Prisjakt
Annons

Pioneer DV-575A

Pioneer DV-575A

Stödda videoformat: 480p, 576p, 1080p (Full HD), Typ av skivinmatning: Frontmatad med släde, Ljudfiler som stöds: MP3, WMA, MP3 även på DVD
Jämför

Pioneer DV-575A

Jämför
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
4.5
(179)

Produktinformation

575A ersätter 565A och de stora nyheterna är en ny videodel på 108 MHz/12 bits som kan skapa en progressiv bild i både NTSC och PAL, uppspelning av DixX (3.11m 4.x och 5.x), bättre och snabbare JPG-hantering.

DV-575A är en av marknadens mest mångsidiga DVD-spelare i den här prisklassen eller vad sägs om möjligheten att spela upp följande format: DVD-Audio, SACD (både 2 och flerkanals inspelningar), DVD-Video, DVD-R/RW, CD, CD-R/RW, VCD, SVCD, MP3 och JPEG (både brända på CD-R/RW samt Kodaks och Fujis egna) DivX och WMA.

D/A-omvandlarna för ljudet kommer från BurrBrown och är som tidigare på 192 kHz/24 bits. Spelaren har inbyggd dekoder för Dolby Digital och DTS. På baksidan hittar vi en 5.1-lågnivå utgång för överföring av tex DVD-Audio eller SACD. Det digitala ljudet kan skickas antingen med en coaxialkabel eller en optiskkabel. För vanlig TV finns det en scart-utgång (RGB), s-video och komposit.

För att kunna spela DVD-Audio/SACD måste DVD-spelaren kopplas till förstärkarens 5.1 ingång via analoga RCA-kablar. Tex Supras 6 RCA - 6 RCA eller Goldkabel 6 RCA om man ska utnyttja alla kanaler. Denna koppling kan också användas för DVD-Video och då används DVD-spelarens inbyggda dekoder och inte förstärkarens (för att använda förstärkarens dekoder ska överföringen vara digitala).

Med lång erfarenhet av Pioneers DVD-spelare och deras förmåga att återge ljud och bild är detta en spelare vi varmt rekommenderar. Framför allt till den som sätter stort värde på bra musikåtergivning.

Prisjakt jämför priser och erbjudande från nätbutiker och fysiska butiker.

Varumärke
Stödda videoformat
480p, 576p, 1080p (Full HD)
USB-kontakt
Nej
Ethernet-anslutning
Nej
Typ av skivinmatning
Frontmatad med släde
Ljudfiler som stöds
MP3, WMA, MP3 även på DVD
Videofiler som stöds
DivX, Xvid
Annons
Annons