Kategorier
Prisjakt

Linksys WRT54GC

Linksys WRT54GC

  • 2.4GHz
  • Trådlöst nätverk
  • Datalänkprotokoll: Ethernet, Fast Ethernet, IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11a, IEEE 802.11n (Wi-Fi 4), IEEE 802.11ac (Wi-Fi 5)
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Linksys WRT54GC

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Användaromdömen

Sorterat efter datum
Egonprint
Egonprint

10 omdömen

8 år sedan*
Man kan visst assign static ip over DHCP.
*Redigerades 8 år sedan
n
n_joy

42 omdömen

10 år sedan*
Den gör vad den ska, men är inte prisbelönad som en vanlig WRT54G. Köper du denna är du ute efter ett märke med hög kvalitet och en router som inte tar nån plats. Vill du däremot ha prestanda, och kanske 3e part firmware ska du titta på Linksys andra produkter.
*Redigerades 10 år sedan
11 år sedan*
Har haft den i över ett år nu. Mycket enkel att komma igång med och liten så den går att gömma, har aldrig krånglat. Behöver man inte gigabit eller 802.11n så är det bara slå till! Verkar dock ha problem med många samtidiga anslutningar (P2P-applikationer t ex), därför ingen tia. Har inte stött på någon router som klarar det riktigt bra än..
*Redigerades 11 år sedan
Strang3
Strang3

100 omdömen

12 år sedan*
Inget krångel, funkar som den ska, dock lite seg vid många anslutningar. Inte gått ner en enda gång.
*Redigerades 12 år sedan
damst
damst

385 omdömen

13 år sedan*
Stabil och enkel att ställa in. Funkade out of the box med Vista också :)
*Redigerades 13 år sedan
A
Agito

59 omdömen

13 år sedan*
Vann en sådan här router i en tävling, så prismässigt har jag ingenting att klaga på och den gör det den är skapad för. Men att den är en av de ytterst få Linksys-routrarna som inte går att trycka in DD-WRT på gör att den får rejäla minuspoäng.
*Redigerades 13 år sedan
j
jolindbe

1 omdöme

13 år sedan*
Även jag har bytt min D-Link 624+ mot denna. D-Linken var instabil, den här är bättre. Hittills har jag behövt boota om den en gång, D-linken bootades om dagligen... Ett minus är att man inte kan tilldela datorer statisk IP via DHCP om inte datorn har denna IP-adress inställd under nätverksinställningar i Windows (dvs man kan inte på datorn välja "erhåll IP-adress automatiskt" och sedan be routern att tilldela en viss IP utifrån MAC-adressen). Detta ska dock gå att lösa med en tredjepartsfirmware, men då ryker garantin...
*Redigerades 13 år sedan
Z
Zingoinci

4 omdömen

13 år sedan*
Bytte ut min Dlink 624 mot denna. Funkar mycket bättre än Dlink routern som var instabil (tappad kontakt, omstarter...). Har ännu inte haft några problem med Linksys routern som jag nu haft cirka tre veckor. Lite problem vid installationen drar ned betyget till en nia. Bra router till ett bra pris.
*Redigerades 13 år sedan
seybold
seybold

12 omdömen

13 år sedan*
+ Billig + Slimmad + Bra interface + Bra säkerhet (WPA2, AES, MAC-filter) + Möjlighet att byta ut firmware - Svårt att stå - Sänker hastighet till 10Mbit ibland (kräver omstart) - Svag signal
*Redigerades 13 år sedan
s
sgtspiff

66 omdömen

14 år sedan*
Liten snygg och funkar utmärkt. Dock krånglade installationen lite då det krävdes WPA2 för att komma åt internet genom den.
*Redigerades 14 år sedan
Sida 1