Kategorier
Prisjakt

Dynavoice Definition DF-8

Dynavoice Definition DF-8

  • Baselement, storlek: 8 tum
  • Signalseparation: 4-vägs
  • Typ av lådkonstruktion: Basreflex
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Dynavoice Definition DF-8

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Användaromdömen

Sorterat efter datum
r
rog69

1 omdöme

ett år sedan
För den summan får man inte bättre högtalare. Jag satte min budget på 10 000 kr för att hitta ett par högtalare som uppfyller mina krav och efter ett inhandlat par Dynavoice-Definition-DF-8 på BRL i Göteborg (fantastisk service där) så kan jag inte mer än påstå att jag är supernöjd. Jag provlyssnade många högtalare innan jag bestämde mig och att man får då ett par som ligger på 40% under budget med bästa ljudet är ganska unikt. Efter att jag har "spelat in" dessa så levererar de ett otroligt detaljerat men ändå samtidigt varmt ljud med en bas som verkligen inte gör en besviken.
2 år sedan
Super bra ljud. Djupa och höga toner på samma gång. Kör med surround kit (dynavoice där med) med yamaha receiver och det är det bästa jag köpt. Kommer uppdatera när jag har spelat in dem ytterligare längre fram
2 år sedan
Wow. Very happy with these. And for 6k you cannot find better.
IamDavej
IamDavej

206 omdömen

3 år sedan*
Observera att recensionen kommer uppdateras med tiden. Första intryck såväl som intryck efter inspelning är viktigt: Första intryck: +Stora, tunga, snygga +Otroligt klart och rent ljud +Mekanisk justering av resistans (x-change) +Basplugg kan tas bort +Enorm dynamik De låter helt klart bäst med live-musik och nu hör jag effekter i musiken jag aldrig tidigare hört. Man kan nästan höra gitarrspelarens blod svett och tårar på scenen! Min tidigare budget-högtalare från Dynavoice lät väldigt platta och intetsägande jämfört med dessa. Återkommer om ca 50-200 timmar då de är inspelade. Uppdatering: Med ny Denon X2400H och någorlunda inspelade så kan jag inte annat än berömma dessa högtalare. Vilken dynamik! Vilken kraft! Dessa kommer nog aldrig behövas bytas ut. Då ska man nog upp i extrem-audiofil klass om man ska ha nåt mycket bättre. Ljudet har med tiden blivit lite mjukare tycker jag. Det var lite lite skarpt i början. Även bastrycket är bättre nu. Körde utan pluggar i början men de har satts i igen. Man vill ju inte välta grannens vitrinskåp. Det är nog ingen riskt dock. Även om bastrycket är enormt är basen vädigt ren och "icke-vibrerande", förmodligen på grund av dess tyngd. Elementet vibrerar såklart, annats hör man inte mycket. Men högtalaren i sig står stabil och tyst. Återkommer om flertalet 100 timmar. Uppdatering som utlovat: Fortfarande helt fantastiska. Ljudet har blivit mjukare och basen kraftigare tycker jag. Är man tekniknörd så vill man alltid ha nåt nytt hela tiden. Så har jag aldrig någonsin kännt med dessa. En solklar 10:a. Återkommer om några år.
*Redigerades 2 år sedan
2 år sedan*
Lyssnade på dessa i butik och jämförde med en del andra. de lät klart bäst i mina öron iaf. bra jobbat dynavoice. för min del blev det challenger m105 ex istället pga prislappen som för mitt par var 5000:- vart för snål helt enkelt. annars hade jag köpt dom här men eftersom jag inte skiter pengar så blev det som det blev. mkt nöjd ändå...
*Redigerades 2 år sedan
Fluxgoinghard
Fluxgoinghard

59 omdömen

4 år sedan*
Kommer att uppdatera mer om df8! Dagens datum 17e februari 2018......... Stort lyft från mina förra f6 V1. Återkommer när jag har lyssnar in dessa! Nu har jag spelat över 100h Och dessa låter helt underbart. för 6000kr så är dessa verkligen en Major Go produkt!
*Redigerades 3 år sedan
H
Hoggeee

9 omdömen

3 år sedan*
Letade högtalare länge och blev helt såld på dessa. Fantastisk kvalité, snygga som tusan och låter bra. Inget att klaga på!
*Redigerades 3 år sedan
m
max garnefält

4 omdömen

3 år sedan*
Helt klart de bästa du kan få för de priser. Kan jämföras med cantons större modeller. Sub kan behövas för urgrunds bas till filmer. Mvh Max garnefält
*Redigerades 3 år sedan
S
Smurgen

3 omdömen

5 år sedan*
Riktigt schyssta högtalarna för slanten, spelar mycket bättre än många dyrare högtalare jag hört och det behövs absolut ingen subwoofer till dom då de går ner såpass djupt som de gör.
*Redigerades 5 år sedan
FilmNerden
FilmNerden

539 omdömen

7 år sedan*
Grym prestanda till lågt pris, helnöjd!
*Redigerades 7 år sedan
Sida 1