Kategorier
Prisjakt

Asus BW-12D1S-U

Asus BW-12D1S-U

  • Anslutningar: USB 2.0, USB 3.0
  • Blu-ray
  • Placering: Externt
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
Asus

Asus BW-12D1S-U

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Användaromdömen

Sorterat efter datum
fristil
fristil

241 omdömen

3 år sedan*
funkar kanon. Använder den till att rippa mina blu-rays. Får en läshastighet på runt 6x till NAS trådlöst. Den är tyst och var bara att plugga in i datorn så fungerade den. Toppen för att rippa
*Redigerades 3 år sedan
Svante Skoog
Svante Skoog

855 omdömen

4 år sedan*
Bästa Blu-Ray spelare/brännare jag haft till min Gaming PC. Funkar klockrent till Win10 med Powerdvd. Använder mest som spelare, och den har spelat upp alla filmer utan problem :) Välbyggd och snygg, och minst lika tyst som min gamla Oppo BD spelare. Rekommenderas starkt!
*Redigerades 4 år sedan
Muyfa666
Muyfa666

169 omdömen

4 år sedan*
Snygg, tyst och snabb. Har inte spelat upp film på den, men programvara för att göra det ingår. Har bränt tre BD-R och en BD-R DL, utan några som helst problem.
*Redigerades 4 år sedan
D
Dj_Max-It

13 omdömen

5 år sedan*
Jag köpte denna endast för att rippa min CD-samling, och jag recenserar produkten därefter, jag har vare sig haft Blu-ray-skivor eller DVD-skivor i den. Det är en rejäl maskin, i begreppet att den är ett kvalitetsbygge. Den ligger ner på bordet, alternativt så fäster men enkelt det medföljande stället, och då står den på högkant. Tar mindre plats, men ändå enkelt att lägga i skivor, och den läser lika bra. Har inte noterat någon skillnad i ljudnivå. Ljudnivån tyckte jag var löjligt låg när jag började använda den, men då var jag van vid den inbyggda enheten i min ASUS-laptop, och den lät så att man inte kunde njuta av musiken under tiden man rippade en skiva. Man vänjer sig, och nu tycker jag att den låter lite högre, men så har jag också extremt bra hörsel. Jag skulle sätta tystheten som 9/10, då jag utgår från att allt kan bli bättre, men jag har sannerligen inte hört någon tystare optisk enhet. Hastigheten då? Jo, hot damn. Det tar 3-5 minuter (beroende på om det är ett album eller samlingsskiva) att skiva in låttitlar och annat, men lästiden är nog faktiskt kortare än så. Dock beror längden på skivan och valt format och bithastighet. Jag rippar i FLAC, 44.1 och nivå 3 i kompression. Jag har helt klart upplevt att det som tar tid är att skriva in all info, enheten är väldigt snabbt på att läsa. Det var två anledning som ledde till köpet. Först och främst för att den inbyggda enheten misslyckades ofta med att läsa skivor korrekt, och det blev jitterfel, till och med på helt nya skivor. Andra anledningen var för att kunde spara tid genom att läsa snabbare, men att ha en tystare läsare spelade också in. Den tar ungefär 1 sekund efter knapptryck att öppna luckan, och släden far snabbt ut. USB-sladden är definitivt i kortaste laget, men jag köpte en ny sladd förra veckan, på 5 meter. USB 3.0 Type B hane - USB 3.0 Type A hane kostade runt en hundring på kabelgiganten, ett rekommenderat tillskott. Jag är väldigt nöjd med mitt köp, och jag har faktiskt funderar på att köpa en till, och kunna rippa växelvis (skriva info på en medan den andra redan rippar, och sedan byter man). Den har plug 'n' play, och alla program känner igen den som vilken optisk enhet som helst. Jag rekommenderar helhjärtat!
*Redigerades 5 år sedan
E-Avenceen
E-Avenceen

1 omdöme

9 år sedan*
Suverän produkt som är enkel att installera. Utstrålar och håller mycket hög kvalitet rakt igenom. USB-kabeln känns gedigen och när man kopplar den till porten på datorn lägger man onekligen märke till dess suveräna passform som sitter som helgjuten i datorn. Ett rekommenderat tips är att man köper produkten genom en återförsäljare som är Asus rekommenderad. Då erhåller man också det svenska support telefonnumret till Asus, som annars inte återfinns så lätt efter att man registrerat sin produkt.
*Redigerades 9 år sedan