Prisjakt

Arix

Medlem sen 2010-01-21
21
Bidrag
5
Hjälpsamröster
Eneba
Utmärkt
(312)
A
Arix
21 omdömen
Utmärkt2 år sedan

Köpte ett Xbox One spel, betalade och fick koden som fungerade bra att aktivera, mycket nöjd.

Proshop
Utmärkt
(500+)
A
Arix
21 omdömen
UtmärktRedigerades 2 år sedan

Snabb leverans i bra förpackat emballage.

Electrolux SilentPerformer ESP74GREEN
Full Star 1
3
(2)
A
Arix
21 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 3 år sedan

Fungerar bra, låter inte för högt, normalt ljud för en dammsugare. Storleken är lite mindre än min förra Electrolux Z5040. Greppar tag ordentligt i mattor men då suger den ju upp bra. Bra längd på slang och rör. Följde med extra golvmunstycke och en dammsugarpåse var isatt. Den blåser luften rakt upp från dammsugaren (ev. gör alla nya dammsugare det?) inte bakåt som min förra, står man vid den och ska stänga av eller justera sugkraften blåser det rakt upp i ansiktet, inget problem för mig men kan vara bra att känna till.

djservice.se
Utmärkt
(500+)
A
Arix
21 omdömen
UtmärktRedigerades 3 år sedan

Beställde ett Focusrite ljudkort. En timme efter beställningen får jag ett mejl att den skickats och jag hämtar ut den på DHL servicepoint nästa dag, mycket snabb leverans! Varan var ordentligt paketerad och skyddad. Dom svarade på mejl snabbt när jag hade en fråga om en annan produkt. Jag är mycket nöjd med djservice.se

AOC Q27P2Q 27" QHD IPS
Full Star 1
1
(1)
2 491 kr
A
Arix
21 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 3 år sedan

Denna skärm har inbränningsproblem. Jag vet inte om alla IPS skärmar med bakgrundsbelysningstyp LED har inbränningsproblem, i så fall är detta problem inte unikt för just denna skärm. Man får tänka på att inte visa en "fast bild" för länge och det känns lite jobbigt. Köpte skärmen för en vecka sedan och den bränner in röd färg, kanske även andra färger. Har en röd fyrkant på 2x2 cm i ett program och programmet var igång några timmar med samma bild. Då ser jag en konturen av en inbränd fyrkant i skärmen som syns tydligt när man har en grå eller svart bakgrundsbild på datorn. Inbränningen försvann efter att jag öppnat programmet "Anteckningar" som har en vit yta som jag positionerade på det inbrända stället under ca: 30-60 minuter. Jag är nöjd med bilden och att den har en snygg elegant design med tunna sidlister, färgerna är också bra. Jag använder den inte till spel bara till grafikprogram, programmering och YouTube. Den tar ca: 10 sekunder att komma upp från viloläge. Lite halvbesviken på inbränningen på denna AOC skärm då jag sedan tidigare har en AOC Q2770P (AOC Q2770PQU) som jag är helnöjd med, den skärmen är en PLS med bakgrundsbelysningstyp LED. Uppdatering efter två veckors användning: Bränner in röd färg ganska snabbt, ca: 20-30 min. Den bränner in andra färger än rött också. Jag får ställa in att aktivitetsfältet döljs automatiskt för att slippa få inbränning av programikonerna som finns på aktivitetsfältet. Det går dock att få bort inbränningen om man gör som jag förklarat i texten ovan. Uppdatering efter tre veckors användning: Bränner in allt om man visar samma bild för länge, sjukt dålig skärm, jag sänker betyget från ursprungligen tre stjärnor till en stjärna. Jag behåller skärmen men är väldigt missnöjd med inbränningen som dock går att undvika om man inte visar en och samma bild för länge. Uppdatering 2020-11-15: En död pixel :(

Däck365 Aktiebolag
Utmärkt
(500+)
A
Arix
21 omdömen
Utmärkt4 år sedan

Bra hemsida, bra pris, snabb leverans direkt till verkstad.

WhiteAway
Bra
(500+)
A
Arix
21 omdömen
UtmärktRedigerades 4 år sedan

Beställde en dammsugare Electrolux SilentPerformer ESP74GREEN. Den levererades på tre arbetsdagar. Det var första gången jag handlade av dom. Mycket nöjd med WhiteAway.

Seagate Barracuda Green ST2000DL003 64MB 2TB
Full Star 1
4.3
(38)
A
Arix
21 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 6 år sedan

Haft den i en vecka. Sitter i min ReadyNas Duo (v1). Har uppdaterat RAIDiator till 4.1.7. för att få 4K sector support som denna disk har. Det fungerade att komma åt filerna även utan 4K support med Windwos XP tack vare att denna disk har "Seagate SmartAlign technology". SmartAlign är ett STORT plus, läs mer på seagates hemsida om ni vill ha info. Gjorde ett test med en fil på 12GB. Filöverföring från XP->NAS tog 11 min 53 sekunder med RAIDiator 4.1.6, d.v.s. 4K support inaktiverad. Med RAIDiator 4.1.7 och 4K support aktiverad tog det 12 min. Tog alltså 7 sek. längre med 4K aktiverat. Mycket nöjd hittills iallafall. Uppdatering 2012-10-29: Inga problem, har fungerat problemfritt hela tiden. Fortfarande mycket nöjd.