Prisjakt
Annons

Nintendo DS

Nintendo DS

Funktioner: LCD-bildskärm, Retro, Lanseringsår: 2005, Mediatyp: Kassett
PrishistorikNu 89 kr
Jämför

Nintendo DS

Jämför
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
4.5
(19)
Sorterat efter billigast pris
  • Visa 1 stErbjudande utan direktlänk
    fr. 89 kr
Vi har hittat produkten i totalt 4 butiker, varav 0 är betalande kunder hos Prisjakt och har direktlänk till butiken.
Butiker kan sälja produkten i flera varianter och olika skick. Ändra inställningar för att styra vilka erbjudande du ser.
Annons
Annons

Produktinformation

En bärbar konsol med två skärmar. I ett racingspel kan vi få se en översiktsbild på den ena medan den andra visar själva körningen. I ett rollspel kanske utrustningen visas på den ena och resten på den andra. Båda kan visa både 2D och 3D och kommer kunna använda sig av "touch screen". Det vill säga att de känner av om du rör vid skärmen. NDS kommer också ha bluetoothsystem för trådlöst spelande för upp till 16 personer inom 30 meter från varandra. Men det kommer också gå att använda så kallat Wi Fi för att kommunicera på betydligt längre avstånd. En inbyggd mikrofon kommer kunna fungera som röstigenkänning i vissa spel. Sist men inte minst är den bakåtkompatibel med alla GBA-spel.

Det billigaste priset för Nintendo DS just nu är 89 kr. Det är en av de 100 mest populära produkterna i kategorin Bärbara spelkonsoler med ett genomsnittligt betyg på 4.3 av 5. Prisjakt jämför priser och erbjudande från 4 butiker.

Varumärke
Lanseringsår
2005
Mediatyp
Kassett
Trådlöst nätverk (Wi-Fi)
Ja
Skärmstorlek
3 tum
Bluetooth
Nej
Annons
Annons