Sony VPL-AW15

 Lägg i lista  Jämför
De nya projektorerna från Sony går under Bravia vilket talar för lika god kvalitet som Sony\'s LCD TV som går under samma serie.
Med en upplösning på 1280 x 720 är den givetvis HD-ready. Den kan även ta emot 1080/24p som sedan skalas ned till 720p vilket gör det enklare vid användning tillsammans med de nya HD-formaten eller tex Playstation 3. Standard inom filmindustrin är 24 bilder per sekund och det har Sony tagit hänsyn till i sina nya projektorer så att man kan njuta av filmen så som den är tänkt.
Projektorn har 1,6x zoom och på bara 2.3 meters avstånd kan man få en bild på 80 tum vilket gör att den lämpar sig även i små rum.
Fläktljudet har man lyckats få ner till 20 dB (eco mode) vilket gör att det inte stör även vid de tystaste scenerna i filmen. Man har även satt i en lampa med hela 1300 ANSI-Lumen vilket gör att man kan få en bra bild i vardagsrummet trots ströljus.
Det sitter en bättre lins i denna modellen än lillebror AW10 och med hjälp av Advanced Iris 2 Teknik får man en ökad kontrast på upp till 12000:1 i \"auto iris\" läget. AW15 har även lens shift både vertikalt och horisontalt vilket innebär att man kan flytta bilden en kvarts bildbredd i alla riktningar, detta görs med Sony\'s All Rance Crisp Focus (ARC-F) lins.
Självklart finns även en HDMI-ingång för bättre kompabilitet med nyare spelare och receivers. Stäng
De nya projektorerna från Sony går under Bravia vilket talar för lika god kvalitet som Sony\'s LCD TV som går under samma serie.
Med en upplösning på 1280 x 720 är den givetvis HD-...
Läs mer
Jämför pris på alla Sony Projektorer (90)
Inga priser