Kategorier
Prisjakt

LG 60PK550N

LG 60PK550N

  • Bildstorlek: 60 tum
  • Upplösning: 1920x1080 (Full HD)
  • Bildskärmsteknik: Plasma
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
LG

LG 60PK550N

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
4.2 / 5
(48 omdömen)
5
(31)4
(10)3
(5)2
(1)1
(1)
Sorterat efter datum
u
ubbe1968

10 omdömen

3 år sedan*
Efter 7 år med denna så dök ett vertikalt grönt streck upp nära mitten av rutan oavsett vilken bildkälla den matas med. Glöm allt snack att dessa nya skärmar håller längre än gamla tv-apparater och 7 år är rent bedrövligt i livslängd. Googlar man LG får man veta att detta problem i många fall uppstår mindre än 2 år efter inköp enligt de som arbetar med detta. Jag trodde plasma var bättre på att hantera detta men tydligen dras plasma med samma pixel-fel som LED. Lustigt nog har jag en tid talat om att byta upp mig till en 75 tums LED så nu får man nog vara glad att denna plasma från LG höll i 7 år och 1 månad.
*Redigerades 3 år sedan
a
astrolansen

1 omdöme

4 år sedan*
BYTES mot en smart TV(wifi) 40-45" eller bra kamera för kortfilm eller dam elcyckel 26", grym gaming skärm eller cool arkad maskin med retrospel eller andra liknande förslag
*Redigerades 4 år sedan
H
Hugge_6

11 omdömen

7 år sedan*
Den duger !
*Redigerades 7 år sedan
Montanaaa
Montanaaa

9 omdömen

10 år sedan*
haha dom som lipar över att det reflekterar har helt fel har haft min tv i 6 dagar nu hur jävla nöjd som helst. Kör även blue-ray och det är sjukt grymt på denna Tv. Gick från philips 42Tum till denna (Lg 60tum) mycket nöjd
*Redigerades 7 år sedan
c
caoz

42 omdömen

8 år sedan*
Bra färger, prisvärd som bara den. Nackdelarna är att den buzzar ganska högt när hela skärmen är kritvit och svärtan är tyvärr inte något vidare.
*Redigerades 8 år sedan
Tribbe
Tribbe

19 omdömen

9 år sedan*
Min första Plasma, speglar sig mycket och inte menyer i min smak men bilden är jag riktigt nöjd med.
*Redigerades 9 år sedan
9 år sedan*
Haft denna i över ett år och aldrig haft några problem med den. Riktigt najs med stor och bra bild. Sen är den riktigt snygg också med smala kanter runt om skärmen. Väldigt nöjd med LG, när det blir dags att byta är det ett märke jag absolut kommer att titta på först.
*Redigerades 9 år sedan
U
Unregistered30026

171 omdömen

9 år sedan*
Har bara en sak att klaga på och det är den inbyggda digital boxen, den e verkligen inte bra. Annars är jag väldigt nöjd!
*Redigerades 9 år sedan
f
fotboll_show

1 omdöme

9 år sedan*
Vet någon varför jag inte kan spela upp 1080p (mkv) via extern hårddisk när jag kopplar in den i usb ingången. Jag får bild men inget ljud. Det står att "Det stöjder inte ljud" ungefär. Även när jag spelar upp vissa 720p mkv filer stödjer inte ljudet på något sätt. Men de flesta 720p fungerar. Kan det vara att det inte går att spela upp 1080p via usb? Tacksam för svar! mejla gärna svaret. [email protected] Annars så är denna Tvn väldigt bra är nöjd.
*Redigerades 9 år sedan
T
Tigerofsweden

13 omdömen

9 år sedan*
Tycker den fungerar helt ok för 12000 som jag gav för den. Visst reflekterar det en del vid dagsljus men det är bara dra ner persiennerna så är det problemet löst. Bilden vid Bluray film är mycket bra. Kör med digital-tv från Tele2 och även detta fungerar helt ok. Storleken vänjer man sig snabbt vid och nu skulle 10-15" till vara lagom. Buzzar lite , men inte jättestörande. Sammanfattning: Helt klart nöjd för vad man fick betala.
*Redigerades 9 år sedan
Sida 1