Prisjakt

Icebreaker

Medlem sen 2007-07-03
21
Bidrag
1
Hjälpsamröster
Woods ELFI-900
Full Star 1
5
(2)
6 790 kr
I
Icebreaker
21 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 9 månader sedan

Köpte den till huset på 160 m2. Fungerar fint och gör sitt jobb, köpte även till kolfilter som ej ingår som standard. Rejält blås i läge 3 & 4 dock går det ej ha den på dessa nivåer under en längre tid när man är hemma pga hög ljudnivå. Vi kör oftast på läge 1, då är den knappt hörbar.

Tretti
Bra
(500+)
I
Icebreaker
21 omdömen
UtmärktRedigerades 6 år sedan

Bra webb och utbud. Riktigt bra support, snabba och trevliga via telefon! Blev tvungen att skicka tillbaka en luftrenare som gick sönder och det var inga problem utan allt gick väldigt smidigt.

Garmin Vívoactive HR Regular
Full Star 1
3.8
(15)
I
Icebreaker
21 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 8 år sedan

Min första träningsklocka och jag gillar den skarpt. Sökte efter en med pulsmätare och som jag kan använda till alla mina aktiviteter inklusive golf.

Nordicfeel
Utmärkt
(500+)
I
Icebreaker
21 omdömen
UtmärktRedigerades 9 år sedan

Toppbetyg! Billigast och alltid varorna på 24 timmar.

Lenovo IdeaPad Yoga 2 Pro 13 (59400101)
Full Star 1
3.1
(7)
I
Icebreaker
21 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 10 år sedan

En mycket trevlig dator med bra prestanda. Skickade ut min tidigare stationära dator och kör nu enbart på denna. Surf, film och en del webbutveckling (Visual Studio) och den är riktigt rapp. Finns dock några små saker som jag stör mig på: - Jag hade väldiga svårigheter att koppla in en extern skärm. Problemet är att plasten från chassit är dåligt designat och micro-HDMI kontakten går inte ända in och får ej kontakt (plasten tar emot). Googlat och många har samma problem. Dåligt av Lenovo att missa detta. Till slut hittade jag en adapter som funkade (http://www.clasohlson.com/se/HDMI-adapterkabel/38-5041). - On/Off-knappen sitter på sidan av datorn men man måste fälla upp locket innan man trycker på den. Annars reagerar den inte. Lite irriterande eftersom jag kör min med extern skärm. - När locket är nerfällt så lever datorns trackpad ett eget liv. Musen klickar och hoppar runt hej vilt. Trackpaden går endast stänga av via F6 och detta måste göras varje gång datorn startar. Ni se mitt lilla problem här när jag kör den som stationär... 1, Upp med locket 2, Starta 3, Logga in i Windows 4, Inaktivera trackpaden 5, Fäll ner locket. - Ibland tappar Windows skärm-skalningen som jag satt på 100%. Då måste man logga ut och sedan logga in igen för att det ska återgå till det normala. Fenomenet inträffar dock väldigt sällan. - Tvåfinger-scroll via trackpad i Google Chrome är omöjligt. Den kör en variant av zoom och scroll vilket är galet irriterande. I IE fungerar det bättre men är inte felfritt. Utöver dessa punkter är det en mycket trevlig maskin.

Innebandy24
Bra
(30)
I
Icebreaker
21 omdömen
UtmärktRedigerades 10 år sedan

Snabb leverans. Allting tipp topp!

Ljudfokus
Utmärkt
(500+)
I
Icebreaker
21 omdömen
UtmärktRedigerades 11 år sedan

Riktigt bra butik, rekommenderas! Köpte ett par nya högtalare som kom efter ett par dagar, fint förpackade.

Audioengine A2
Full Star 1
4.6
(35)
I
Icebreaker
21 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 11 år sedan

Kanonhögtalare helt enkelt. Lite i dyraste i laget. Stilrena!

Telemekano
I
Icebreaker
21 omdömen
DåligRedigerades 11 år sedan

Lagerstatus på hemsidan är dåligt uppdaterad. Bäst att ringa eller maila innan man lägger ett köp här.