Kategorier
Prisjakt

Logitech Gamepad F310 (PC)

Logitech Gamepad F310 (PC)

  • Plattform: PC, PS3, iOS, Android
  • Gränssnitt: USB
  • Knappar: 10 st
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Logitech Gamepad F310 (PC)

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Användaromdömen

Sorterat efter datum
K
KvalurSolghy

8 omdömen

5 år sedan*
+ Robust + Skön att hålla i - Ena trigger-knappen glappar och måste hålla jättehårt för att den inte ska tappa kontakten. - Dödzonerna är gigantiska och gör den helt värdelös för racing-spel tex. vilket var vad jag köpte den för.
*Redigerades 3 år sedan
4 år sedan*
riktigt dålig. fungerar 50% av gångerna, strul 100% av gångerna. Kort hållbarhet
*Redigerades 4 år sedan
K
Krosberg

17 omdömen

4 år sedan*
Helt ok att hålla i och ger en ok spelkänsla. Tyvärr släppte ena styrspaken efter ett tag.
*Redigerades 4 år sedan
s
squeess

140 omdömen

5 år sedan*
Nja måste ju programera om för varje spel men i övrigt känns bra i handen
*Redigerades 5 år sedan
7 år sedan*
Köpte kontrollen för lite mer än en månad sen av webhallen, fick den efter lite mer än 2 veckor och har använt den sen dess. Prisvärd kontroll som jag använder för att spela bla steamspel. finns många bra gratis program för att använda kontrollen till spel som normalvis inte är kompatibla med kontroll. +skön att hålla i, får inte ont av att använda länge +snygg design +priset -knapparna kan vara lite tröga ibland men det påverkar inte spelupplevelsen särskilt mycket när man vant sig vid den. har starkt förtroende för logitechs produkter och tvekade inte på att köpa den
*Redigerades 5 år sedan
R
RobRob

33 omdömen

10 år sedan*
Denna kontroll är både mycket bra och mycket dålig på olika saker: + Precisa spakar med mycket bra grepp för svettiga tummar (faktiskt bättre än Sixaxis.) + Bästa styrkorset någonsin. Mjukt och upplyft som klarar avancerade och precisa rörelser för fighting-spel galant utan att trötta ut det minsta. + Mycket lätt (väger mindre än en Sixaxis.) + Perfekt kompatibilitet för alla mina spel i Windows 7. Behövde inte ställa in någonting varken i Windows eller i spelen och det väljs ändå rätt funktion för alla knappar helt automastiskt. + Lång och lätt sladd som inte tynger ned. + Ser mycket dyrare och exklusivare ut än vad den är (du skäms inte över att ha den framme.) + Spakförlängare som FPS Freek passar bra. + Kan enkelt växla mellan att använda vänster styrspak eller styrkorset för att styra med hjälp av en switch på baksidan. - Spakarna är stela och kräver därmed onödigt mycket kraft att luta vilket tröttar ut och sliter på leder. - Alldeles för stela axelknappar. De steglösa L2 och R2 knapparna måste vara de hårdaste knapparna som någonsin gjorts och tröttar snabbt ut i t.ex. racing-spel. Fjädringen kan dock modifieras enkelt genom att helt enkelt skruva upp kontrollen och knipsa av de yttersta delarna på fjädrarna med en tång. - Höger-tummes knapparna har helt blanka plast-ytor vilket gör att friktionen blir väldigt hög. Tummen fastnar om du försöker glida den över knapparna som jag brukar göra med Sixaxis kontrollen, så du måste lyfta tummen istället vilket är tidsödande och även det uttröttande. - Utrymmet för att vila fingrarna på baksidan av kontrollen är ganska tight. Jag köpte denna för att kunna spela Guardian of Light, vilket är ett exempel på spel som är riktigt svårt att spela med keyboard eftersom du behöver mycket mer precis kontroll än åtta fasta vinklar. Det gjorde spelet mycket roligare att spela. Eftersom kontrollen känns att vara av hög kvalitet så tror jag inte att stelheten beror på billga delar utan snarare på att Logitechs ingenjörer faktiskt tycker att det skall vara så här. De kan inte vara gamers! Det är därför möjligt att Logitechs dyraste kontroll lider av samma problem som denna, så forska lite om detta först och titta även på andra märken. Spakar med bra grepp och som kan lutas enkelt samt mjuka knappar med en grov (icke-blank) yta är extra viktigt för personer som spelar ofta och länge eftersom lederna inte skall slitas när man har roligt!
*Redigerades 10 år sedan