Prisjakt

TanCan Bronze Spray 250ml

TanCan Bronze Spray 250ml

  • Pris /ml/g: 0.72 kr/ ml/g
  • Användningsområde: Kropp
  • Typ: Spray
Bevaka
Jämför

TanCan Bronze Spray 250ml

Omdömen

Topplistor

Nr. 1
Topplista: Bästa brun utan sol-spray
Snyggaste färgen, torkar fort!
Kunde sitta lite längre kanske...

Min absoluta favoritspray!

Den här fungerar lika bra att spraya direkt på kroppen som i handsken. Sprayar jag på kroppen så använder jag handsken direkt efter för att smörja in färgen så den blir jämnt fördelad.

Den sjunker in bra och känns inte klibbig alls. Man kan klä på sig lite löst sittande kläder efter ca 15 minuter. Den luktar inget speciellt och inte mer än någon annan produkt jag testat. Den här är även mångas favorit för att använda i ansiktet och jag kan bara hålla med - den är kanon till det också.

Resultatet blir väldigt snyggt, man får en riktigt fin semesterbränna dagen efter! Den sitter ok, ca 3-4 dagar innan jag behöver göra om proceduren. Den snygga färgen gör att det är värt det.

För dig som vill ha en riktigt snygg färg!

Therese Parner
Therese Parner
Se hela topplistan

Produktbetyg

3.8
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
1 omdöme

Användaromdömen

Sorterat efter datum
T
Tommy

1 omdöme

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan

Varför har ingen skrivit om produkten en nu 🙃 har funnits på marknaden länge och är utan tvekan den bästa brun på burk som finns i mitt tycke , testat dom flesta o blivit besviken förutom av Tancan håller måttet en i dag. Dom hade en svaka för ett tag sedan o fick en nyligen där burken ståt för länge trots att datumet var ok så oxiderar innehållet mot aluminium i burken o då blir det en grön ton , har försökt o kontakta bolaget utan respons ang detta då det bara är o slänga 250 kr i soporna o det stör mig på en sådan bra produkt som det är.