APC Back-UPS ES BE700G-GR

APC Back-UPS ES BE700G-GR

  • Max effekt: 405 W
  • Kapacitet: 700 VA
  • Gränssnitt för administration: USB
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

APC Back-UPS ES BE700G-GR

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
3.4 / 5
(7 omdömen)
5
(3)4
(2)3
(0)2
(1)1
(1)
Sorterat efter datum
2016-08-03
Redigerades 2020-01-01
Har i användning 3st av denna modell & den första har i dagarna gått sönder (Hållit kring 8år), då jag i skrivandets stund köpt mig en ny och tänkte därmed göra en recension. Har nu totalt i använding 3st och de två andra äldre är 8år gammal. FÖRDELAR - När strömmen går har du Xx (beroende på din belastning) antal minuter att spara & stänga ner exempelvis datorn. - Den tar bort strömspikar från finelektroniken, dina dyra prylar håller längre. Den har troligen räddad mina dyrare prylar från åskväder = tjänat bra in på det räddade hårdvaran. - Att bli väckt på morgonen när strömmen går utav ljudet, har ibland sina fördelar.. trots att det kan va något jobbig ljud. NACKDELAR - 3 enheter som piiiper! samtidigt kan låta illa (-man överlever ljudet) när strömmen går, önskvärd att kunna sänka ner dB på O-ljudet, men tyvärr går detta att inte göra. (Det går att stängas helt via DATA-USB kabeln & sedan med deras Windows applikation, OBS! Finns ingen macOS applikation att stänga ner PIIIP-ljudet. - Att köpa ny batteri kostar "skjortan" men detta gäller alla typer av UPS-batterier. Håller ca 2-3år.
2019-09-17
För dom som klagar på pipandet så går det utmärkt att stänga av ljudet genom deras program eller med apcupsd ifall man kör Linux.
2019-09-08
Ganska omedelbart efter att garantitiden gick ut började programvaran varna för att batteriet inte är anslutet vilket det självklart var. När batteriet är på plats och enheten sitter ihop finns det ingenting som som skulle kunna få en batteripol att hoppa av. Jag har även mätt på batteriet och det håller full spänning. I princip satt jag då med ett väldigt dyrt överspänningsskydd och hade förmodligen fortsatt använda den som det om det inte var för att att den helt plötsligt kunde få för sig att koppla ner strömmen helt random. Inga strömspikar, inget strömavbrott men helt plötsligt blev det bara svart och det hände oftare och oftare. Det var spiken i kistan och gjorde produkten helt oanvändbar efter mindre än tre år. Det enda jag kan komma på att jag möjligtvis gjort för att påverka funktionen på produkten är att jag monterade den uppochner under skrivbordet men då den är gjort för att kunna sitta på vägg ser jag inte att det borde påverka funktionen och det varnas inte för montera UPS:en på det sättet. + Fungerade jättebra rent funktionellt de första 2 åren och gav mig tid att spara och göra en kontrollerad avstängning av datorn när strömmen försvann (drygt 10 minuter på batteri). - Oerhört begränsad livslängd på produkten. - Extremt irriterade pipljud när det blev ett strömbortfall vilket inte gick att stänga av.
2017-09-25
Låg vikt, knäpptyst vid nätdrift, fungerar med Asustor AS-5102T. Har inget att klaga på. Att den låter vid strömavbrott ser jag inte som ett problem.
2014-11-02
Fungerar ok dock något klen. I övrigt klart nöjd
Sida 1