Prisjakt

Toshiba Folio 100

Toshiba Folio 100

  • Skärmstorlek: 10.1 tum
  • Operativsystem: Android 2.2 (FroYo)
  • Lagringsutrymme: 16 GB
Bevaka
Jämför

Toshiba Folio 100

Användaromdömen

Sorterat efter datum
S
SebbanBoy14

39 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
10 år sedan*
Grymmt nöjd med denna!
*Redigerades 10 år sedan
b
bsnamebs

7 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
10 år sedan*
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1076958 What is Honeycomb 3.0? Its the operating system upgrade that Toshiba will never delivet to our folio100, since its no longer supported by toshiba.. But the community gives you what the company did not! At least to a point where its possible within reasonable effort.. as not all source is available for rewriting drivers.
*Redigerades 10 år sedan
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
11 år sedan*
Toshiba Folio uppdaterad med FolioMod1.4 tredjepart mjukvaran är den bästa surfplattan som jag har prövat tack vare snabbheten och stabiliteten vad gäller wifi kopplingen. Den använder den fullständiga Android marknaden med office program, flash player,bridge play, fbreader,cool reader m.m.. Möjligheten med att själv byta batteri på bara några minuter gör den unik på marknaden.
*Redigerades 11 år sedan
N
NumerOneQ

2 omdömen

Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
11 år sedan*
Köpte en på öppet köp och lämnade tillbaka av två anledningar. För det första saknade den Flash trots att det var utlovat men det värsta var den egna Toshiba market som den använder. Toshiba har av någon mycket underlig anledning gjort det i princip omöjligt att installera Android Market utan att roota hela plattan och istället lagt med en egen market som innehåller ca 1000 st mobilappar! jepp, det var mestadels appar som var anpassade till mobiltelefoner och inte ens fyllde mer än 25% av skärmen! :O hur tänkte dom där?? Hade det inte varit för deras fullkomligt idiotiska marketlösning så hade det varit en mycket snabb, snygg, robust och bra surfplatta med bra aspect ratio för surf. Men vill man köra något utöver de medföljande standardprogrammen så är det rootning med avancerade tekniska kunskaper och hög risk för brickning för att komma åt Android Market så vitt jag har kunnat utläsa på nätet. Kort sagt är du modig och händig så är det bra hårdvara men är du vanlig konsument så finns det bättre alternativ på väg om några månader.
*Redigerades 11 år sedan
A
AlmightyEvil

4 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
11 år sedan*
Fick min för ett par dagar sedan och är väldigt nöjd. Första intrycket var lite sådär men efter att jag lagt på ny mjukvara så är den klockren. Bästa Android plattan jag testat. Det enda jag kan klaga på är betraktningsvinkeln men det visste jag innan jag köpte den. Det är inget problem eftersom jag inte "delar" plattan med någon när jag använder den utan kan vinkla den så att jag ser bra.
*Redigerades 11 år sedan
Tomas L
Tomas L

68 omdömen

Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
11 år sedan*
Kände lite snabbt på en Folio 100 för ett par dagar sedan och blev negativt överraskad över hur pass dålig skärm den har i jämförelse med Ipad. Den känns väldigt pixlig trots att den har ungefär samma upplösning. Eller är det Ipad som har så pass mycket bättre skärm än de övriga? Den var inte lika känslig (touch) som Ipad. Betyget gäller skärm och touch-respons. I övrigt kan jag inte uttala mig om dess för och nackdelar, jag har inte använt den tillräckligt länge för att göra ett uttalande.
*Redigerades 11 år sedan
v
veemaks

27 omdömen

Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
11 år sedan*
Uppdaterat omdöme om Toshiba Folio. Plus: Spotify funkar finfint 720p SVTplay i webbläsare Silkeslen när man bläddrar mellan homescreens Inget lagg när man surfar och scrollar HDMI-ut funkar fint Tar USB-minnen och möss och annat man slänger till den Minus: - Inget opengl es 2 stöd i mjukvaran (när man ser andra köra tex angry birds på ipaden blir man ju lite avundsjuk. - Skärmen har sjukt dålig betraktningvinkel och lägger man den på ett bord ser man knappt nått. Dessutom verkar det vara väldigt stort raster mellan pixlar så bilden blir lite pixlig. - Flash kom som en beta och spreds på forum, dock helt tyst från Toshiba. - Svårigheter att starta upp plattan när den är i stand by och ibland krävdes en hårdstart för att få igång den (sitta och trycka på startknappen 10 ggr innan den startar är lite trist. - Multitouch fungerar inte i en del apps som på andra plattor ochn telefoner har det. Mjukvarubegränsning i Toshibas android-version eller firmware? - Ingen Android Market (klarade mig iofs ganska bra utan men ändå). Funkar jättebra till surf med webbläsaren xScope men dock några buggar. Vänta med denna tills mjukvaran fixats.
*Redigerades 11 år sedan
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
11 år sedan*
Har haft denna ett par dagar nu och måste säga att jag är positivt överaskad. Den är snabb och gör det man säger till den att göra. Alla tidningar och tv-kanalernas playtjänster går alldeles utmärkt. Ingen market just nu men man kan ju hoppas att det kommer en lösning på det. Toshiba´s egen market har lite innehåll men bara en bråkdel av vad som borde finnas där. Om man som jag tänker använda den som en surfplatta är det ett riktigt bra köp.
*Redigerades 11 år sedan