Prisjakt

attidude

Medlem sen 2007-05-21
6
Bidrag
1
Hjälpsamröster
CDON
Bra
(500+)
a
attidude
6 omdömen
Usel2 år sedan

Handlar tis 24 maj. Pengar dras 25 maj. 27 maj får jag reda på att varan inte finns i ett autogenererat no reply-mejl där de ”verkligen beklagar”… Priset finns fortfarande på prisjakt. Däremot är det höjt på produktsidan med tillägget att varan inte finns i lager. Logistikkurs - icke godkänd Kundservicekurs - icke godkänd Marketing scamkurs - med beröm godkänd CDON lurar folk systematiserat och man undrar hur man kan gå på det gång på gång. Men aldrig mer nu. Stay away!

Hestra Oden Glove (Unisex)
Full Star 1
3
(2)
629 kr
a
attidude
6 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
3 år sedan

En fantastisk handske. Har kastat allehanda strapatser och äventyr på dem. Brinnande vedträn, knivhugg etc. Jag har även burit dem till vardags och de blir skönare och skönare. Top notch!

Bythjul
OK
(500+)
a
attidude
6 omdömen
Dålig5 år sedan

TVÅ! felleveranser som slutade med att jag var tvungen att åka till DHL och hämta ut ett av däcken trots att jag betalat frakten och trots löften att fixa leveransen hem. Två stjärnor för låga priser. Noll stjärnor för övrig "service"

Kobo Glo HD
Full Star 1
4.1
(8)
a
attidude
6 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 9 år sedan

Lite lagg i bläddringen drar ner betyget men i övrigt är den i klass med Voyage - som nästan är dubbelt så dyr! Tar dessutom alla format du kan tänkas behöva i Sverige.

Grillhouse
a
attidude
6 omdömen
UtmärktRedigerades 9 år sedan

Top notch. Riktigt riktigt bra utbud och de "höga priserna" är inte så höga om man lägger på frakt etc. från ebay-handlare, amazon och dylikt. Kundservicen får 11/10. Köpte ett gjutjärnsgaller som var ett måndagsexemplar. Mejlade med bild på vad som gått sönder. Svaret kom direkt och givetvis skulle de skicka ersättningsprodukt och frågade om det var samma adress. Jag hade knappt svarat ja förrän jag fick en avisering på SMS att grejerna var skickade. Toppenservice

Addnature
Utmärkt
(500+)
a
attidude
6 omdömen
DåligRedigerades 10 år sedan

Hyggligt utbud och priser - helt värdelös kundservice. Webbshoppen visar produkter som inte finns och man kan alltså köra igenom en hel beställning och få en orderbekräftelse i tron att varan ska dyka upp. I mitt fall blev jag kontaktad knappa TVÅ VECKOR efter att beställningen var gjord och de "beklagade" att produkten inte fanns.