Prisjakt

ThomasLof

Medlem sen 2009-06-22
10
Bidrag
2
Hjälpsamröster
Komplett.se
Utmärkt
(500+)
T
ThomasLof
10 omdömen
Utmärkt13 dagar sedan

Enkelt och snabbt att beställa

Hemmashoppen
Utmärkt
(130)
T
ThomasLof
10 omdömen
Utmärkt3 år sedan

Var lite tveksam att handla först, men fick information om min order hela tiden och varan levererades snabbt. Kommer att handla där igen.

Husqvarna-Electrolux QN4241X (Rostfri)
Full Star 1
1
(1)
T
ThomasLof
10 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan

Allt från husqvarna/electrolux har gått sönder efter 6 år. Undvik alla produkter

Gardena R100Li SILENO (1000m²)
Full Star 1
4
(6)
T
ThomasLof
10 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
5 år sedan

Nja. Jag vet inte om det är robotgräsklippare i allmänhet, eller om det bara är den här modellen. Den klipper bra, ingenting att klaga på där. Men jag har lagt ner mycket tid på att lyfta upp den ur ojämnheter, laga avklippt guidekabel och lyft upp från sluttningen. Mycket av problemen skulle varit lösta om Gardena bara hade skickat med ett par hjul med hyfsat grepp. Jag har inte lagt ner guidekabeln ännu, eftersom jag först ville se var problemen uppstod. Men jag har helt enkelt inte hunnit med att göra det under hela sommaren pga alla problem. Är du pensionär eller kan fokusera på att optimera allt då klipper den väldigt bra. Men jag hade förväntat mig mer.

Samsung Galaxy S7 Edge SM-G935F 4GB RAM 32GB
Full Star 1
4.3
(103)
1 099 kr
T
ThomasLof
10 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 7 år sedan

Nej, har nu ägt den några månader och blir galen på den böjda skärmen. Kommer hela tiden åt den så att det inte går att skriva ordentligt.

NetOnNet
Utmärkt
(500+)
T
ThomasLof
10 omdömen
UselRedigerades 8 år sedan

Har tidigare verkligen uppskattat Netonnet, skaffade kort där nyligen. Men idag var jag och skulle köpa en hårddisk som jag på nätet såg var nedsatt pga retur, en fyndvara alltså. Kommer dit och hämtar upp fyndvaran, ser att det står ett annat pris än på nätet, så jag söker upp produkten igen på nätet och ser att jag inte sett fel. Väl framme vid kassan visar jag upp priset från webben och får till min förvåning svaret att "ja, vi ändrar våra priser lite då och då"... Ok... det var ju intressant. Det handlar bara om 50kr, så det spelar ingen roll, så jag köper den ändå. Men när varan slås in, ser jag att priset då är det som jag såg på webben. Men personen i kassan gör en ändring och slår in det dyrare priset. Jag vägrar bråka om 50kr, men jag kan i varje fall klippa kortet och handla på något annat ställe nästa gång, vilket jag nu gjort. Tråkigt att man har satt detta i system, jag bryr mig inte i 50kr, men om Netonnet gör det så finns det andra butiker att gå till. Någon annan som upplevt samma sak?

Neato Robotics XV Signature
Full Star 1
3.6
(14)
T
ThomasLof
10 omdömen
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 8 år sedan

Extremt dålig kvalitet. Min är drygt ett år gammal, men redo för soptippen om jag inte orkar skruva isär den och löda fast ett extra motstånd på kretskortet. Sök på nätet innan om ni överväger något från Neato.

CDON
Bra
(500+)
T
ThomasLof
10 omdömen
UselRedigerades 8 år sedan

Fick kontakta kundtjänst efter fyra dagar eftersom inget hände med min order. Då rasslade det till i inboxen och det meddelades att allt var skickat. Efter ett par dagar kom till slut halva beställningen. Men tydligen så tog det ytterligare fem dagar att få den andra halvan levererad. Misstänker att den inte alls hade skickats. Hur som helst var kundtjänsten bra, jag kunde inte avbeställa resterande varor, men fick åka till utlämningsstället och skicka tillbaka dem utan kostnad. Bra bemötande och tydlig information. Kommer inte att beställa därifrån igen, då jag inte litar på CDON längre.

Topcom BabyViewer 4500
Full Star 1
4.8
(12)
T
ThomasLof
10 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 9 år sedan

Brukar sällan orka skriva recensioner, men ibland blir man bara så glad. Den är helt underbar och har faktiskt förändrat våra liv. Vår dotter vaknar många gånger per kväll/natt, och vi har blivit ganska låsta av det. Nu kan vi ha mottagaren i vardagsrummet på nedervåningen och ändå höra om hon skriker var vi än är i huset. Otroligt bra ljud, kan inte ens ha på högsta volym, för då får man hjärtattack när hon skriker. Vi slipper springa upp varje gång hon skriker, för vi ser om hon lägger sig ner av sig själv efter några sekunder. Tidigare fick vi springa hela tiden. Själv tycker jag musikfunktionen är menlös, men vår dotter älskar Blinka lilla stjärna. Vi använder den dock inte ofta På minussidan kan man kanske lägga batteritiden på mottagaren om man är beroende av batteri, vilket vi inte är då vi har den inkopplad på nätdrift nästan hela tiden. Batteriet håller dock många timmar, så ett par nätter är inget problem. Helt fantastisk pryl helt enkelt, och även fastän jag var skeptisk till priset när vi köpte deb så är den värd vartenda öre och lite till.

Sony Handycam DCR-SR37E
Full Star 1
2
(1)
T
ThomasLof
10 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 15 år sedan

+ Billig - Riktigt dålig bild Sämre bild än vad jag fick på min gamla mini-dv kamera från 2005. Hade det inte varit för priset så hade jag gett den en 2:a