fick ut beställningen med speldator och skärm samt tillbehör förra veckan. 17 timmar tog det från beställning till avisering. Nöjd! Hjälpsam support.
Utmärkt
2 månader sedan
Så ja, jag trodde inte att jag skulle lägga mödan på att skriva ett omdöme, aldrig någonsin. Inställningen har nu ändrat efter ha beställt varan i Onsdag och får paketet levererat under lördagen. Samtal med kundservice gällande frågor, killen var väldigt trevlig i sitt bemötande och tog sin tid att förklara skillnaden. Ett bolag som är värt att kolla hos ifall man kikar på ny dator och jämför mellan komplett eller webbhallen. Stort tack för snabb leverans!
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
2 månader sedan
Nöjd med precis allting. Hade tålamod och väntade tills bristen av komponenter men främst grafikkort blev bättre. Fick nu min dator med RTX 3080 Ti på 3 dagar med mycket lägre pris jämfört mot nyår.
Anonym användare
Anonym användare
Dålig
4 månader sedan
Bra dator men världens sämsta emballage, herregud... de skickade datorn i kartongen som medföljde till chassit - dvs 1 kartong med 4 små frigolitbitar i vardera hörn. Inuti chassit var det fullt med kartongpapper som knycklats ihop för att försöka hålla komponenterna på plats. Resultat: en gpu som hade böjda pci-stänger och hade ramlat ur moderkortet. Efter att ha läst på nätet hur de strular med reklamationer (skyller på kund eller posten) så bestämde jag mig för att fixa det på egen hand, den böjda gpun hålls nu på plats med en blyertspenna i chassit (lol). Ett plus är iaf att leveransen var väldigt snabb, men om man betalar närmare 500 i fraktavgift ska det vara bättre emballage. Ger verkligen ett slarvigt intryck.
Anonym användare
Anonym användare
Usel
4 månader sedan
beställde en dator med 3070 i januari sedan fick jag ett mejl att den snart är färdig, sedan 2 månader efter så får jag ett mejl att den kommer någon gång i april men nu är det ju 20 maj och har fortfarande ingen dator
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
4 månader sedan
Bra sajt för gaming burkar. Hade lagt en beställning på en burk hos Elgiganten, Inet, Webhallen och ,komplett samt GTSA. GSTA kunde leverera datorn med nya 3090 först. Resten fick nu en avbokning.
Anonym användare
Anonym användare
Usel
4 månader sedan
Beställde en dator av GTSA. Beräknad leveranstid var april-maj. Blev kontaktad i maj med en fråga om jag ville ha Windows rabatterat. Jag tänkte att då var väl datorn på väg att bli färdig och tackade ja till erbjudandet. När jag sen kontaktar dem för att höra om när leveransen blir av så visar det sig att den inte var byggd och de visste inte när den skulle levereras. Så jag avbeställde datorn. Då får jag reda på att jag ska betala för Windowslicensen, 2320 kr istället för de 699 kr som den skulle kostat med datorn. Vid kontakt med dem är de inte det minsta lösningsorienterade utan ser enbart till kundens skyldigheter. Om de vore ett ärligt företag så skulle de rimligen inte sälja licenser till datorer med förhandsbokning med okänd leveranstid. Licenserna borde säljas och registreras i samband med att de faktiskt har datorerna som de ska sälja. Så min rekommendation är att inte handla av GTSA. Nu kommer GTSA kanske att säga att det bara var en förhandsbokning. Jag kan acceptera det, även om det stod "order" i bekräftelsen jag fick av dem. Men att sälja programlicenser med ett 400% högre pris om man avbeställer datorn, som de inte ens kan leverera på utsatt tid, är lurendrejeri.
Anonym användare
Anonym användare
Usel
4 månader sedan
beställ inte från detta företag. De har inte datorer att sälja och de ljuger om deras tillgänglighetsstatus. De ger dig bara lögner och falska löften, jag har väntat i fyra månader. Beställ från välrenommerade och ärliga butiker som komplett och inet, du får din leverans på en vecka.
Anonym användare
Anonym användare
Usel
5 månader sedan
Helt värdelös sida. Beställde en dator i slutet på mars och den har inte kommit eller byggts ihop. När jag avbeställde skiten så behövde jag betala för windows när jag inte ens hade fått datorn. Idioterna hade inte ens byggt ihop den.
Usel
5 månader sedan
Otroligt besviken kund. Fick en trasig så kylare (vattenpump) så bad om ersättning, en ersättning fick jag utan något ord om att dom ville ha tillbaka den trasiga delen då dom skrev via mail att jag FÅR en ny. Två månader senare får jag mail om att jag måste betala för Pumpen då dom inte fått tillbaka den trasiga delen. Talade om för dom att den trasiga pumpen hade slängts i soporna då dom inte nämnt något via mail att dom ville ha tillbaka något. Får endast otrevliga svar samt blir dumförklarad pga deras missvisande mail för att sedan sluta svara på mina mail. Nu är jag tvungen att betala ett överpris på över 900kr för endast en del av ett ca 600kr kit. Får väl skylla mig själv att jag inte lyssnade på alla dåliga omdömen många gett GTSA aka greattech.
Anonym användare
Anonym användare
Usel
5 månader sedan
Beställde dator i december, efter mycket tjat och otrevliga, spydiga svar ifrån kundtjänst fick jag till svar att datorn skulle levereras under slutet av mars. Dock ingen dator än snart 5 månader senare. Brutalt dålig och otrevligt. Kommer aldrig mer köpa eller rekommendera detta företag till någon!
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
5 månader sedan
För alla 12 åringar här som skrivit dessa omdömen de märks tydligt att det är okunniga barn som inte lärt sig att läsa, det står tydligt att leverans tiden på grafikkortet inte är fastställt pga brist på varan vilket alla människor med lite vett borde veta då det är brist i hela Europa snarare världen, att komma hit o smutskasta ett företag för ett problem som dom inte ror för är skrattretande. Själv fick man vänta i ett par månader tills man fick datorn och jag är super nöjd extremt bra support som höll mig uppdaterat om situationen ett stort tack till er på GTSA har handlat tidigare hos inet men trots väntetiden så vart det helt klart värt det ni är SUPER!
Sida 1
Betyg köpupplevelse
2.8OK
44 omdömen
Distribution av köpupplevelse
(16)
(3)
(1)
(3)
(21)