HP 635 A1E52EA

 Lägg i lista  Jämför
HP:s budgetdator 635 i en version med AMD E-450-processor på 1,65 GHz och 2 GB minne. Skärmen är på 15,6 tum och vikten på laptopen är 2,5 kilo. Lanserad 2011.
Jämför pris på alla HP Bärbara datorer (1212)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.75)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  jag köpte denna datorn i fredags och jag tyckte att det var jag ett mycket bra köp. Det positiva med denna datorn är att den är jätte tyst och att den har en bra och ljusstark skärm. Batteritiden är jättebra den räcker i flera timmar om man använder vanligt läge och det räcker nog ännu mer om man har energisparläge på. prestandamässigt så är den bra för priset och den känns ganska så stabil. det mindre bra med denna datorn är att den kommer med massa skräpprogram vissa är bra men de flesta är bara skit. norton antiviruset som kommer med denna datorn tar sjukt mycket resurser när man har tagit bort det så märks det att datorn blir mycket snabbare. I helhet så tycker jag att denna datorn är den bästa som man kan få för detta pris. rekomenderas

  - Update: Den funkar fortfarande jättebra. Över förväntan för en dator i den här prisklassen!:)
 • Bra
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Antar att det är en helt OK dator för pengarna...

  Köpte denna idag, tillsammans med en SATA3 SSD-disk och ytterligare 2GB RAM-minne.. Testade aldrig ens starta datorn då jag kommit hem utan skruvade genast i nya hårddisken & minnet och prövade köra igång - Inga problem.

  Hårddisken snabbar säkerligen upp datorn en hel del. Klockade nyss och det tog ca 26 sekunder från uppstart till att datorn slutade "tänka" vid skrivbordet... Helt ok!
  Testade ju som sagt aldrig med den vanliga mekaniska hårddisken men kan tänka mig att det tar mycket längre tid, inte minst med tanke på att äcklig bloatware som finns förinstallerat och slukar massor av resurser, helt i onödan...

  Datorn i sig är väl sådär, knapparna vid touchpaden känns som två billiga legobitar som ligger och skramlar och klapprar. Inte så jäkla upphetsande, men man kan ju visserligen välja att köra med en riktig mus & tangentbord - t.ex trådlöst, som jag kommer att göra då jag ska använda datorn som mediestation till TV'n. Touchpaden i sig är väl som på vilken annan dator som helst.

  Tangentbordet känns lite bättre men ändå plastigt & billigt på nått sätt. Sedan det här idiotiska med piltangenterna som fick en delad plats är inte så smidigt, men går absolut att vänja sig vid. Vad jag tycker är mer irriterande är att jag kommer åt touchpaden med handen då jag skriver...

  Hmmja, drivrutiner m.m. var inga större problem att hitta. Allt finns ganska lätttillgängligt på HP's hemsida för drivrutiner & sånt skit. Det enda som var lite krångligt var att hitta rätt drivrutiner för WLAN men det var ju egentligen bara att pröva sig fram.

  Ska ni skruva i denna kan jag rekommendera att använda instrumentmejslar, en del skruvar var väldigt försänkta och iom deras storlek så var de inte helt enkla att komma åt med en vanlig mejsel.

  Allt fungerar som det ska hittills, hur som helst. Prövade koppla in datorn via HDMI och det fungerade exakt så perfekt som jag hade hoppats på, ljudet följde med till TV'n och det är riktigt bra bild.

  Än så länge är jag ganska nöjd med datorn iaf! Kommer säkert skriva mer på omdömet allt eftersom jag bekantat mig med datorn...
 • Ganska bra
  6 år sedan
  Prisvärd basdator. Minus för plastiga och rangliga knappar för höger/vänster musklick, och för släden till dvd-driven som skakar och raspar som en gammal volvo amazon. Något snålt med minne, uppgradera gärna till 4GB, det märktes klar skillnad. Men som sagt, absolut köpvärd för det priset.