Linksys WRT54GL

Linksys WRT54GL

  • 2.4GHz
  • Trådlöst nätverk
  • Datalänkprotokoll: Ethernet, IEEE 802.11b, IEEE 802.11g
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Linksys WRT54GL

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
4.5 / 5
(125 omdömen)
5
(103)4
(11)3
(7)2
(2)1
(2)
Sorterat efter datum
ashystyle
ashystyle

123 omdömen

8 år sedan*
Mycket stabil och snabb via trådanslutning. Om den någonsin har krånglat under dessa två år jag använt den så har det fixats genom en snabb omstart. Tummen upp om du ska köra trådat! Någorlunda svag signal via trådlöst, kan dock bero på att den sitter i lilla bredbandsskåpet. Uppdatering: Sänker betyget då alla dessa har under senare tid gett upp genom att alla lampor lyser och ingenting fungerar. Söker man på nätet är detta ett vanligt problem med ROM'en som blir korrupt.
*Redigerades 6 månader sedan
dunde
dunde

53 omdömen

3 år sedan*
Världens mest överskattade router. De senare HW-revisionerna var bedrövliga.
*Redigerades 3 år sedan
s
surkål

7 omdömen

4 år sedan*
Bara tuggar på. Har haft i 10 år med tomato. Minus är att den bara klarar 50mbit/s.
*Redigerades 4 år sedan
N
Nomorejellyfish

14 omdömen

4 år sedan*
Har haft denna sedan 2007, dvs i nio år då den stått på hela tiden! Kan inte minnas att jag behövt starta om den. Den byts ut eftersom den inte klarar av min uppgradering till 100mb så bra, annars hade den nog kunnat fortsätta i många år till! Jag har använt den med Tomato och då har den varit en stabil och bra router med bra konfigurationsmöjligheter.
*Redigerades 4 år sedan
S
SebbesApa

9 omdömen

10 år sedan*
En stabil router. Dock enbart med alternativa firmwares, så som dd-wrt / tomato. +Stabil +Features (med dd-wrt, tomato) -Routinghastighet! LAN-WAN samt WAN-LAN är enbart runt 20mbit/s, alltså även när man sitter och kör trådat (100mbit/s)
*Redigerades 5 år sedan
m
maxknut

9 omdömen

6 år sedan*
Bästa routern för alla som inte kör med 100mbit. Mycket stabil hårdvara kombinerat med altrnativa mjukvaror.
*Redigerades 6 år sedan
t
tankboss

4 omdömen

6 år sedan*
Friskrivning: Använder Tomato firmware. Väldigt stabil router med kvick UI och mycket funktioner, min har stått på i tre år och jag har aldrig behövt starta om den. Tyvärr inte jättesnabb så om du har 100 Mbit så bör du titta efter en annan produkt.
*Redigerades 6 år sedan
b
bsba

65 omdömen

9 år sedan*
Mycket stabil, behöver aldrig startas om som min gamla Netgear. Haft den i ett antal år nu och den har aldrig krånglat. Hade 2 Netgear innan som bara krånglade. Kör BBB adsl. Bytte firmware till Tomato nyligen för att kunna höja utsignalen - funkar bra. Minus för att den inte har n-nätverk (modellen är ju gammal så det är inte så konstigt), usb eller skrivarport. 2014 har den ärvts av min dotter och funkar fortfarande bra
*Redigerades 6 år sedan
r
roxul

6 omdömen

7 år sedan*
Haft den sen 2007, flitigt användande av wifi genom 3datorer 3sufplattor och 4telefoner. Har aldrig behövt startat om den. Utan enbart dragit ur sladden vid åska. Täcker in hela huset på 170kvm i 1 1/2 plan trotts att den inte är centralt placerad. Har även täckning på större delen av den stora trädgården. Kan inte annat än rekommendera denna. Har haft zyxel och netger innan båda behövde startas om lite då o då. Netgeren dog ganska snart efter att garantin gått ut.
*Redigerades 7 år sedan
l
liber

31 omdömen

8 år sedan*
Verkar fungera bra med senaste firmware från 2012, inklusive port forwarding till en webserver och fjärrstyrning av routern vilket är guld värt i mitt fall.
*Redigerades 8 år sedan
Sida 1