Prisjakt

Focal Cinema Pro 5.1

Focal Cinema Pro 5.1

  • Utförande: 5.1
  • Tillgängliga färger: Svart, Vit
Bevaka
Jämför

Focal Cinema Pro 5.1

Produktinformation

Pro-paketet i Sib & Cub serien består av 5 st Sib XL samt Cub2. Att ha likadana högtalare runt om är perfekt för film och multikanalsmusik.

Precis lillebror Sib & Cub2 är detta ett sub-satellitsystem i den högre skolan från en tillverkare som gör allt själva och har flera decenniers erfarenhet av att bygga High-End högtalare. Designmässigt följer det Sib & Cub-konceptet och med ett djup på endast 10 cm och inbyggda väggfästen passar Sib XL perfekt till plasma- och LCD-skärmar. Helt enkelt en fullträff som gör sig perfekt i de flesta hem.

Satelliterna som kallas Sib XL är självklart magnetiskt avskärmade. Bestyckningen består av 1 st 19 mm aluminium diskant och 2 st 130 mm mellanregister.

Subwoofern, eller som JMlab kallar den: Cub2, är försedd med ett ett nytt 8 tums baselement på 210 mm som producera en snabb och kontrollerad bas. Ett nytt BASH-slutsteg på 150 watt och den nya portmynningen ger enligt JMlab själva dubbelt så mycket bas som den tidigare modellen.

Det billigaste priset för Focal Cinema Pro 5.1 just nu är 12 490 kr. Det är en av de 100 mest populära produkterna i kategorin Högtalarpaket för hembio med ett genomsnittligt betyg på 4.4 av 5. Prisjakt jämför priser och erbjudanden från 2 butiker.

VarumärkeFocal
Utförande5.1
Tillgängliga färgerSvart, Vit