Prisjakt

StoffeMart

Medlem sen 2010-06-13
9
Bidrag
1
Hjälpsamröster
Elfynd
Bra
(162)
S
StoffeMart
9 omdömen
Utmärkt4 år sedan

Bra priser och känns bra att även sånt som fått en obetydlig skada används. Stort plus för fantastiskt service också, när jag tappat bort 5 år gammalt kvitto kom nytt på 5 minuter. Här handlar jag igen!

Assassin's Creed: The Ezio Collection (PS4)
Full Star 1
4
(5)
179 kr
S
StoffeMart
9 omdömen
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 6 år sedan

Svårbegripliga kontroller. Varför göra mer komplicerat än det är...

Stor & Liten
Utmärkt
(500+)
S
StoffeMart
9 omdömen
UtmärktRedigerades 6 år sedan

Har bara handlat av 1 gång och då vart det trubbel med leverens. Mycket snabba och engagerade svar från kundservice även om möjligheterna att påverka DHL i julruschen är begränsade ...

Siemens HB86P275S (Vit)
Full Star 1
1
(1)
S
StoffeMart
9 omdömen
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 7 år sedan

Installerade genomgående Siemens vitvaror när vi renoverade för 3-4 år sedan. Tyvärr har det blivit tydligt att för Siemens är det viktigaste ett vackert skal och att ha en bra serviceaffär. Hittils har vi fått reparera en ugn, en häll (två ggr!), en kyl, en tvättmaskin (andra gången bytte vi i stället, koreanskt känns bra), samt en frys. Samtliga reparationer via Siemens service som hittils aldrig hittat något problem som kan bero på Siemens... Denna är dock värst. I dag totalförstördes marängbotten när jag var dum nog stoppa in i denna ugn. Fascinerande rökutveckling socker plus äggvita kan ge vid vad Siemens påstår är 100 grader....

XXL Sport & Vildmark
Utmärkt
(500+)
S
StoffeMart
9 omdömen
UtmärktRedigerades 7 år sedan

Jag har alltid fått bra bemötande i både butik och på nätet. Fantastiska priser när det är kampanjer och rejäla villkor med 365 dagars öppet köp, inget krångel när det gått fel och matchning av priser när man råkat köpa sånt som senare kommer på kampanj.

Lekmer
S
StoffeMart
9 omdömen
UselRedigerades 9 år sedan

Jag beställde 4 varor. Efter några dagar fick jag meddelande att 3 av dessa som aldrig skickats skulle tas i retur och att lekmer drar "returfrakt" från dessa. Efter en dryg vecka får jag meddelande att den 4e varan är restnoterad. Svarar ej på kundtjänstmeddelanden inom utsatt tid. Inget telefonnummer på hemsida. Pengar fortfarande hos lekmer. Fin hemsida och bra erbjudanden inget värt om man inte hanterar affär.

Hemmakväll
S
StoffeMart
9 omdömen
OKRedigerades 10 år sedan

Ok leverans och priser. Informationen är inte vad man förväntar sig från en e-handel i dag. Till exempel skickar man demo-ex utan att det är tydligt angivet på hemsida. Ingen katastrof men givet att det finns bättre handlare varför slösa tid och pengar här?

Navigon 8410 (Europa)
Full Star 1
2.2
(5)
S
StoffeMart
9 omdömen
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 12 år sedan

Långsam, och navigons programvara fattar inte hur man kör (man hoppar till fel plats på kartan, gärna precis när det blir lite komplicerat) Det ska ingå 2 års kartuppdateringar men missar man med en dag kan man inte ladda ned de gamla karto man redan betalt för Otroligt dålig hemsida som är omöjlig att navigera, hur hittar man sådant man redan betalt för?