Kategorier
Prisjakt

Logitech Wireless Solar Keyboard K750 (SV)

Logitech Wireless Solar Keyboard K750 (SV)

  • Anslutning: Trådlös
  • Typ av tangentteknik: Scissor switch
  • Teckenlayout: Svensk/Finsk
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Logitech Wireless Solar Keyboard K750 (SV)

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
4 / 5
(43 omdömen)
5
(24)4
(11)3
(3)2
(4)1
(1)
Sorterat efter datum
C
Caroline

31 omdömen

7 år sedan*
Mycket bra tangentbord. Haft det en månad nu och använt de flitigt och batteriet har varit fulladdat hela tiden även fast jag inte gjort något särskilt för att ladda det, typ lagt det i solen eller under en lampa. Bara suttit framför skärmen och inget mer. (Har ingen lampa vid datorn, dock ett fönster nån meter bort.) Sköna tangenter med lagom avstånd så det inte blir massa felslag. Något "klickigt" ljud dock när man skriver. Kvalitén känns mycket god och det är nätt i storleken och förvånansvärt tungt för att vara så litet och tunt. Men inget som stör när man har det i knät. Det enda jag inte är helt nöjd med är räckvidden. Tangentbordet tappar kontakten ibland och då får man hålla det närmare datorn, vilket är väldigt irriterande. Här skulle jag önska en uppgradering. Sitter ganska nära min stationära dator så jag begriper inte att tangentbordet tappar kontakten. Annars väldigt smidigt och skönt tangentbord. Ger inte full pott pga. den snåla räckvidden annars hade jag gjort det. Ett par år senare tog batteriet slut och tog inte emot laddning längre. Enligt Logiteck går det inte att byta ut, vilket är obegriplig information. Så efter ett par år ska man bara slänga ett sånt dyrt tangentbord då enligt dem? Vad är då poängen med att köpa miljövänligt solladdat! Efter att ha googlat ett tag såg jag att fler struntat i det och köpt MAXELL ML2032 batterier själva och det fungerar tydligen hur bra som helst. Nu har jag beställt ett sånt via Ebay för drygt 50:- ikl frakt och vi får se om det funkar lika bra som för de andra som provat detta. (Det är ett sådant som sitter i tangentbordet från början.) Så varför man inte skulle kunna byta ut detta enligt Logitech är en gåta. Sänker betyget på tangentbordet pga detta.
*Redigerades 3 år sedan
corb
corb

141 omdömen

4 år sedan*
Trots att modellen varit ute i 7 år så är detta fortfarande ett av de bästa platta tangentbord man kan få tag på. Efter många månaders letande efter något nyare och bättre, så blev det ett till köp av denna modell nyligen. Mitt 2:a K750 alltså, lika nöjd fortfarande. Enda skillnaden sen första versionen verkar vara att de bytt ut temafärgen från gult till blått på FN-funktionerna, samt att bottenplattan nu är svart istället för vit som den var från början.
*Redigerades 4 år sedan
R
RyuZebian

22 omdömen

7 år sedan*
SUPERSKÖNT, verkligen. Klart att det är en vanesak, men när jag testade Lenovos och Apples tangentbord i butik kändes de faktiskt inte lika bra. Ibland släpar tangentbordet efter, men det är troligtvis mitt moderkorts fel eftersom samma sak sker med min trådade mus. Jag har kunnat spela FPS utan problem, vill jag understryka, och det har bara skett när jag har skrivit. Se bara till att ni faktiskt sitter där det är gott om ljus, annars klagar batteriet! Batteriet hann dock aldrig ta slut för mig utan blev bara lågt, och man kan ju alltid ställa det nära ett fönster när det inte används. Designen är grymt snygg och slimmad. Finns nog inte mycket mer att tillägga... Jag är oerhört nöjd med mitt exemplar och har haft det i över 2 år nu, med minimala problem. Vissa tangenter fastnade lite grann under en period, men har nu länge fungerat felfritt! Skönt med 3 års garanti också. EDIT: Problem med tangenterna kom tillbaka och blev värre. Så jag bestämde mig för att ringa supporten, och efter en kort process utlovades jag ett nytt tangentbord. Det kom inom en vecka om jag inte minns fel, det designmässigt annorlunda men funktionsmässigt lika strålande Nordiska K750. Toppenskött garantiärende, med andra ord!
*Redigerades 5 år sedan
M
Mr3k

1 omdöme

6 år sedan*
Ett riktigt bra tangentbord för ett väldigt lågt pris (299 kr på Ica Maxi). Haft tangentbordet i drygt två år och det har fungerat klockrent. Beroende på hur långt bort man har datorn kan det ibland lagga, därför dras stjärnorna ner med två. Därför är det inte optimalt för den ultimata "gamern". Rekommenderas starkt!
*Redigerades 6 år sedan
S
SAiKoU

32 omdömen

9 år sedan*
Kopplade precis in brädan, men oj vad det känns kvalitet! Ultratunnt, gediket, snabbknappar på F-tangenterna (har kopplat det till bla XBMC, klockrent!) Medföljande appen "Solar App" visar nuvarande batterinivå & hur mkt ljus cellerna får, samt visar statistik över batteriförbrukningen på upp till 12 mån. + oändlig strömförsörjning, kabelfritt, design, kvalitetskänsla, snabbknappar + Har fungerat klockrent i över 3 år! - Inget än så länge
*Redigerades 6 år sedan
l
lill_krill

4 omdömen

6 år sedan*
Köpte detta Oktober 2012 har fungerat alldeles utmärkt nu i över 2år! Hur skönt som helst att aldrig behöva ladda tangentbordet. Önskar att flera produkter tog efter med logitechs solceller. Bra att avstängningsknappen är lätt tillgänglig så man kan torka av det med en fuktig trasa medans datorn är igång.
*Redigerades 6 år sedan
C
Charkel

40 omdömen

6 år sedan*
Haft detta i snart 3 år. Helt underbart tangentbord! Har aldrig ens lyckats få under 50% ström. Tog några dagar att vänja sig vid dom platta tangenterna men det gick mycket fortare än jag trodde. Enda negativa jag funnit är i princip att gummikuddarna under som ger grepp på bordet lossnar ganska lätt och grejerna man fäller ut för att vinkla tangentbordet är riktigt klena och inget att ha. Rekommenderas starkt om du söker ett bra trådlöst! Har gejmat en hel del på det också utan problem :) Det klarar dock inte "Quick Brown Fox" testet vilket man helst vill vid gaming.
*Redigerades 6 år sedan
Laffe3070
Laffe3070

51 omdömen

6 år sedan*
Överlag mycket trevligt tangentbord. Har haft det i nästan ett år och gillar det fortfarande: Positivt: + Tunt + Sköna tangenter att skriva på + Håller sig alltid fulladdat, året runt Negativt - Tangenterna låter inte mycket med ljudet är ganska "skramligt" och obehagligt. Personligen stör mig en del på kolegor som använder denna på jobbet. - Onödigt många funktionstangenter Har precis köpt denna som jag tänker använda på jobbet och som jag tror kommer vara mer behagligt att skriva på (har endast haft det ~20 min, men det verkar lovande): http://www.prisjakt.nu/produkt.php?o=1354729
*Redigerades 6 år sedan
s
sabb3

16 omdömen

7 år sedan*
Tangenterna är sköna och det är ett bra koncept. Ett stort minus för mig var att den var väldigt långsam. Skriver man jättesnabbt läser den inte av alla knapptryck och behöver komma ikapp när man slutat skriva. Jag testade 3st och det var samma problem; en person i butiken jag köpte ifrån testade på deras egna datorer och det var samma grej där. Varning för denna modell om du vill ha snabb responstid. Vet inte hur andra får för sig att den har bra responstid (de kanske bara testat enstaka knapptryckningar).
*Redigerades 7 år sedan
p
pandionutv

14 omdömen

7 år sedan*
Billigt med 299:- på Ica Maxi! Tangentbordet är för mjukt/litet vridstyvt. Tangenttryckningar i mitten resulterar i ett dunkande/knackljud när tangentbordet flexar och slår i bänkskivan. Avhjälpt med en tunn gummiremsa limmad under tangentbordet (tog en stund att prova in).
*Redigerades 7 år sedan
Sida 1