KiSS DP-508 80GB

KiSS DP-508 80GB

  • Ethernet-anslutning
  • Ljudfiler som stöds: MP3, WMA
  • Videofiler som stöds: DivX, Xvid
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

KiSS DP-508 80GB

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Prisjämförelse(0)

Danska KiSS har för vana att göra produkter som konsumenterna vill ha och de var först med en DivX-certifierad spelare på marknaden. Nya DP-508 kan beskrivas som en mer avancerad version av storsäljaren DP-500 och den stora skillnaden är att 508 har en hårddisk på 80 GB som man kan spara musik och film på.

DP-508 har ett inbyggt nätverkskort (Ehternet 10/100) som gör att man tillsammans med den medföljande programvaran för PC (finns även till MAC) kan koppla ihop sin dator med 508 och njuta av filmer och musik direkt från datorn. Det går också bra att lyssna webbradio och DP-508 spelar de flesta skiv- och filmformaten inklusive DivX.

På baksidan finns de vanligaste bild och ljudutgångarna. Scartutgången är lite speciell då den dels kan skicka vanlig RGB till en TV men också en progressiv komponentsignal till skärmar och projektorer (kabeln för komponentsignalen finns under tillbehör).

Det billigaste priset för KiSS DP-508 80GB just nu är 4 200 kr. Det är en av de 100 mest populära produkterna i kategorin DVD-spelare med ett genomsnittligt betyg på 3.9 av 5. Prisjakt jämför priser och erbjudanden från nätbutiker och fysiska butiker.

VarumärkeKiSS
Ethernet-anslutningJa
Ljudfiler som stödsMP3, WMA
Videofiler som stödsDivX, Xvid