Prisjakt

Davil

Medlem sen 2008-04-01
28
Bidrag
11
Hjälpsamröster
Sennheiser Momentum True 3 Wireless In Ear
Full Star 1
2.2
(22)
2 259 kr
D
Davil
28 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
5 dagar sedan

Bra så länge dom fungerar, vilket dom inte gör! Jag är inne på mitt andra par som jag nu har skickat till världens längsta returpostadress. Returfrakt får jag betala själv vilket jag gjort 2 ggr och nu lyckades inte paketet hitta fram 😡. Nu har jag gett upp och orkar jag inte mer. Totalt bortkastade pengar. Tyvärr aldrig mer Sennheiser för min del!

ID Lock 150
Full Star 1
2.6
(30)
3 293 kr
D
Davil
28 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades ett år sedan

Har ägt låset i över 2 år nu och det känns tungt att behöva erkänna att jag inte köpte rätt fabrikat. Det känns fortfarande som en mycket tidig beta. Jag har zwave modulen och har provat HA och nu domoticz och detta är en dyr kombo då den äter batterier. Installation gick långt ifrån smärtfritt på min sprillans nya swedoor. Slutbleck passade inte riktigt djupmässigt. Att man behöver borra i en ny dörr känns inte heller helt ok. Jag är inte nöjd med låset. Tyvärr finns det inget vettigt alternativ heller...

Knivar.nu
D
Davil
28 omdömen
Utmärkt2 år sedan

Mkt snabb leverans och till bra pris! Jag är supernöjd och vet vart jag kommer att köpa nästa kniv ifrån.

Fiskejournalen
Utmärkt
(78)
D
Davil
28 omdömen
Dålig2 år sedan

Suck att jag inte läste andras omdömen innan jag beställde! Lång leveranstid! Jag lockades av det låga priset och att dom hade just det haspelspö jag ville ha i lager.

Baristashopen
Utmärkt
(109)
D
Davil
28 omdömen
Utmärkt2 år sedan

Baristashopen är top notch när det gäller all hårdvara inom kaffe! Trevliga att ha och göra med! Dom har dom "rätta" prylarna. Dom är kunniga och vet vad dom säljer till skillnad mot andra... Jag beställde en Izzo Alex duetto iv plus kl. 9. Kl. 12 fick jag mail att den var skickad med sändningsnr. Dagen efter hade jag den hemma. För något år sedan köpte jag en vattenkokare som det var fabrikationsfel på. Reklamationen gick exemplariskt.

Mobvoi Ticwatch Pro 3
Full Star 1
4.1
(10)
2 830 kr
D
Davil
28 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
3 år sedan

Jag är mycket nöjd med denna. Bra batteritid. Den är rent ut sagt fantastisk utifall man bara använder "lcd skärmen". Notishanteringen är toppen! Röstsamtal funkar fint. Motparten hör mig bra och jag hör dom bättre än väntat. Jag tycker den är snygg, speciellt armbandet. Jag hade dock helst velat ha bara en av de 2 knapparna.

Ubiquiti Networks UniFi Dream Machine
Full Star 1
3.4
(14)
4 190 kr
D
Davil
28 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
4 år sedan

"Allt i ett" * Unifi Controller * 4 port switch (dock EJ POE) * Nano HD AP Prisvärt för vad man får! Jag har problem med att göra inställningar via Android appen men via webbläsare är det inga problem. Synd också att switch portar saknar POE. Drar därför av en stjärna på en förövrigt superbra produkt!

JBL E25 BT Wireless
Full Star 1
3.3
(6)
D
Davil
28 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 6 år sedan

Jag är mycket nöjd med dessa lurar! Jag valde mellan dessa och Jbl Reflect Mini. Dessa låter bättre framförallt i basen. Däremot klarar dessa inte fukt /svett lika bra men för mig går det bra på gymmet.

Logitech Harmony Elite
Full Star 1
3.8
(23)
D
Davil
28 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 6 år sedan

För 1500kr som jag köpte denna för på black friday är jag mycket nöjd! Skönt att slippa behöva rikta fjärrkontrollen, den missar aldrig så som traditionella fjärrkontroller kan göra. De extra ir-ögon är guld! Nu styr jag även köksstereon på andra sidan väggen. ????. Varför jag inte ger den full pott är för att den är för dyr i ordinarie pris (hade då valt Ultimate om det inte vore för black friday). Jag önskar att den gick att integrera i Domoticz och inte bara "stand alone" Hue.