NHL 12

 Lägg i lista  Jämför
2012 års version av det klassiska hockeyspelet NHL är förbättrat jämfört med föregångaren med ett "Be a Pro-läge" i vilket du kan följa och återuppleva delar av din karriär, samt "dynamiska målvaktsinteraktioner". Lanseringsdatum 2011-09-08. För Xbox 360. Stäng
2012 års version av det klassiska hockeyspelet NHL är förbättrat jämfört med föregångaren med ett "Be a Pro-läge" i vilket du kan följa och återuppleva delar av din karriär, samt ... Läs mer
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

  Sorterat efter datum

 • Bra

  Gillat omdöme
  6 år sedan
  Inte särskilt mycket har hänt sedan NHL 11.
  + Datorn skjuter bättre
  + Man kan ta emot hårdare passningar lite oftare
  + lite fler interaktiva händelser på isen gör spelet mer realistiskt
  + Mycket har förbättrats men det är i princip samma spel som NHL11, se nedan så förstår ni varför.

  - Intimidation påverkar spelet för mycket, får du det emot dig så kan du knappt komma ur egen zon, speciellt märks det i EA hockey league när man försöker be datorn om en passning, dom gör helt enkelt inte ett rätt beslut längre.
  -Du kan inte komma ur intimidation, det finns ingen indikator som visar om du har det på din sida eller vad du ska göra för att bryta trenden. En time out hjälper inte och det går inte att byta målvakt som läcker som ett såll.
  -Spelet känns gammalt och jag saknar framförallt att man inte kan ändra taktikten mera som faktiskt påverkar spelet. Om man kör aggressive så ska väl ändå dator AIn vara mer aggressiv, men dom backar lika mycket ändå, och ännu mer om du har intimidation emot dig, det är som att dator Ain blir en vägg med hål i när du har intimidation emot dig.
  -Man vinner och förlorar på intimidation, spelet handlar inte längre om skill. En spelare som är nybörjare kan i princip slå en spelare som är väldigt erfaren, något som jag personligen tror att EA vill. Dom prioriterar inte dom gamla fansen utan vill locka nya spelare med detta spelsätt.

  Så ska du spela online så räkna med att det inte är din egen skicklighet som alltid avgör. Det kan kännas tillfredsställande att vinna en match med 6-1, men man vet att det inte är sin egen förtjänst utan att det är spelmekaniken som brister.

  Jo jag måste skriva en negativ sak till och det är att domarnivån har höjts och utvisnignar nu känns ännu mer slumpade än tidigare.

  Därför kan jag inte annat än ge en svag 7a till detta spel, man har fortfarande inte förbättrat spelets stora brister. I princip kan man lika gärna fortsätta spela NHL11.