Kategorier
Prisjakt

Mannolo

Medlem sen 2011-09-23
37
Bidrag
10
Hjälpsamröster
Thule Motion XT XXL
4.4
(3)
6 995 kr
3 år sedan
Har den till våran Seat Alhambra -16. Trodde den skulle höras när den var på, men inte. Får verkligen plats mycket i den. Så lätt att installera den på taket. Skruva på de fyra rattarna inne i boxen o den sitter som en smäck. Lika så med låset, kan inte ta ur nyckeln förrän låset har gått i lås. Vi fick med 3 spännband som underlättar att packning inte rör sej så mycket under färd.
ZyXEL NSA-310S 2TB
3.5
(1)
3 år sedan*
Min första o ända nas hårddisk. För en som inte kräver så mycket är denna helt klart prisvärd. Har haft den ca 3 år. Har aldrig krånglat, den bara tuggar på o gör sitt jobb.
*Redigerades 3 år sedan
Britax KidFix II XP SICT
4
(2)
289 kr
4 år sedan*
Som vanligt är Britax är jätte bra stol när den kommer på plats. Även denna stol tycker jag att de var krångligt med installationen. Har kört med multitech 2 innan. Gick in på deras hemsida o tog hem deras video. O då var de betydligt lättare att installera den. Älskar Isofix systemet, för bara in i bilens egen (SEAT Alhambra) Isofix o den sitter hur stabilt som helst. Sen är de föra in bilens egna bälte i stolen. Våran dotter sitter säker o stabilt under hela bilfärden.
*Redigerades 4 år sedan
Asus RP-AC68U
2.8
(7)
2 299 kr
4 år sedan*
Kör denna mot Asus RT-AC68U. Kan inget annat att säga att den funkar riktigt bra. Står i ett annat rum som tar hand om larmet o DVD som är ansluten med kabel via denna Asus RP-AC68U.
*Redigerades 4 år sedan
Asus PCE-AC68
4.2
(32)
699 kr
4 år sedan*
Stabilt kort som jag kör mot Asus RT-AC68U. Var lite tveksam att sätta in ett trådlös kort i min stationära dator. Gav de en chans, blev mycket imponerar vilken stabilt kort de var. Har aldrig tappat kontakten mellan routern o min stationära. Lika så är de likadant kort i fruns stationära dator. Båda har Win 10, så de funkar riktigt bra.
*Redigerades 4 år sedan
Samsung CLP-415NW
3.5
(5)
4 år sedan*
Skönt att kunna köra trådlöst o har den precis där man vill ha den. Men tänk på att installera den via USB innan du tänkt att placera i något mörkt hörn. Bra är också att de är lått att byta ut tonerna. Öppna luckan i fronten o dra ut hela kittet. Minus är att den låter lite väl mycket, men man kan ju inte få allt. Stäng in den någonstans typ garderob, så slipper du se den o höra den.
*Redigerades 4 år sedan
Asus RT-AC68U
4
(130)
1 239 kr
4 år sedan*
Efter att kört med zyxels grejer. Har haft den ca 1 år nu. Är de här natt som dag. Aldrig krånglar, stabil, har aldrig upplevt att den tappar täckning med dator (stationär) o skrivan som är trådlösa. Den bara tuffar o går. Nackdelen är att de inte finns några hål för upphängning direkt på väggen,
*Redigerades 4 år sedan
BabyDan DanChair
3.5
(2)
685 kr
5 år sedan*
Kanon stol, har 2st till båda våra tjejer. Bra att man kan ändra både sittplattan och fotplatta. Står stabilt, har satt på såna där sk tassar så de är lätt att dra ut tjejerna utan behöva repa golvet.
*Redigerades 5 år sedan
Dustin Home
Bra
(500+)
Utmärkt
5 år sedan*
Har beställt härifrån några gånger. Kan inte säga något annat att de har alltid fungerat utmärkt.
*Redigerades 5 år sedan
Net2World
Bra
(500+)
Utmärkt
5 år sedan*
Var lite si så där eftersom jag aldrig har handlat här. Beställde min router ASUS RT-AC668U ena dagen. Dagen efter var den på hemma. Så här kommer jag helt klart handla igen. Väldigt bra att man kan prata men en "riktig" människa när man undra över något. Rekommendera.
*Redigerades 5 år sedan
Sida 2