Prisjakt

13 saker din partner egentligen vill ha på alla hjärtans dag

Många tänker på smycken och skjortor när man pratar om presenter till Alla hjärtans dag. På Prisjakt pratar vi hellre nördiga prylar och praktiska saker som kommer mottagaren till nytta länge.

Kettle bells är ett mångsidigt träningsredskap. Foto Paul, Adobe Stock

Hälsosammaste presenten 2024 – att träna tillsammans

Skaffa en alla hjärtans dag-present tillsammans och börja träna hemma. Träningsutrustning behöver inte vara superdyrt och med ett fåtal prylar kan ni börja träna tillsammans utan att lämna hemmet. En rolig och hälsosam present för både gammal och ung. Dessutom är det enkelt att komma igång. Läs vår grymma guide om träning här.

Se alla våra prylar för hemmaträning här

Hörlurar

Välljudande hörlurar är en fantastisk gåva som passar de flesta. Det finns modeller som passar alla typer av situationer – oavsett om man pendlar till jobbet eller skolan dagligen, ofta snörar på sig löparskorna för en springtur i skogen eller bara vill ligga hemma på soffan och njuta av musik eller podcasts. Det finns hörlurar från några hundralappar och uppåt, och tänk på att in-ear-lurar ofta klassas som hygienprodukt och inte får returneras i vissa butiker.

Alla hörlurar på Prisjakt hittar du här

Smartklocka

Det analoga armbandsuret är kanske en klassiker som fungerar på alla handleder, men det är 2024 och för den prylintresserade är det istället en smartklocka som gäller. För den som använder en iPhone är valet enkelt då Apple Watch är det som fungerar bäst. Med andra telefoner är valmöjligheterna desto större. Vi rekommenderar utmärkta Samsung Galaxy Watch-serien som är riktigt prisvärd och användbar.

Alla smartklockor på Prisjakt hittar du här

Foto: belchonock, iStock.com

Rakset

Ett snyggt rakset är inte bara en fröjd för ögat, det är också en praktisk present till alla män som tar rakningen på allvar. Ett grundläggande rakset består av en ställning, en rakhyvel och en rakborste. Lägg till en väldoftande rakolja och rakkräm för ett mer komplett rakpaket. Om mottagaren har en ordentlig skäggväxt är ett presentkort till en riktigt barberare trevligt för en skön upplevelse.

Alla rakset på Prisjakt hittar du här

Massagepistol

Det här är en kanonpresent till den som har ömma och stela muskler. Med en massagepistol stimuleras muskulaturen med vibrationer som hjälper mot såväl träningsvärk som muskelspänningar. Ett utmärkt komplement till mer traditionell massage och en riktigt effektiv pryl som mottagaren kommer ha stor glädje av. Det går även att köpa behandling med vibrationsmassage för den som vill prova på innan man köper en massagepistol själv.

Alla prylar för vibrationsmassage på Prisjakt hittar du här

Bluetooth-tracker

Har du en partner som tappar bort sina saker i tid och otid? Då är en Bluetooth-tracker den perfekta gåvan att skaffa. Det är en liten pryl som kan fästas i exempelvis nyckelknippan, läggas i en väska eller i plånboken. Om du tappar bort någon av prylarna som har en Bluetooth-tracker kan du hitta dem med hjälp av mobiltelefonen. En rolig gåva och billig försäkring som gör att partnerna aldrig råkar gå ifrån nycklarna på jobbet igen.

Alla Bluetooth-trackers på Prisjakt hittar du här

Foto: Robert Kneschke, Adobe Stock

Robotdammsugare

Bor du tillsammans med någon som hellre gör roligare saker än att dammsuga? Skaffa en robotdammsugare så får ni både tid över till mer spännande saker än att suga upp damm och skräp från golvet. Varför göra grovjobbet själv när en robot kan fixa det åt er?

Alla robotdammsugare på Prisjakt hittar du här

Foto: weedezign, Adobe Stock

Väska

Köp en ordentligt tålig och rymlig väska som en gåva. Rätt omhändertagen så är det en gåva för livet för både honom och henne. Prisjakt har fler än 3 000 olika väskor att prisjämföra, från under hundralappen till över 10 000 kronor för de mer exklusiva modellerna. Oavsett om det är en axelväska från Zara, handväska från Michael Kors eller en ryggsäck från Fjällräven så lär den här presenten vara mycket uppskattad.

Alla väskor på Prisjakt hittar du här

Viktigt när du väljer väska

  • Kolla dragkedjor och sömmar så att allt ser snyggt och helt ut
  • Dämpad undersida som är vattentålig håller prylarna i botten torra
  • Väskor av läder, kanvas och nylon är dåliga miljön
  • Axelremsskydd och låg vikt är snällare för kroppen på långfärden

Läs allt om hur man väljer rätt ryggsäck och väska här.

Sexleksaker

Visste du att Prisjakt nu har sexleksaker, glidmedel och kondomer? Alla hjärtans dag är en kärlekens dag och den som vill att det ska hetta lite extra på kinderna kan med fördel spana in alla roliga prylar för både honom och henne. Glöm inte att komplettera med batterier om du väljer sexleksaker som behöver det.

Alla sexleksaker på Prisjakt hittar du här

Mobilhögtalare

En mobilhögtalare är en riktigt välljudande present. Det här är en perfekt present till den som ofta lyssnar på musik eller poddar. Många mobilhögtalare kan styras med rösten och kopplas ihop med fler högtalare till ett större system. Det tycker vi är både smart och praktiskt på samma gång.

Alla mobilhögtalare på Prisjakt hittar du här

Foto: PavelIvanov, iStock.com

Gåvoset

Sväng ihop ett roligt set med olika gåvor som du själv plockar ihop i exempelvis en liten korg. Det är både roligt och uppskattat att ge egenkomponerade presenter, så varför inte passa på till Alla hjärtans dag? Parfym, duschtvål, rakset och andra skönhetsprodukter passar utmärkt i gåvoset. Eller varför inte ge bort en kombinerad upplevelse med hotellövernatting, restaurangbesök och bio?

Du hittar alla gåvoset på Prisjakt här

Tips på populära gåvoset

Tyngdtäcke

Det har blivit riktigt populärt att skaffa sig ett ordentligt tyngdtäcke. En utmärkt present till den som har svårt att komma till ro när det är dags att sova. Tyngdtäcken har en lugnande effekt och hjälper kroppen att frigöra hormoner som serotonin och oxytocin som gör det lättare att somna. Tänk på att välja en modell med rätt vikt då täcket ska väga cirka 10-15 procent av användarens kroppsvikt för bästa effekt.

Alla tyngdtäcken på Prisjakt hittar du här

Mobilskal

Gör mobiltelefonen mer personlig med ett snyggt mobilskal. Det finns hundratals olika varianter att välja mellan i varierande färger och material. Ett bra mobilskal är både skyddande och gör det enklare att matcha exempelvis favoritjackan eller väskan. Det finns även supertunna och helt genomskinliga skal för den som vill ha något riktigt minimalt på mobiltelefonen. Glöm inte skärmskydd på samma gång!

Alla mobilskal på Prisjakt hittar du här

Text: Daniel Haaf

Publicerad: 1 februari 2020

Uppdaterad: 6 februari 2024

Den här artikeln är skriven av Prisjakts redaktion. Ingen annan har påverkat innehållet i den. Det förekommer inga betallänkar eller andra typer av annonssamarbeten.