Prisjakt

Exiphi

Medlem sen 2012-02-27
16
Bidrag
19
Hjälpsamröster
Beyerdynamic DT 990 Pro 250 Ohm Over-ear
Full Star 1
4.7
(35)
1 589 kr
E
Exiphi
16 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
6 månader sedan

@sean 80 Ohm varianten av dessa har ett huvudband som trycker mindre.

Scandinavian Photo
Utmärkt
(500+)
E
Exiphi
16 omdömen
Utmärkt8 månader sedan

Hade lite problem med ett par hörlurar jag köpte härifrån. Fick mycket bra hjälp och snabb lösning på problemet. Rekommenderas!

Bygghemma
Bra
(500+)
E
Exiphi
16 omdömen
Dålig10 månader sedan

Hittade en vara för 100kr billigare än den billigaste butiken, vad trevligt tänkte jag. Men när jag skulle betala hade de en "Expiditionsavgift för 99kr" Så då var den lika dyr ändå. Snyggt sätt att lura Prisjakt och få deras butik att hamna högst upp. Fult.

Beyerdynamic DT 1990 Pro Over-ear
Full Star 1
4.8
(10)
5 464 kr
E
Exiphi
16 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades ett år sedan

Underbara när de funkar. Haft 5 par totalt DT 1990 och 1770, alla har haft problem med högtalarelement som ger ifrån sig missljud till och från. Efter en del läsande online verkar Beyerdynamics Tesla 2.0 element lida av dessa problem. De sitter i DT 1770/1990 och Amiron Home vad jag vet. Oftast är det ganska små missljud som lätt kan missas ifall man inte vet vad man lyssnar efter, kan låta som brus ifrån låten bara. Sök på "tongenerator" online och svep mellan 10-300hz, där brukar missljuden ligga. Dessa brukar komma och gå. Riktigt tråkigt då dessa hade allt jag letade efter i ett par hörlurar.

Sennheiser HD 600 Over-ear
Full Star 1
4.8
(37)
2 990 kr
E
Exiphi
16 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades ett år sedan

@BadRobster Till personen som lämnat omdömet innan mig så måste jag rätta till det. Det är absolut NOLL skillnad mellan kablar. Ljudet ändras inte tack vare en kabel, det kallas placebo. Även skillnaderna mellan DAC/AMP är minimal. Så länge du har en amp med låg utgångs-impedans och tillräckligt med kräm så ska det inte låta annorlunda.

Ljudfokus
Utmärkt
(500+)
E
Exiphi
16 omdömen
Utmärktett år sedan

Hade lite problem med ett par produkter jag köpte ifrån Ljudfokus. De löste det väldigt snabbt och bra. Rekommenderas!

AOC 24G2U 24" Gaming Full HD IPS
Full Star 1
4.5
(23)
E
Exiphi
16 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 3 år sedan

EDIT: Tydligen har AOC bytt panel i denna skärm till en sämre utan att säga någonting. https://youtu.be/JMVg3k1HjDo?t=628 Betraktningsvinklar som en bankomat. Undrar som föregående recensent hur denna kan ha fått så bra betyg. Visst, färgerna är bra, men det är det. Kollar man på skärmen rakt framifrån så är hörnen skuggade, rör man huvudet åt sidorna så blir halva skärmen skuggad. Riktigt jobbigt, känns som man har tunnelseende när man använder skärmen. Stativet förstår jag inte heller. Hur kan man släppa en skärm för gaming med en fot som står i vägen och tar upp plats där det är tänkt att man ska använda sin mus? 144Hz tänkt för folk som spelar FPS spel, hur tänker man då? Antagligen inte alls. Denna trend med spretiga stativ måste dö ut. Tyckte även att skärmen var väldigt vinglig och ifrågasatte hur bra spretiga stativ egentligen var. Men eftersom stativet som följde med stod rakt i vägen för min datormus så bytte jag till det som satt på min förra skärm, och vips så vart skärmen helt stabil. Det är alltså pivot funktionen som inte sitter ordentligt och gör att skärmen vinglar. Pivot, som ingen bett om, pajar stabiliteten i skärmen och gör det spretiga stativet helt onödigt. Funktionsknapparna på skärmen är skräp. Inga riktiga knappar utan nåt konstigt påhitt som jag inte vet hur jag ska förklara. Power knappen är precis i samma design som de andra funktionsknapparna så rätt ofta när man ska fippla med inställningarna så råkar man stänga av skärmen istället. Det här löser man såklart genom att sätta power knappen under LED lampan, om man inte bara kan göra den lite större så att den står ut jämfört med de andra knapparna, men nej, det har man inte gjort. Menyn är också rätt jobbig att navigera, men funkar. De säljer skärmen som "Frameless" eftersom kanterna är riktigt tunna. När jag packade upp skärmen såg jag att ja, det är display väldigt långt ut i kanten, men när jag startade skärmen så visade displayen ändå inte ända ut, utan det var några millimeter emellan, har packat ner den nu men typ 5mm så det såg ändå ut som det var kanter på skärmen. Med mörka bilder så blir det väldigt svårt att se, svart grötar ihop sig med svart. Ta det ihop med att halva skärmen är nedsläckt pga att du inte sitter precis rakt framför skärmen, blir väldigt svårt att se. I spel där det är mörka scener är inte heller speciellt kul då det är svårt att se trots högsta ljusstyrka. Ironiskt nog så är den för ljus på natten, händer inte så mycket när man ändrar på ljus-reglaget. Skärmen har ett par positiva egenskaper, typ att den är billig. Men känner inte att den här skärmen behöver mer hype än den redan har, så jag lämnar det här.

boozt.com
Utmärkt
(465)
E
Exiphi
16 omdömen
Utmärkt3 år sedan

Tvekade lite på att beställa härifrån med tanke på alla de negativa omdömen som butiken har fått. Men hittade ett par jeans jag ville ha som var 400kr billigare här än på andra ställen så jag chansade. Tänkte använda en rabattkod som fanns på hemsidan men glömde det och kom på det efter jag hade betalat. Skriver till kundtjänst och frågar om de kan rätta till det, efter 10 min svarar de och säger att det är fixat. En arbetsdag efter så får jag återbetalning motsvarande rabattkoden. Riktigt bra service! Leveransen kom dagen efter.

Intersport
Utmärkt
(500+)
E
Exiphi
16 omdömen
Usel4 år sedan

Råkade beställa fel vara, så jag mailade dem och bad att få avbryta ordern. Tog 2 dygn från beställning till att de ens skickade varan så borde inte ha varit några problem. Men fick inget svar och varan skickades ändå. Inte hela världen tänkte jag då det bara är att returnera varan. Returnerade varan med medföljande retursedel och såg sedan efteråt på deras hemsida att det skulle kosta 100 kr att göra detta i fraktavgift. Nästan en vecka efter svarar de från supporten och förklarar att de inte kan annullera ordern utan den måste skickas ut till mig, och när jag mottager den får jag skicka tillbaka, mot en avgift på 100 kr. Varför då? Skitbutik som antagligen går på knäna och tar varenda chans att spara in / blåsa sina kunder på pengar. Välj en annan butik.

mobileZtore.se
E
Exiphi
16 omdömen
Utmärkt4 år sedan

Tvekade lite innan jag beställde härifrån pga blandade omdömen. Men chansade, och är glad att jag gjorde. Leverans dagen efter, och sjukt nöjd med produkten.