Prisjakt

Bakgrund

Medlem sen 2013-01-26
12
Bidrag
11
Hjälpsamröster
Philips OneBlade Pro360 Face+Body QP6541/15
Full Star 1
2.6
(8)
588 kr
B
Bakgrund
12 omdömen
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades ett år sedan

Värdelös till ansiktet, den rakar väldigt ojämnt och missar säkert hälften så att man måste köra över samma område flera gånger. Dålig för de med känslig hud, får lätt röd hud och inåtväxande hår. Man får ett bättre resultat med traditionell säkerhetshyvel, det går dessutom fortare eftersom onebladen missar så mycket. Till kroppen är den ok om man använder någon av "kammarna", men även där måste man köra flera gånger eftersom den missar mycket av håren. Hudnära resultat är bara att glömma. Högljudd och man hör att motorn belastas hårt trots tunn hårväxt. Skulle gå att använda i duschen, men vatten tar sig in innanför displayen för batterinivån. Knappast värd 600 kr, kanske 200 om man vet att den bara går att använda till kroppen och då inte med ett hudnära resultat.

Synsam
OK
(95)
B
Bakgrund
12 omdömen
Utmärkt2 år sedan

Snabb leverans, bra packat. Saknar endast fler fraktalternativ (Instabox) och valbart postombud.

DermaStore
Utmärkt
(326)
B
Bakgrund
12 omdömen
Utmärkt2 år sedan

Väldigt bra priser, och fri frakt-kampanj var uppskattat. DHL slarvade bort paketet men det löstes vettigt.

Seagate One Touch Portable Drive 5TB
Full Star 1
4
(2)
1 590 kr
B
Bakgrund
12 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 2 år sedan

Inget prestandamonster, men helt acceptabel för säkerhetskopiering av filer. Låg ljudnivå. Köpte Seagate istället för WD p.g.a. att WD:s 5 TB 2.5 tums-diskar inte har någon dedikerad sata-anslutning innanför skalet. Seagates externa 2.5 tummare går att ta ur skalet och använda som en vanlig intern sata-disk ("shucka"). Prisvärd runt tusenlappen.

Rapoo M300 Silent
Full Star 1
4
(2)
208 kr
B
Bakgrund
12 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 4 år sedan

Funktionen att skifta mellan Bluetooth och dongeln fungerar bra, gjort med ett knapptryck på parningsknappen på undersidan. Parar som den ska. Batteri ingår. Plats för dongeln under batteriluckan. Knapparna för höger- och vänsterklick är sköna och tysta, men scrollhjulet och övriga knappar ger ett billigare intryck. Liten men ändå ganska bekväm. Betalade 129 kr på Mediamarkts sommarrea och för det priset är jag nöjd, men hade jag betalat närmre 300 kr hade jag nog förväntat mig lite bättre kvalitetskänsla. Bra budgetalternativ till t.ex. Logitech Mx Anywhere 2S.

Inrego Direkt
B
Bakgrund
12 omdömen
DåligRedigerades 4 år sedan

Beställde en liten stationär dator, Lenovo M93P. Min första beställning från Inrego, och troligtvis den sista. De verkar inte bry sig om att rengöra och snygga till elektroniken de säljer. Min dator var fortfarande dammig inuti, och på utsidan fanns det fingeravtryck och konturer från klistermärken som suttit på datorn (limrester). Nätadaptern såg ut att ha släpats på ett smutsigt kontorsgolv, DC-pluggen och delar av kabeln var brun av smuts, fick sanera med våtservetter. Antingen struntar de i att rengöra maskinerna, eller så var klåparen som ska göra det slarvig. Våtservetter, label off-medel och "tryckluft på burk" kanske vore något för er att köpa in. Det kan inte vara för mycket begärt när man köper en begagnad dator från ett företag att den är ordentligt rengjord. Om man inte ens kan rengöra en stationär dator ordentligt kan man undra hur de bärbara datorerna de säljer ser ut. Urk. Dessutom hutlöst dyr och långsam frakt. 129 kr för en liten dator på ca 1,5 kg. Visst kan jag tänka mig betala 129 kr i frakt, men då förväntar man sig snabbast tillgängliga expressfrakt, inte att paketet skickas tre arbetsdagar efter lagd order och att det skickas med Postnord mypack.

AKG
B
Bakgrund
12 omdömen
Utmärkt5 år sedan

Fyndade i deras outlet och är nöjd med hanteringen. Snabb frakt från Nederländerna med DPD. Mer än väl packat, inte ens Postnord kunde kvadda innehållet.

RoyalDesign
Utmärkt
(500+)
B
Bakgrund
12 omdömen
UselRedigerades 6 år sedan

Utlovar leverans innan jul vid beställning senast den 18 december. Lägger min beställning den 17 december och ordern skickas trots detta den 21 december, hela fyra dagar efter jag la min beställning. Inte nog med det så skickade de försändelsen som varubrev med Postnord trots att jag beställde leverans via DHL. Efter att ha besökt deras Facebooksida förstår jag att jag är långt ifrån ensam om denna upplevelse. Många leveranser uteblir eller blir kraftigt försenade på grund av deras oförmåga att skicka försändelser inom rimlig tid. Undvik detta skojarföretag så långt som möjligt.

Edifier Luna Eclipse E25
Full Star 1
4
(13)
1 064 kr
B
Bakgrund
12 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 8 år sedan

Överlag bra högtalare. Gillar ni utseendet och bara vill att er musik ska låta bra så kör på. Inget man köper för redigering av ljud, ljudet är alldeles för färgat för det. Fyller utan problem ett ganska stort rum med högt ljud. Fördelar: -Håller definitivt inte med de som säger att bas saknas. Basen är bland det bästa med de här högtalarna. Väldigt bra tryck i basen, extremt djup för att inte ha någon subwoofer. 2.0-system brister ofta på den här punkten men basen här är verkligen djup och tydlig utan att ta över för mycket. Imponerande! -Unikt utseende -Bra byggkvalité, känns tunga och välbyggda, bra finish överlag. -Ren och behaglig diskant, inte sådär skrikig och skarp så att det gör ont i öronen som på vissa högtalare. -De kapacitiva knapparna på sidan av den högra högtalaren funkar bra, har läst att andra tycker de är dåliga men för mig funkar de alltid som förväntat. Mediokert: Mellanregistret hade gott kunna vara lite mer framhävt och detaljrikt. Nackdelar: -Fjärrkontrollen är plastig och känns billig, men fungerar bra. -Petskydden framför diskantelementen gör liten till ingen nytta och ser billiga ut. -Bluetooth är alltid i parningsläge vilket innebär att vem som helst inom räckvidden kan ansluta och spela sin egen musik. Går ej att stänga av. Går att byta input till aux genom att trycka på volymknapparna och strömknappen samtidigt, men vem som helst kan ansluta via blåtand igen och då måste ni byta till aux igen. Ska ni använda de i en miljö med folk som kan tänkas vilja ansluta och spela sin egen musik så ska ni inte köpa dessa. Hade mycket hellre sett att man var tvungen att sätta dem i parningsläge.