Prisjakt

Sara K

Medlem sen 2020-02-24
2
Bidrag
0
Hjälpsamröster
ASOS
OK
(38)
Utmärkt
3 månader sedan
Oj! Vad förvånad jag blir över alla dåliga omdömen. Jag handlar från ASOS minst en gång i månaden (appen är bäst!) och har gjort det i flera år. Har aldrig stött på något problem förutom en gång då en klänning var trasig men då fick jag kontakt och hjälp av deras kundtjänst. Bra priser, snabb leverans, enkelt att spåra, enkelt att returnera, smidigt med Klarna. Nää, inget att klaga på här inte 😊
Apohem
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
10 månader sedan*
Snabbt och smidigt varje gång!
*Redigerades 10 månader sedan
Fanola No Yellow Shampoo 350ml
Full Star 1
3.8
(2)
58 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
ett år sedan
Effektiv! Synligt och snabbt resultat! Jag har naturligt ljust hår med guldiga skiftningar vilka jag ogillar. Eftersom mitt hår är ofärgat så kan det vara svårt att hitta en produkt som tar på håret (såna här produkter sätter sig ogärna på ett ofärgat hår). Det här är det enda silverschampot som har funkat. Det är väldigt pigmentrikt och är knallblått. Det enda negativa med det är att det kan färga av sig på händer och föremål så var försiktig och använd handskar. Resultatet på mitt hår blir en sval ton åt det gråa hållet. Resultatet är absolut synbart men långt ifrån som det blir på ett färgat hår. Jag upplever inte att det skiftar åt det lila eller blåa hållet vilket vissa silverschampon orsakar, men jag vet inte hur det är för ett färgat hår. Har du blekt hår bör du nog vara försiktig och börja med 1-2 minuter första gången. Många silverschampon jag testat har gjort mitt hår torrt, men det gör inte det här. Stort plus! Det blir inte högsta betyg pga att det lätt färgar av sig på huden och för att jag inte testat det på ett färgat hår. Men eftersom det funkar bra på ett ofärgat hår kan jag inte tänka mig att resultatet blir något annat än outstanding. Så länge man är försiktig och inte har i det för länge.
Hot Tools Black Gold Volumizer
Full Star 1
3.8
(1)
795 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
ett år sedan
Jag köpte den här på Åhléns och det är typ det bästa jag gjort. Jag fönar alltid mitt hår rakt efter dusch och har tidigare gjort det med rundborste från Glanz (storlek Large) och hårfön från ghd (ghd Air). Ganska klumpigt att föna med två stora verktyg och munstycket på hårfönen åkte av hela tiden. Men nuuu! Det går så sjukt smidigt och framförallt SNABBT. Resultatet blir lika bra om inte bättre och det är superlätt att styla det precis som jag vill. Jag har hår till axlarna ungefär, ganska tunt hår men som är relativt lätt att forma och få volym i (eftersom det är lockigt egentligen), vilket är lätt att få med denna. Man kan liksom enkelt få till snygg schvung på håret genom att snurra på borsten.  När jag först tog upp den ur kartongen blev jag lite skraj för den är ganska stor, större än min tidigare rundborste, men det var inget problem alls. Hade jag kunnat bifoga en bild på hur håret blir hade jag mer än gärna gjort det!