Kategorier
Prisjakt

Nikon D3100

Nikon D3100

  • Sensorformat: APS-C
  • Typ av kamera: Spegelreflex
  • Sensorupplösning: 14.2 megapixlar
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
Nikon

Nikon D3100

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Användaromdömen

Sorterat efter datum
5 år sedan*
kass kamera jämfört med Nikon D 60
*Redigerades 5 år sedan
x
xhrone

100 omdömen

6 år sedan*
Bra och full fungerande kamera för familjefoto, bra för barn/ungdomar eller för personer med lågt teknik-intresse. Men för seriösare projekt och filmning skulle jag rekommendera att ta en titt på lite dyrare kameror. Jag har nu beställt en D7000 (bland annat) eftersom jag önskade mikrofon-ingång till min D3100.
*Redigerades 6 år sedan
7 år sedan*
Den perfekta kameran om man vill övergå från kompaktkamera till system. Den är enkel att använda, finns många funktioner som man lär sig fort om man bara anstränger sig lite. Men får utmärkta bilder även om man bara kör i autoläget också. Plus: - Liten - Behändig om man har små händer. - Inbyggd fotoguide som ger en tips om ISO mm. - Bra batteritid / Går snabbt att ladda upp. - Bra manualer samt en superb snabbguide om man vill komma igång fort. - Prisvärd Minus: - Linsskyddet är inte fäst i linsen så man förlägger det lätt. - Laddstationen är aningen stor och inte så lätt att passa in ibland hushållets övriga sladdar. - Ingen USB-sladd medföljer. Har haft min i snart en vecka och jag lär mig mer och mer, man leker med inställningar och bara knäpper. Och detta är min första systemkamera. Men om man är flitig och går "bananas" med kamera så går det fort att lära sig!
*Redigerades 7 år sedan
s
squeess

140 omdömen

10 år sedan*
Min andra kamera, dock min första systemkamera Funkar fint nu när man fick en ny av siba, var fel på min som vanligt säger ja bara.. Men nu funkar den bra, Fina kort och filmer. Den är lite klumpig om man inte är van storleken, annars en bra kamera, ser mycket maffig ut när man tar fram den :D!
*Redigerades 9 år sedan
I
IsabellaR

9 omdömen

9 år sedan*
Min andra systemkamera jag har haft och är grymt nöjd! +Bra bilder +man lär sig den fort(om man vill då) +inte svår +bra ISO +Designen +många inställningar -ingen IR mottagare -den inbyggda blixten är kass! -AF ljud vid inspelning -ingen USB kabel medföljer Som sagt det är väldigt irriterande att jag inte tänkte på de när jag köpte kameran att den inte har en IR mottagare inbyggd, de vill säga att man kan inte ha trådlös fjärrkontroll till kameran man måste antingen ha med sladd elr ha en mottagare som man får köpa ,sätta på kameran och sen ha trådlös men dem är ganska dyra kan gå på mist 600:-,inbyggda blixten är värdelös men jag har köpt en extern blixt som passar perfekt.Man hör AF ljudet vid inspelning det kan va ganska störande.Ingen usb kabel medföljer så då måste man köpa den separat,men som tur va hittade jag en hemma som var lika dan.
*Redigerades 9 år sedan
A
AkP

62 omdömen

10 år sedan*
Min första systemkamera som jag kommer klara mig länge med. Jag är mycket nöjd med detta köp och kan inte göra annat än att rekomendera denna kamera till dig som vill börja fota lite mer seriöst. + Mycket bra bilder + Prisvärd + Liten och lätt (om man gillar detta) + Känns robust + Användarvänlig + Full HD film (max 10 min/film) + Stor LCD display + Bra batteritid - AF ljud vid filminspelning spelas in - Ingen möjlighet att koppla in extern mic - Aningen litet grepp om man har stora händer - Saknar AF motor i huset (objektiven måste ha AF, mindre utbud av objektiv) - Ingen usb-kabel följer med
*Redigerades 10 år sedan