Grand Theft Auto V (PC)

Grand Theft Auto V (PC)

 • Genre: Äventyr, FPS, Arkad, Sandbox, Shooter
 • Format: Download, Fysisk utgåva
 • Lanseringsår: 2015
Rank 3 i PC-spel
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Grand Theft Auto V (PC)

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
 • Genre: Äventyr, FPS, Arkad, Sandbox, Shooter
 • Format: Download, Fysisk utgåva
 • Lanseringsår: 2015

4 av 5 stjärnor

Baserat på 29 omdömen

Sorterat efter datum
2018-02-02
  F
  Floptry(6 omdömen)
  Blev av med kontot, ingen hjälp från Rockstar.
  2017-09-26
   emil_119(27 omdömen)
   Snyggt och kul till en viss grad. Dock vill man spela ensam så är det inget spel för dig. Kan inte heller bara köra med sina polare online i privat session för då får man inte tillgång till alla funktioner... Är mer inriktat för PvP spelare och inte PvE vilket är tråkigt.
   2015-11-15
   Redigerades 2017-09-17
    b
    back_in_business(89 omdömen)
    Det bra; +En fantastisk spelvärld, Rockstar har verkligen öga för detaljer, ur denna synvinkel så är spelet ett mästerverk +Bra variation på huvuduppdrag, sidouppdrag och övriga aktiviteter. Du kan dessutom styra lite själv över handlingen genom vilka val du gör +Går att anpassa fordon, vapen och kläder +Spelet är att betrakta som en stilbildande klassiker +Replay Value...ett spel som är värt att spela om +Möjlighet att hoppa över delar av eller hela uppdrag, möjlighet att spela om enskilda uppdrag Det tvivelaktiga; +/- 3 huvudkaraktärer (med unika specialförmågor) som går att växla mellan och därmed 3 unika perspektiv på spelvärlden, kan dock stundvis bli lite förvirrande +/- En stor spelvärld men den inkluderar bara 1 stad (GTA San Andreas hade 3 stycken) +/- Bilar och övriga fordon är riktigt kul att köra, men ibland tvingas du att använda den bil som tilldelats din karaktär, låt mig få välja fordon själv! +/- GTA är förstås ett våldsamt spel, men det skulle vara omväxlande om det ibland gick att spela på ett mindre våldsamt sätt +/- Medellång historia, men kunde varit lite längre +/- Humorn är på topp, men det kan bli lite väl mycket "In-Your-Face" emellanåt +/- Musiken är helt okej och innehåller vissa höjdpunkter, stor mängd radiokanaler (cirka 18 stycken tror jag) Tidigare GTA-spel som San Andreas och Vice City hade dock mycket bättre musik. Här känns det som lite väl mycket Kvantitet över Kvalitet +/- Spelet känns trots sin stora variation och mängd aktiviteter som lite fattigt..som om att kartan/spelvärlden är underutnyttjad +/- Spelet fungerar bra på PC men det har en installationsstorlek på cirka 65 GB och kräver sin dator (Själv använder jag Core i5 @ 3,2 GHz, 16 GB RAM, SSD, GTX 960 @ 2GB) Det mindre bra; -I vissa uppdrag så tvingas du använda vissa typer av vapen särskilt efter "cutscenes" I vissa uppdrag är det förståeligt då de ökar utmaningen, men i de flesta...låt mig för sjutton få välja vapen själv! -Varför är Single Player och GTA Online separata delar, känns dessutom som att Rockstar totalt ignorerar Single Player -Kräver DRM i form av Rockstar Social Club -Rockstar verkar hata alla former av moddar -Med en så här stor karta borde det finnas vissa möjligheter till teleportering Oavsett sina brister så är spelet definitivt värt att spela! 👏
    2017-02-27
     william_333(24 omdömen)
     Ett måste ha PC spel typ, enda nackdelen är att handlingen är "lite"... omoraliskt (obviously)
     2015-11-17
     Redigerades 2016-08-26
      E
      Energiverket(48 omdömen)
      Underbart spel, underbar story, roliga karaktärer, en värld fylld till bredden. Den här kommentaren skrev jag innan jag hade spelat online delen. Jag har lagt så många timmar på online delen nu och kan konstatera att alla biltävlingar, coop uppdrag mm är helt fantastiska. Egentligen finns det bara en betänklighet med det här spelet tycker jag. Spelet innehåller tortyr, sex, ultravåld mm. Jag tycker inte att det här spelet är OK för de yngre, vilket är synd då det är så himla kul!
      Sida 1