Pro Evolution Soccer 2008

 Lägg i lista  Jämför
Grafik (6/10): Animationerna ser riktigt bra ut och spelarna är ofta lika sina avbilder, men så gott som allt annat är dåligt eller till och med uselt. Mellansekvenserna har dessutom dålig bilduppdatering.
Spelkänsla (8/10): Jag kan gnälla mig blå över allt som saknas, men jag är fortfarande fascinerad över hur extremt välgjort allt är i matcherna. Och jag är innerst inne tacksam för minsta lilla nyhet i master league. Minus för den dåliga bilduppdateringen.
Varaktighet (8/10): Jag kommer spela det till nästa version släpps, men egentligen innehåller det alltför få spellägen och alternativ online.
Slutsats (8/10): Det går inte att dela ut en nia i år. Nog för att det är långt bättre än den versionen som Xbox 360-ägarna fick nöja sig med i fjol, men det krävs mer än de vanliga förfiningarna i matcherna, en obligatorisk edit-funktion och lite småsaker i master league för att det ska bli godkänt. Överlägset bäst på plan i år igen, men allt runt omkring är en ren förolämpning mot alla oss som genom åren köpt PES-spel för tusentals kronor. Stäng
Grafik (6/10): Animationerna ser riktigt bra ut och spelarna är ofta lika sina avbilder, men så gott som allt annat är dåligt eller till och med uselt. Mellansekvenserna har dessu... Läs mer
Butik Info Mervärde Omdöme Pris   Lagerstatus Inkl. frakt Länkar Benämning
Erbjudanden från 1 butiker, inkluderat 1 betalande butiker.
Vårt mål är att lista alla erbjudanden som finns på marknaden.
Läs mer
Visa begagnade produkter
CDON CDON i Nordens största varuhus
Fri frakt över 800 kr
Snabb och trygg leverans
(68728 omdömen) 48:-   48:- Till butiken
Denna produkt har 5 alternativa priser från 25:- . Du kan välja vilka du vill se på din inställningssida. Du kan också klicka här för att visa alla.