Prisjakt
Annons

Apple iPod Nano 2GB

Apple iPod Nano 2GB

Minneskapacitet: 2 GB, Ljudfiler som stöds: MP3, WMA, WAV (PCM), AAC, AIFF, Apple Lossless (ALAC), Tillgängliga färger: Svart, Vit, Rosa
PrishistorikNu 142 kr
Jämför

Apple iPod Nano 2GB

Jämför
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
4.6
(32)

Produktinformation

Aldrig förr har något så litet rymt så många möjligheter. Upp till 500 låtar. Albumbilder och foton i full färg. Podsändningar. Ljudböcker. Spel, klockor, kontakter och kalendrar. Allt får plats i en iPod som väger mindre än ett CD-fodral. Det är imponerande.Ta allting du älskar hos iPod och krymp det. Och krymp det en gång till. Med modellen på 2 GB (ca 500 låtar) har den supertunna iPod nano plats för hela iPod-upplevelsen i en ofattbart liten design. Så liten att den tar din musik till platser du aldrig hade drömt om.Det är enkelt att hitta och spela musik på iPod nano. Det finns menyalternativ som visar musiken ordnad efter artist, kompositör, låt, genre eller spellista. Vill du blanda? Klicka på Blanda låtar. iPod nano får din musik att se lika bra ut som den låter, tack vare den 3,81 cm (1,5 tum) stora färgskärmen. Albumbilder visas vid låtarna så att du kan se musiken samtidigt som du spelar upp den. iPod nano har plats för massor av bilder som du kan synkronisera från din Mac eller Windows PC via iTunes. Bläddra bland miniatyrbilderna med hjälp av klickhjulet på samma sätt som du bläddrar i låtlistorna. Klicka på mittenknappen om du vill se en bild på hela skärmen. Du kan visa bildspel med dina foton ackompanjerade av musik.Händer det att du glömmer tandläkarbesöket eller önskar att du haft ett telefonnummer till hands? Då är det bra att iPod nano kan ta hand om dina kalendrar och kontakter åt dig. iTunes synkroniserar kalendrar och kontakter från Adressbok och iCal på Mac och Outlook eller Outlook Express på PC, plus vCalendar-, iCalender- och vCard-filer av branschstandard.

Det billigaste priset för Apple iPod Nano 2GB just nu är 135 kr. Det är en av de 10 mest populära produkterna i kategorin MP3-spelare med ett genomsnittligt betyg på 4.3 av 5. Prisjakt jämför priser och erbjudande från nätbutiker och fysiska butiker.

Varumärke
Minneskapacitet
2 GB
Ljudfiler som stöds
MP3, WMA, WAV (PCM), AAC, AIFF, Apple Lossless (ALAC)
Tillgängliga färger
Svart, Vit, Rosa
Minneskortsläsare
Nej
Bluetooth
Nej
Minneskonstruktion
Flashbaserad
Annons
Annons