Hjälp oss hitta Årets fraktbolag 2022

Vilket fraktbolag levererar bäst i Sverige?

I vår stora tävling Årets butik är det Prisjakts användare – ni konsumenter – som avgör vem som vinner. I år deltar dock inte bara butiker i vår tävling, även fraktbolagen får chansen att glänsa. Prisjakt lanserar nämligen den nya tävlingskategorin Årets fraktbolag.

För att utse en värdig vinnare i Årets fraktbolag behöver vi din hjälp:

Svaren avgör alltså vem som vinner det prestigefyllda priset. Så här säger Peter Stark, Head of B2B & Data på Prisjakt, om den nya tävlingskategorin:

– Att lansera Årets fraktbolag känns väldigt rätt. Att priset är en del av Årets butik, med en så hög kännedom och stor mängd konsumenter som engagerar sig, gör att det kommer bli prestigefyllt för fraktbolag att vinna.

Peter fortsätter:
– Det här tillskottet är också ett statement för oss på Prisjakt. Valet av frakt är, precis som valet av butik eller produkt, en viktig faktor när
konsumenter tar köpbeslut. Prisjakt som beslutsdestination ska reflektera det. Vi menar allvar med frakt och vi kommer släppa många spännande
nyheter på temat i höst och nästa år.

Vinnaren av priset Årets fraktbolag avslöjas den 14 december, medan övriga vinnare i Årets butik offentliggörs den 15 december.

Läs mer

Inet blev Årets butik 2021.

Rösta på din favoritbutik i Prisjakts stora tävling

Vilken butik tycker du förtjänar att vinna Prisjakts finaste pris Årets butik 2022? Du är med och bestämmer! Hjälp din favoritbutik till seger genom att skriva ett butiksomdöme senast den 30 november. Som bonus hjälper du andra konsumenter att fatta bättre beslut och stöttar Naturskyddsföreningens projekt Top Ten Sverige.

Läs mer