Kategorier
Prisjakt

Delta99

Medlem sen 2013-11-06
13
Bidrag
7
Hjälpsamröster
Audio Technica ATH-ANC7B
2.6
(6)
1 795 kr
7 år sedan*
Enligt mig är dessa lurar olyssningsbara. Ibland undrar man om både recensioner och omdömen är planterade av tillverkaren, för den här produkten är så uppenbart dålig på musik. Cancelation-funktionen kan jag inte bedöma, men musik o ljud har jag koll på. Dessa har en mycket mörk, dov o basig ljudbild utan detaljer. Övriga register är borta. Så här skall det inte vara för 1700 kr. Köp något annat.
*Redigerades 7 år sedan
Sony BM10
4.1
(24)
7 år sedan*
Verkar inte funka mot PC trots att det anges på åf-site. Ff ingen lösning efter tre dagars pillande. Har flera BT enheter hemma o alla funkar OK, men icke denna. Slutsats: om den buggar för mig så kommer det bugga för många andra. Ta nått annat. Återkommer om jag får fart på den. (Funkar med smartphonen, men det var inte uppdraget.) (För övrigt allmän reflektion till folk som går i BT-tankar: BT-ljud-grejjorna är inte så användarvänliga än, känns lite som där WiFi befann sig för 15 år sedan när allt var ett jäkla omständligt pillande för att få det att lira. Usability i BT-ljud ligger idag på den ganska låga nivån. Kommer ta några år till innan det blir användarvänligt o mindre omständligt.)
*Redigerades 7 år sedan
Denon AH-D510
3.5
(4)
8 år sedan*
Så mycket mekaniska ljud från konstruktionen att man i praktiken måste sitta stilla på en stol. Det gnekar o gnisslar om man rör sig. Köp något annat.
*Redigerades 8 år sedan
Sida 2