Prisjakt

mickeraven

Medlem sen 2017-01-06
11
Bidrag
4
Hjälpsamröster
Adidas Terrex Agravic Trail GTX (Herr)
Full Star 1
3
(1)
m
mickeraven
11 omdömen
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Jag gillar skon i sig då den känns välbyggd och även håller lättare fukt ute med hjälp av goretex-membranet men den har visar sig ha ett par svaga punkter som tyvärr sänker betyget. Jag har två par då den passar min fot bra, i två olika färger. Den sämsta detaljen är en tillverkningsdetalj som verkligen sänker betyget. Det är en röd rand på sulan som är snygg men det visar sig att den svarta sulan som angränsar till det röda i själva verket också är röd i grunden och enbart har en svart ytfärg. Efter ca 10ggr användning har denna svarta färg börjat nötas bort så sulan ser nu mer rosa-flammig ut vilket verkligen inte är snyggt. Trodde att jag hade trampat i något, men inte... en mycket svag tillverkningsdetalj. Efter att ha använt den turkosa skon ca 10ggr á ca 30min gick ett av skosnören av. Detta då jag heller inte använt skorna för löpning utan endast för promenader. Alldeles för kort tid enligt mig. Dessa två saker drar ner betyget på en annars mycket trevlig och skön sko!

Bosch TKA8011
Full Star 1
3.7
(3)
870 kr
m
mickeraven
11 omdömen
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 3 år sedan

En ok bryggare i stort men med en allvarlig konstruktionbrist. Jag har haft denna bryggare sen 2018. Positivt: Brygger gott kaffe, smidigt att kunna ta bort vattenbehållaren vid påfyllnad. Negativt: Det så kallade droppstoppet släpper igenom minst 3 kaffedroppar varje gång. Men nu till det stora problemet med denna bryggare. Efter ca 1,5 års sporadisk användning rostade magneten som håller fast filterhållaren sönder. Detta ledde till att den svälde och att filterhållaren inte kunde hållas kvar på sin tänkta plats vilket gjorde bryggaren helt obrukbar. Vi reklamerade bryggaren och fick en helt ny (ca 3 veckor senare). Nu efter ca 1,5 års användning av denna har exakt samma sak hänt med den också. En kaffebryggare med en så svag konstruktionslösning kan inte få ett bättre betyg än detta. Det är helt oförsvarsbart att en bryggare enbart kan hålla så kort tid då den heller inte ens används dagligen. Konstigt att den inte har tagits ur produktion. Detta är dåligt både för plånboken och miljön. Nu har jag köpt en Moccamaster istället med 10 års garanti. -Och ja, det är klasskillnad både på byggkvaliten och smaken på kaffet! (Omdömet gäller initialt för TKA8633 men då denna bryggare har samma konstruktionslösning som för TKA8633 så är mina erfarenheter även relevanta för TKA8011.)

Bosch TKA8653
Full Star 1
2.6
(8)
m
mickeraven
11 omdömen
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan

En ok bryggare i stort men med en allvarlig konstruktionbrist. Jag har haft denna bryggare sen 2018. Positivt: Brygger gott kaffe, smidigt att kunna ta bort vattenbehållaren vid påfyllnad. Negativt: Det så kallade droppstoppet släpper igenom minst 3 kaffedroppar varje gång. Men nu till det stora problemet med denna bryggare. Efter ca 1,5 års sporadisk användning rostade magneten som håller fast filterhållaren sönder. Detta ledde till att den svälde och att filterhållaren inte kunde hållas kvar på sin tänkta plats vilket gjorde bryggaren helt obrukbar. Vi reklamerade bryggaren och fick en helt ny (ca 3 veckor senare). Nu efter ca 1,5 års användning av denna har exakt samma sak hänt med den också. En kaffebryggare med en så svag konstruktionslösning kan inte få ett bättre betyg än detta. Det är helt oförsvarsbart att en bryggare enbart kan hålla så kort tid då den heller inte ens används dagligen. Konstigt att den inte har tagits ur produktion. Detta är dåligt både för plånboken och miljön. Nu har jag köpt en Moccamaster istället med 10 års garanti. -Och ja, det är klasskillnad både på byggkvaliten och smaken på kaffet! (Omdömet gäller initialt för TKA8633 men då denna bryggare har samma konstruktionslösning som för TKA8633 så är mina erfarenheter även relevanta för TKA8653.)

Bosch TKA8631
Full Star 1
3
(3)
m
mickeraven
11 omdömen
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan

En ok bryggare i stort men med en allvarlig konstruktionbrist. Jag har haft denna bryggare sen 2018. Positivt: Brygger gott kaffe, smidigt att kunna ta bort vattenbehållaren vid påfyllnad. Negativt: Det så kallade droppstoppet släpper igenom minst 3 kaffedroppar varje gång. Men nu till det stora problemet med denna bryggare. Efter ca 1,5 års sporadisk användning rostade magneten som håller fast filterhållaren sönder. Detta ledde till att den svälde och att filterhållaren inte kunde hållas kvar på sin tänkta plats vilket gjorde bryggaren helt obrukbar. Vi reklamerade bryggaren och fick en helt ny (ca 3 veckor senare). Nu efter ca 1,5 års användning av denna har exakt samma sak hänt med den också. En kaffebryggare med en så svag konstruktionslösning kan inte få ett bättre betyg än detta. Det är helt oförsvarsbart att en bryggare enbart kan hålla så kort tid då den heller inte ens används dagligen. Konstigt att den inte har tagits ur produktion. Detta är dåligt både för plånboken och miljön. Nu har jag köpt en Moccamaster istället med 10 års garanti. -Och ja, det är klasskillnad både på byggkvaliten och smaken på kaffet! (Omdömet gäller initialt för TKA8633 men då denna bryggare har samma konstruktionslösning som för TKA8633 så är mina erfarenheter även relevanta för TKA8631.)

Bosch Styline TKA8A683
Full Star 1
2.5
(2)
1 456 kr
m
mickeraven
11 omdömen
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan

En ok bryggare i stort men med en allvarlig konstruktionbrist. Jag har haft denna bryggare sen 2018. Positivt: Brygger gott kaffe, smidigt att kunna ta bort vattenbehållaren vid påfyllnad. Negativt: Det så kallade droppstoppet släpper igenom minst 3 kaffedroppar varje gång. Men nu till det stora problemet med denna bryggare. Efter ca 1,5 års sporadisk användning rostade magneten som håller fast filterhållaren sönder. Detta ledde till att den svälde och att filterhållaren inte kunde hållas kvar på sin tänkta plats vilket gjorde bryggaren helt obrukbar. Vi reklamerade bryggaren och fick en helt ny (ca 3 veckor senare). Nu efter ca 1,5 års användning av denna har exakt samma sak hänt med den också. En kaffebryggare med en så svag konstruktionslösning kan inte få ett bättre betyg än detta. Det är helt oförsvarsbart att en bryggare enbart kan hålla så kort tid då den heller inte ens används dagligen. Konstigt att den inte har tagits ur produktion. Detta är dåligt både för plånboken och miljön. Nu har jag köpt en Moccamaster istället med 10 års garanti. -Och ja, det är klasskillnad både på byggkvaliten och smaken på kaffet! (Omdömet gäller initialt för TKA8633 men då denna bryggare har samma konstruktionslösning som för TKA8633 så är mina erfarenheter även relevanta för TKA8A683.

Bosch Styline TKA8A681
Full Star 1
1
(1)
1 337 kr
m
mickeraven
11 omdömen
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan

En ok bryggare i stort men med en allvarlig konstruktionbrist. Jag har haft denna bryggare sen 2018. Positivt: Brygger gott kaffe, smidigt att kunna ta bort vattenbehållaren vid påfyllnad. Negativt: Det så kallade droppstoppet släpper igenom minst 3 kaffedroppar varje gång. Men nu till det stora problemet med denna bryggare. Efter ca 1,5 års sporadisk användning rostade magneten som håller fast filterhållaren sönder. Detta ledde till att den svälde och att filterhållaren inte kunde hållas kvar på sin tänkta plats vilket gjorde bryggaren helt obrukbar. Vi reklamerade bryggaren och fick en helt ny (ca 3 veckor senare). Nu efter ca 1,5 års användning av denna har exakt samma sak hänt med den också. En kaffebryggare med en så svag konstruktionslösning kan inte få ett bättre betyg än detta. Det är helt oförsvarsbart att en bryggare enbart kan hålla så kort tid då den heller inte ens används dagligen. Konstigt att den inte har tagits ur produktion. Detta är dåligt både för plånboken och miljön. Nu har jag köpt en Moccamaster istället med 10 års garanti. -Och ja, det är klasskillnad både på byggkvaliten och smaken på kaffet! (Omdömet gäller initialt för TKA8633 men då denna bryggare har samma konstruktionslösning som för TKA8633 så är mina erfarenheter även relevanta för TKA8A681.

Bosch TKA8633
Full Star 1
3.5
(6)
1 290 kr
m
mickeraven
11 omdömen
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 3 år sedan

En ok bryggare i stort men med en allvarlig konstruktionbrist. Jag har haft denna bryggare sen 2018. Positivt: Brygger gott kaffe, smidigt att kunna ta bort vattenbehållaren vid påfyllnad. Negativt: Det så kallade droppstoppet släpper igenom minst 3 kaffedroppar varje gång. Men nu till det stora problemet med denna bryggare. Efter ca 1,5 års sporadisk användning rostade magneten som håller fast filterhållaren sönder. Detta ledde till att den svälde och att filterhållaren inte kunde hållas kvar på sin tänkta plats vilket gjorde bryggaren helt obrukbar. Vi reklamerade bryggaren och fick en helt ny (ca 3 veckor senare). Nu efter ca 1,5 års användning av denna har exakt samma sak hänt med den också. En kaffebryggare med en så svag konstruktionslösning kan inte få ett bättre betyg än detta. Det är helt oförsvarsbart att en bryggare enbart kan hålla så kort tid då den heller inte ens används dagligen. Konstigt att den inte har tagits ur produktion. Detta är dåligt både för plånboken och miljön. Nu har jag köpt en Moccamaster istället med 10 års garanti. -Och ja, det är klasskillnad både på byggkvaliten och smaken på kaffet!

Bosch Styline TKA8013
Full Star 1
3.9
(21)
877 kr
m
mickeraven
11 omdömen
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 3 år sedan

En ok bryggare i stort men med en allvarlig konstruktionbrist. Jag har haft denna bryggare sen 2018. Positivt: Brygger gott kaffe, smidigt att kunna ta bort vattenbehållaren vid påfyllnad. Negativt: Det så kallade droppstoppet släpper igenom minst 3 kaffedroppar varje gång. Men nu till det stora problemet med denna bryggare. Efter ca 1,5 års sporadisk användning rostade magneten som håller fast filterhållaren sönder. Detta ledde till att den svälde och att filterhållaren inte kunde hållas kvar på sin tänkta plats vilket gjorde bryggaren helt obrukbar. Vi reklamerade bryggaren och fick en helt ny (ca 3 veckor senare). Nu efter ca 1,5 års användning av denna har exakt samma sak hänt med den också. En kaffebryggare med en så svag konstruktionslösning kan inte få ett bättre betyg än detta. Det är helt oförsvarsbart att en bryggare enbart kan hålla så kort tid då den heller inte ens används dagligen. Konstigt att den inte har tagits ur produktion. Detta är dåligt både för plånboken och miljön. Nu har jag köpt en Moccamaster istället med 10 års garanti. -Och ja, det är klasskillnad både på byggkvaliten och smaken på kaffet! (Omdömet gäller initialt för TKA8633 men då denna bryggare har samma konstruktionslösning som för TKA8633 så är mina erfarenheter även relevanta för TKA8013.)

Teknikdelar
Utmärkt
(500+)
m
mickeraven
11 omdömen
UselRedigerades 4 år sedan

Undvik detta företag! Beställde varor som fanns i lager den 14 sept och fick en bekräftelse på att de skickat varorna den 16 sept. Jag har fortfarande (26 sept) inte fått några varor. De lovar 1-4 vardagars leveranstid, detta är mer än det dubbla. Har skickat 3 meddelanden till deras kundtjänst utan att ha fått svar och försökt att hitta en chatt-funktion på deras sida som de refererar till men som inte finns. Ska kontakta klarna imorgon och förhoppningsvis få tillbaka mina pengar i alla fall. Mycket besviken... Uppdatering: Fick mail från kundtjänst den 29 sept om att det troligtvis var posten som slarvat bort min leverans. De skrev också att de bytt datasystem så att de ej kunde skicka något nytt paket. Skulle dock betala tillbaka mina pengar inom 4 bankdagar vilket skedde idag 1 okt (3 dagar). Det var ändå för dålig respons från kundtjänst mot vad som lovas, så jag kommer aldrig försöka handla igen på denna sida. Hur svårt är det att skriva information om att de har stora problem på förstasidan, om så är fallet? En stjärna kvarstår. Uppdatering efter td:s svar. Jag har INTE blivit kontaktad av något från kundtjänst, vilket stämmer bra överens med deras tidigare kundkontakt, de håller inte vad de lovar!

Proshop
Utmärkt
(500+)
m
mickeraven
11 omdömen
UselRedigerades 4 år sedan

Bra leveransalternativ. Snabb frakt. Men det levererades en vara som var BEGAGNAD! Förpackningen var öppnad och var mycket dammig och det var mindre repor på produkten. Dock verkar den fungera bra men det stod ingenting i produktbeskrivingen om att den inte skulle vara helt ny. DÅLIGT!