Prisjakt

Herman Miller Embody Kontorsstol

Herman Miller Embody Kontorsstol

  • Typ av stol: Kontorsstol
  • Medföljande armstöd
  • Tillgängliga färger: Svart, Vit, Grå, Blå, Grön, Wenge
Bevaka
Jämför

Herman Miller Embody Kontorsstol

Omdömen

Produktbetyg

4.4
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
3 omdömen

Användaromdömen

Sorterat efter datum
j
joacim

105 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
4 månader sedan

Visst kostar den en slant. Men oj så skön! Jag är 194 och sitter otroligt bra i den. Dessutom är den grymt snygg. Sitter du framför datorn när du jobbar så är detta en bra investering.

J
Jonny

12 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
6 månader sedan

Gick från att använda s.k. "gaming" stolar i flera år till en Herman Miller Embody. Till en början märkte jag inga större skillnader förrän efter ett par dagars användning. Ryggen och svanskotan kändes mycket bättre efter att ha sutit en längre tid framför datorn. Stolen får dig att vilja sitta rak i en ergonomisk position när du börjar luta dig lite för mycket framåt. Har inte känt att nack-/huvudstöd är nödvändigt för stolen. Stolen passar mig som är 164 cm lång och väger ca 65 kg. + Bekväm och robust kontorsstol, känns mycket hållbar + Justerbar höjd, arm- och ryggstöd m.m + Bra för ryggen under längre sitt sessioner - Armstöden går inte att justera fram och bak - Mycket dyr, hade försökt köpa begagnad eller refurbished från någon utlänsk sida

Kniff
Kniff

145 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
ett år sedan

Utan tvekan den bästa kontorsstol jag ägt / suttit i. Du tvingas sitta korrekt vilket innebär att ditt ego får sig en törn i början när man så gärna vill fortsätta sitta som en hösäck eller framåtlutad som en påse potatis.. Efter några dagar börjar man vänja sig och uppskatta stödet svank och rygg får i denna fenomenala pjäs. Värd nypris, men försök likt mig hitta en refurbished så kommer man billigare undan.