Kategorier
Prisjakt

Rangeboy

Medlem sen 2008-09-16
20
Bidrag
25
Hjälpsamröster
Sigma Sport BC 12.12 STS
3
(1)
6 år sedan*
Har ingen att jämföra med, detta är första cykeldatorn för mig. Den var iallafall lätt att installera och tydlig info på displayen. Jag saknade en beskrivning i snabbstartsguiden hur man startar den första gången (man håller in de två nedre knapparna i fem sekunder).
*Redigerades 6 år sedan
Byggshop
Utmärkt
(500+)
Dålig
7 år sedan*
Med expeditionsavgiften inräknad blev de dyrare än andra på det jag ville ha. Vem har expeditionsavgift förresten?? Detta stod i kassan, men längst ner så jag hann fylla i alla uppg innan jag upptäckte det. Nej, det här går bort!
*Redigerades 7 år sedan
Black & Decker KA191EK
3
(2)
757 kr
7 år sedan*
Har varit ganska bra, men jag gillar inte att det bara finns tvåhandsgrepp. Lite tung märker jag nu när jag köpt en Ryobi RoS300... Dammupptagning sådär. kraschade efter ca 7 års hobbyanvändning.
*Redigerades 7 år sedan
Ryobi ROS300A
3.8
(1)
762 kr
7 år sedan*
Har tidigare haft en Black & Decker som jag trodde var bra. Den kraschade, så åkte till affären och hittade denna. Helt perfekt till mig! Smidig och lätt. Lätt att använda. Dammfångaren fungerar väldigt bra. Enkel att tömma. Bra format.
*Redigerades 7 år sedan
Apple iPad 16GB (4th Generation)
4.3
(28)
7 år sedan*
Använder nu iPad på jobbet. Har förutom denna platta mest testat första galaxy tab 10.1. Tabben var innan uppdatering hemskt seg i allt... Nu efter uppdatering är den ok. iPad är däremot snabb. Skärmen på Paddan är väldigt bra, även om inte jag prioriterar bra upplösning så värst mycket. Kameran är bra, framförallt om man kommer utomhus eller har riktigt bra ljus inne. Det jag inte riktigt klarar av är att vara utan filutforskare, jag förstår knappt inte hur man ska klara sig, men det är väl att hela tiden koppla den till datorn och iTunes? Jag får väl googla för att lära mig denna enkla padda :) Van från android tycker jag textinmatning känns... omständigt. Jag vet inte hur man enklast ska göra om plattan föreslår ett ord eller rättning som jag inte vill göra, och har den redan ändrat en inmatning och man har gått vidare måste man sudda ut hela ordet, det verkar inte gå att markera mitt i ordet och ändra delar av det. Office stödet verkar också vara dåligt, jag har dock inte testat betalapparna. På androidtelefonen når jag enkelt alla mina dok som ligger på nasen, kan redigera dem i en väldigt bra gratis offices-app, eller skapa nya och spara ner hemma på NASen. Bra och fin platta om du ska titta på saker, men arbeta med den? Nja jag vet inte. Personligen skulle jag alla gånger titta på något annat. Tidigare har jag hävdat att iPhone och iPad är bra produkter till de ej så teknikintresserade, men jag kommer nog börja rekommendera android även till dem... Ps. skrev omdömet på datorn... Säger väl en del?
*Redigerades 7 år sedan
D-Link DIR-655
3.6
(294)
999 kr
9 år sedan*
Har gillat denna i vad det nu kan vara, kanske 2 år... Lite dålig räckvidd kanske, men den täcker in huset även om den står i ena änden. Men nu har jag köpt en samsung mobil... Så nu får jag stänga av wifi:n på telefonen om jag ska ha batteri kvar till kvällen. Jag kan surfa ok om jag har wifin på, men viber och skype o dyl fungerar dåligt. Vems felet är vet jag inte, men enligt andra verkar tidigare FW fungera bättre, och andra routrar har inte detta problemet... Så på så sätt borde det vara d-links "fel". Hoppas på ny fw, men jag tror ju egentligen inte på det. Får sätta ganska bra betyg ändå, den är ju bra i övrigt!
*Redigerades 9 år sedan
Canon EOS 600D + 18-55/3,5-5,6 IS
4.5
(23)
12 773 kr
9 år sedan*
Lite tidigt att sätta omdöme redan, men jag uppdaterar väl efterhand... Köpte med fjärr och extra batteri för 6700, vilket kändes som ett bra pris. Snabb kamera som tar bra bilder i svagt ljus! Underbar skillnad mot Eos 300d, men den höll bra länge! Köpte den 2004, så Canons grejer håller!
*Redigerades 9 år sedan
Samsung Galaxy S II GT-i9100 16GB
4.5
(413)
9 år sedan*
Vet inte vad för kopia E-lite har testat, för jag känner inte igen den beskrivning han/hon ger. Har telefonen i fickan, (med grus i ibland) och barnen på jobbet klättrar och stampar på fickan... Och jag skulle nog kunna sälja min telefon nu efter snart ett halvår som "knappt använd". Behövs inget skydd vad jag kan märka! Pixelkänsla? låg och kornig upplösning? Jag sitter ju såklart inte så ofta med en iPhone och jämför, men jag tycker skärmen är helt otroligt skarp! Om telefonen är trött och du är säker på att du inte fått tag på en kopia, så är det kanske ett slött minneskort istoppat, eller någon app som segar ner telefonen... Batteriet klagade du ju faktiskt inte på, men där är väl enda biten jag blivit lite besviken. Jag laddar oftast varje natt, och det är oftare än jag trodde. Men anledningen ligger i en tredjeparts app som jag tycker är suverän! "Swipepad" tar multitaskingen till en helt annan nivå. Men det är något som gör att appen käkar batteri. Men jag kan lätt stänga av appen om batteriet ska hålla längre än ett dygn. Sedan kan wifi gps och 3g mm ta en hel del batteri om man har dålig täckning, men jag har fått tips (och det verkar stämma) att man inte ska slå på och av tex wifi, utan ha det igång tar mindre batt. än att ofta slå på och av.
*Redigerades 9 år sedan
Canon Legria FS21
3.3
(1)
11 år sedan*
Bra videokamera är min uppfattning efter någon dags användning. Det enda jag inte lyckats med än är att ställa in 24 h format, det verkar inte gå... Men men, det får man väl ta!
*Redigerades 11 år sedan
Miele S 5781
3.9
(4)
12 år sedan*
Suverän dammsugare! Kvaliten känns, och man störs inte av ljudet från den. Jag brukar köra på näst högsta effekt ibland, även om det inte behövs. Det hörs ju ändå inte så mycket! Smidigt med att kunna ändra styrkan med tummen. När jag köpte min hade jag läst att sladden inte var s lång, och det kanske stämmer, men med teleskophandtaget når man långt, och det är så skönt att kunna göra handtaget långt. Om man har stort hus får man väl flytta till ett annat uttag... Men vi klarar våra 113 m2 från ett vägguttag!
*Redigerades 12 år sedan
Sida 2