IKEA Markus Kontorsstol

IKEA Markus Kontorsstol

  • Typ av stol: Kontorsstol
  • Medföljande armstöd
  • Tillgängliga färger: Svart, Grå, Blå, Röd, Orange, Grön, Beige
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

IKEA Markus Kontorsstol

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
3.6 / 5
(15 omdömen)
5
(5)4
(6)3
(1)2
(3)1
(0)
Sorterat efter datum
m
martin_fabian

4 omdömen

5 månader sedan
Får rätt snabbt ont av att sitta i den. Nackstödet skulle tjäna på att kunna tas bort. 185 cm, man, smal.
f
fnurt

40 omdömen

7 månader sedan*
Fungerar bra, armstöden krockar dock med bordet, lite väl djup och bred dyna (lite hal) men i övrigt helt ok för pengen.
*Redigerades 7 månader sedan
B
Balanced

66 omdömen

8 år sedan*
Går inte att sitta bekvämt pga armstödet är för lågt för mig och "läder" version är halkigt ... jag är 184 cm, lång och smal.
*Redigerades 2 år sedan
L
Lars234

10 omdömen

2 år sedan
Ersatte min gamla stol från ICA som gått sönder och knarrar efter ett år. Denna stol har 10 års garanti och verkar vara av toppkvalitet. Extremt enkel att montera. Går att höja väldigt mycket för långa underben. Tråkiga färger i urval, bara grått och svart, det blir avdrag en stjärna för det, och en stjärna till för att fjädern i gungan är för svag för min vikt +100 kg och vassa kanter på metalldelarna. Armstöden passar perfekt i höjd för mig. Viktigt när man har diskbråck eller karpaltunnel.
C
Cybersen

50 omdömen

2 år sedan
Ersatte min IKEA Karsten, som hade tjänat mig väl många år, men till slut gick sönder. Mekaniskt är Markus en betydligt bättre och robustare stol än dess föregångare. Har använt stolen nu snart två månader och det enda jag har att anmärka på är sitsen. Jag blir inte klok på om sitsen är kortare än föregående stol eller om det är så att den lutar lite mer framåt. Men stöder under låren är inte lika bra, vilket gör att det känns lite i ländryggen när man suttit länge. Men för priset (1495 SEK) är det en bra stol (men givetvis inte lika bra som den Kinnarps jag har på kontoret, men då talar vi om helt andra priser).
S
Scriabin

103 omdömen

2 år sedan
Prisvärd stol jämfört med de dyra gamingstolarna.
v
vanbrayne

29 omdömen

2 år sedan*
Har haft den i ett halvår nu. Bra köp.
*Redigerades 2 år sedan
vurt
vurt

81 omdömen

3 år sedan*
Har denna samt en Andersson som är lite av en kopia på denna (men mycket sämre). Har även en DXRacer och har innan haft dyra stolar från HÅG (lite överskattade enligt mig) samt billiga från Jysk (funkar tillfälligt men ofta inte speciellt bra). Denna stol är riktigt skön att sitta i. Sittdynan är mycket kortare än på min DXRacer som är onödigt lång. Gillar att man kan ställa ryggstödet som man vill. Har suttit flera timmar och den är skön att sitta i även långa stunder, ganska rymlig är den också. Det dåliga jag kan komma på är tyget (har grå). Dels spänner det inte direkt snyggt över sittdynan, finns ett veck vilket inte ser så proffsigt ut. Jag satt i stolen 1 gång lite blöt från att ha badat, blev direkt en annan ton på tyget på något ställe. Kan tänka mig att tyget blir väldigt fult inom bara några veckor. Det är ett mycket ljusare tyg än vad jag trodde, kan inte rekommendera att köpa grå om man inte hela tiden är oerhört försiktig (to.m vanligt vatten kommer förändra tonen).
*Redigerades 3 år sedan
B
BothniaBanana

14 omdömen

3 år sedan*
- Efter 4 månader har nu höj och sänk funktionen pajat helt. WTF? Önskar jag visste vart kvittot var. Satte mig på stolen och den sjönk snabbt tills det sa *klonk* och sen gick det inte att höja längre. + Snygg (mörkgrå tyg) + Ganska skön.
*Redigerades 3 år sedan
3 år sedan*
Köpte den ljusgråa varianten 2017-06-10. Gillar vanligtvis inte nya uttryck men måste säga att denna stol är "sjukt" bra. Stabil, fast, vinklingsbar, hög rygg med nackkudde som passar de som är 185+ cm lång, hjul för hårda golv, lättmonterad, etc... Kostar just nu 1295:- för en icke läder variant och andas hög kvalitet. Rekommenderas!
*Redigerades 3 år sedan
Sida 1