Prisjakt

razor1394

Medlem sen 2006-08-19
25
Bidrag
8
Hjälpsamröster
Hoka One One Bondi 8 (Herr)
Full Star 1
3.7
(3)
1 325 kr
r
razor1394
25 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Jag har använt version 7 väldigt mycket och har varit ganska nöjd. Version 8 har några förändringar jämfört med 7an. Hälkappan är bara vadderad på insidan högst upp. De tre övre snörhålen är nu kraftigt förstärkta. Yttersulan är också bredare. Skon sitter åt mer speciellt kring hälkappan jämfört med sjuan. Det jag inte tycker om är att hälkappam har börjat slitas redan efter en vecka trots att jag använder syntetiska funktionsstrumpor och skohorn. Det är någon annan form av tyg på insidan.

Conrad.se
Bra
(500+)
r
razor1394
25 omdömen
Utmärkt5 år sedan

Conrad har en hel del udda varor samt bra kvalitet till bra pris.

Microsoft Xbox One Controller S - Recon Tech Special Edition (Xbox One/PC)
Full Star 1
4.2
(6)
r
razor1394
25 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 6 år sedan

Jag köpte denna billigt på CDONs rea och gillar den starkt då den är snygg och sitter bra i händerna men det första exemplaret hade en lös bit inuti som åkte runt när jag rörde på kontrollen. Det blev en reklamation och jag fick istället en likadan kontroll där vänster avtryckare knakade. Jag tog kontakt med Microsoft direkt. Supporten var jättetrevlig men det var oerhört mycket strul att få in min avsändaradress rätt i deras system. Supporten skyllde på att deras system var annorlunda för svenska adresser. Jag fick äntligen en fraktsedel där min adress stämde. Microsoft har nu gett mig besked om att en ersättningskontroll är på väg men jag har inte fått nåt kollinr. Jag vet inte om jag har maximal otur för varken min vita eller svarta v2 kontroll har dessa problem. Om någon undrar ifall det finns något bra silikonskal så kan jag rekommendera Chinfai som finns på Amazon (finns dock endast vit eller svart).

Sony SBH52
Full Star 1
3.5
(15)
r
razor1394
25 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 7 år sedan

Jag är väldigt nöjd. Den har fungerat bra med min Samsung Galaxy S5 både för samtal och musik i lite över ett halvår. Ljudet är fullt godkänt. Det finns knappar för det mesta och en display som visar numret som ringer och låten som spelas. Det är även enklare att knäppa på SBH52 än SBH20 om tröjan är av tjockt tyg. Den passar dock inte lika bra i örat som med SBH20 med samma storlek på gummikuddarna. Tyvärr har jag nu fått problem med att enheten inte startar när jag håller in strömbrytaren. Jag får ibland hålla in och släppa tre - fyra gånger innan den slås på. Höger hörlur har även tappat volymen rejält av någon anledning så den åker tillbaka.

NordicInk
Utmärkt
(500+)
r
razor1394
25 omdömen
BraRedigerades 8 år sedan

Jag har varit kund länge hos Nordicink och är ganska nöjd förutom ett problem med deras billigaste patroner. Etiketterna på typ var fjärde patron sitter lite löst och lossnar ibland mer i skrivaren så att jag måste tejpa fast de. Senast var det en etikett som fastnade inuti skrivaren. Det är helt oacceptabelt och jag tittar nu efter andra alternativ. Det är samma problem med deras patroner till både Canon Pixma MG6150 och MG5350.

Otterbox Defender Case for Samsung Galaxy S6
Full Star 1
2
(1)
r
razor1394
25 omdömen
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 8 år sedan

Skalet är bra förutom faktumet att silikonet på baksidan samt i hörnen på framsidan släpper/utvidgas efter cirka två månader trots att jag inte har avmonterat skalet. Jag har haft tre exemplar som alla har haft samma problem. Nu blev jag trött på det här problemet så jag bad butiken om ett Symmetry som jag tänkt kombinera med ett härdat glas. Alla Otterbox Defender skal jag haft förutom ett vitt till Iphone 3g har det här problemet och jag förstår inte varför det inte har fixats. Jag tycker inte det ska hända med ett så dyrt skal. Andra problem är att damm fastnar mellan skärmen och skärmskyddet samt telefonen sitter lite löst inuti skalet. Jag har kontaktat Otterbox och de svarar inte på mina mail. Undvik!

Asus RT-AC68U
Full Star 1
4.2
(129)
1 763 kr
r
razor1394
25 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 9 år sedan

Jag inköpte denna under slutet av 2013. När jag skulle packa upp den var en antenn separerad i två delar. Jag pusslade ihop den igen. Jag kör för det mesta kabel till mängder av spelkonsoler, stationära datorer och en server. Ibland kör jag trådlöst till en surfplatta och en mobil. Ibland kopplar jag även upp bärbara datorer trådlöst. För närvarande har jag även lagt in dd-wrt. Jag är väldigt nöjd men det är två punkter som gör att jag sänker betyget lite. Antennerna som följde med är av urusel kvalitet. Två stycken har spruckit vid böjen och på en har plastringen som sitter runt bottenfästet till RP-SMA kontakterna spruckit trots att den inte fått någon stöt, fastnat eller tappats. Jag löste det genom att byta ut alla tre antennerna till en dyrare variant. Det går inte att registrera produkten eller kontakta support via formulär heller då sidan ger svar att servern är överbelastad. Jag har försökt ringa till supporten och de säger att jag ska gå tillbaka till formuläret på deras webbsida som helt enkelt inte fungerar.

Microsoft Sidewinder X8
Full Star 1
4.3
(12)
r
razor1394
25 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 11 år sedan

Jag är mycket nöjd. Musen är mycket skön att hålla i handen och funktionerna är mycket trevliga. Kvalitetskänslan är gedigen. Det enda problemet är att musen inte fungerar ihop med min KVM switch men den ska antagligen ut nu då jag bara använder den för USB. Jag tror jag ska köpa en USB switch istället.

SteelSeries Apex Gaming Keyboard (Nordisk)
Full Star 1
3.8
(22)
r
razor1394
25 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 11 år sedan

Tangenterna är sköna och möjligheten att byta färg på specifika områden är jättebra. Jag ger lite minus för att mjukvara saknas till GNU/Linux. Annars känns tangentbordet robust och USB 2.0 hubb välkomnas. Backspacetangenten gnisslar även men det är inte så farligt.

Logitech Deluxe 250 Keyboard USB (SV)
Full Star 1
4.8
(5)
189 kr
r
razor1394
25 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 13 år sedan

Detta tangentbord är mycket simpelt, billigt men robust och välfungerande!