Prisjakt

Aeselon

Medlem sen 2010-06-03
9
Bidrag
4
Hjälpsamröster
Scandinavian Photo
Utmärkt
(500+)
A
Aeselon
9 omdömen
Utmärktett år sedan

Fick produkten snabbt -- redan dan efter beställning. Det visade sig snart att varan hade en defekt som kunde märkas lite då och då under användning. Samtidigt kände jag mig lite tveksam till tillverkarens byggkvalitet för den prisklassen som det låg i. Paketet returnerades och jag fick pengarna tillbaka dagen efter att SP hade tagit emot returen. Är nöjd med hela köp- och returupplevelsen. :)

MyMemory
A
Aeselon
9 omdömen
BraRedigerades 7 år sedan

Fina priser och billig frakt på 1,95£ (ca 20-25 kronor beroende på kurs). Kan vara värt att kolla deras Ebay-sida också då priserna där skiljer sig från hemsidan. Företaget står skrivet i Storbritannien men skickar deras varor antingen från Jersey eller Schweiz, vilket kan påverka slutpriset då inget av områdena ligger inom EU.

SanDisk USB 3.0 Ultra Flair 32GB
Full Star 1
3.7
(6)
73 kr
A
Aeselon
9 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 8 år sedan

Klart godkänd prestanda. Läsning är nära de "upp till 150 MB/s" då det får 144 MB/s. Skrivning ska enligt SanDisk vara "upp till 15x snabbare än USB 2.0 (4 MB/s) och får i mitt test 75 MB/s. (Prestanda enligt CrystalDiskMark (bild): http://imgur.com/a/5yYuM) I verkliga scenarion är USB:t snabbt på att skriva till en början, men faller därefter ner till stabila 20 MB/s. När det gäller läsning känns det raketsnabbt rakt igenom! En del har klagat på att minnet blir hett, men personligen har jag aldrig upplevt det problemet. Visst blir kontaktänden varm (om än ej obehagligt het), men då minnet är gjort för att plockas i övre änden där det är betydligt svalare blir det i mitt tycke aldrig något problem med värmeutveckling. Minnet är gjort av metall, med sidor och ögla gjord av hårdplast. Det är litet och behändigt, men saknar lock till kontakten. Överlag ett bra minne, men som har lite långsam skrivning.

TheHut
A
Aeselon
9 omdömen
BraRedigerades 12 år sedan

Relativt lång leveranstid på 5-7 arbetsdagar, produkter med låga priser och gratis frakt oavsett beställningsvärde. Paketen saknar spårningsnummer dock. Så länge man inte har bråttom att få hem varorna så funkar det alldeles utmärkt.

Ljudfront
Utmärkt
(53)
A
Aeselon
9 omdömen
UtmärktRedigerades 13 år sedan

Beställde i söndags, paketet skickades på onsdagen (när de hade fått in varan) och levererades till närmsta DHL-ombud på torsdagen! Snabb leverans och riktigt bra priser. De ringde även och förvarna om att produkten jag beställt inte längre innehåller exakt de grejerna som det stod på deras sida. Kontentan: bra priser, schysst support, snabb leverans och dessutom fri frakt!

Logitech G25 Racing Wheel (PC/PS2/PS3)
Full Star 1
4.9
(44)
A
Aeselon
9 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 14 år sedan

Har haft ratten i 3 år nu och inte haft ett enda problem med ratten. Bra känsla i alla tre delarna, det blir dock en hel del kablar. För 2000 som jag köpte den för är jag helnöjd med ratten. Den som är sugen på denna ratt bör även kolla upp Logitechs nyare ratt G27 som har lite nya finesser utöver G25ans.

Gigabyte Radeon HD5850 OC HDMI DP 2xDVI 1GB
Full Star 1
5
(5)
A
Aeselon
9 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 14 år sedan

Ett riktigt bra kort, något fabriksöverklockat från referensdesignen. Temperaturen har jag fått som lägst 38 i idle och 55 i load. Fläkten ligger på 55% och höjs automatiskt vid behov. Den är rätt tyst och överröstar inte någonting annat i burken. Grafikkortet kräver två styckna 6-pin strömmkablar, om man skulle sakna det får man med två styckna 6-pin converters i kartongen (varje converter kräver två lediga molex). Grafikkortet funkar perfekt till ett Corsair VX450W nätagg. Tillägg: Med Gigabytes senaste BIOS (F5) så justeras klockningen beroende på hur hårt grafikkortet belastas och temperaturen i idle sjönk till 32, fläktarna ligger kvar på 55% dock.