Prisjakt
Annons

Knockout Kings 2002 (PS2)

Knockout Kings 2002 (PS2)

Genre: Sport, Fighting, RTS, Musik, Rek. åldersgräns: 12 år, Antal spelare: 1 - 2 spelare
PrishistorikNu 79 kr
Jämför

Knockout Kings 2002 (PS2)

Jämför
  • Visa 1 stErbjudande utan direktlänk
    fr. 79 kr
  • Visa 2 stBegagnade produkter
    Begagnad
    fr. 68 kr
Vi har hittat produkten i totalt 4 butiker, varav 2 är betalande kunder hos Prisjakt och har direktlänk till butiken.
Butiker kan sälja produkten i flera varianter och olika skick. Ändra inställningar för att styra vilka erbjudande du ser.
Annons
Annons

Produktinformation

Grafik (6/10): Boxarna ser verklighetstrogna ut och animationerna ser bra ut förutom i repriserna där de visar upp en viss ologik. Bakgrunderna hade gärna kunnat vara lite mer levande, men det är en jämn bra bilduppdatering.
Spelkänsla (8/10): KK2002 förmedlar en bra boxningskänsla. Du kan dansa runt och kasta iväg poänggivande jabbar och försöka vinna på poäng eller gå på en som kraftfull slugger och gå på knock så fort som möjligt. När du ser hur sliten och skadad motståndaren är ökar närvarokänslan ytterligare och med kontroll över styrningen hamnar den på en stark sjua.
Varaktighet (5/10): Du kan visserligen spela mot en kompis och delta i en turnering eller karriärläge, men det finns väldigt lite i spelet jämfört med många andra spel med ungefär samma upplägg och karriärsläget är alldeles för kort.
Slutsats (6/10): En stark sexa. Ett aning krävande boxningsspel med bra, enkel grafik som faller på mållinjen av att det är alltför litet.

Det billigaste priset för Knockout Kings 2002 (PS2) just nu är 79 kr. Prisjakt jämför priser och erbjudande från 4 butiker.

Genre
Sport, Fighting, RTS, Musik
Online multiplayer
Nej
Rek. åldersgräns
12 år
Antal spelare
Multiplayer
Ja
Lanseringsår
2002
Annons
Annons