Kategorier
Prisjakt

Hotlips

Medlem sen 2006-12-01
13
Bidrag
4
Hjälpsamröster
LG Optimus 2X P990
3
(89)
10 år sedan*
Gick från en Samsung Galaxy I7500 och det var som natt och dag. Minus för att den inte spelar mkv och att LGs egen screen keyboard inte har åäö. Bra batteritid, smidig trots stor skärm, HDMI, rimligt pris och blixtsnabb respons gör den dock till ett givet köp i premium segmentet.
*Redigerades 10 år sedan
Canon PowerShot S95
4.5
(19)
10 år sedan*
En riktigt bra och ljuskänslig kompaktkamera med RAW-foto. För den som söker en kompakt och kompetent kamera så är S95 ett givet val. Tre saker drar ner betyget med en stjärna var. Det första är att sensorn lätt producerar lodräta utbrända streck i bilden av starka ljuskällor vid t.ex. inomhus eller kvällsfilmning som faktiskt är riktigt fula och irriterande. Det andra är att Canons snålat på möjligheten att manuellt eller automatiskt ändra fokus under fimning. Det tredje är att det inte heller går att zooma under filmning. Nu filmar den med så låg bränvidd att den fasta fokusen sällan blir ett problem och zooma under filmning känns inte aktuellt, men båda funktionerna borde funnits där på en så pass dyr pocketkamera. OM du inte ska filma så kolla istället på den billigare föregångaren Canon S90 som har samma specs men "bara" filmar 640x480 mot S95ans 1080x720.
*Redigerades 10 år sedan
Rapsody N35
3.7
(7)
13 år sedan*
Utan att kunna jämföra den med andra mediastreamers så tycker jag Rapsody N35 är en mycket kompetent liten pjäs. Den klarar dock INTE H.264 med firmware 1.26 men man kan misstänka att en firmware uppdatering i framtiden löser det. Även om NDAS funkar utmärkt så känns mina 250Gb i enheten helt meningslösa när det både är smidigare och snabbare att kolla på film via PC Share.Detta funkar klockrent på Windows XP. DEN KOMMER INTE ÅT SHARES PÅ WINDOWS VISTA. Det finns dock NDAS drivare för Vista men då krävs en hårddisk i Rapsodyn. OBS Rapsy N35 tar bara vanliga IDE diskar, SATA funkar alltså INTE. Över lag ett prisvärt och TYST alternativ till en HTPC.
*Redigerades 13 år sedan
Sida 2