Netgear WNA3100

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Netgear Trådlösa nätverkskort (16)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.89)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Usel
  5 år sedan
  Helt värdelöst, har försökt att installera denna i över 4 timmar på win 7.
  Har testat alla slags olika installations vägar samt installerat utan virusskydd, utan skiva, med och utan internet genom kabel, kopierat drivrutiner, ladda ner extra, windows drivrutiner mm. Och inget fungerar. Skall kontakta Netgear efter jullhelgen och skälla ut dem.

  KÖP FÖR GUDS SKULLE INTE DENNA!
 • Usel
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Funkade bra det första två veckorna (ungefär liknande problem som en tidigare recensent) sedan behövde man dra ut den och sätta tillbaka den om vart annat för att det skulle funka hyfsat, det verkade bli överhettat misstänker jag (om man googlar lite finns det många som har samma problem). Datorn är ungefär placerad 10 m från Dir-655 routern ändå pindlar signalen från 3 av 5 pinnar till 5 av 5 beronde på om jag har den bakom datorn eller framför. Mbit antal pendlar också lite hur den vill verkade det som, ibland hade jag 5-7 ibland 1-2.

  Jag använder Windows 7 64-bit och provade både deras senaste 2.0 drivrutin och den gamla som följer med på skivan. Den verkligen inte rekommendera denna produkt.
 • Mycket bra
  5 år sedan
  Den tidigare recensentens prb med drivrutin/prgvara har jag ej sett röken av, bara lade in drivrutinerna och körde, mitt g:a Nkort gav 35-40Mbit, detta landar på 65-75Mbit, så jag är mkt nöjd, det har t om WPSknapp på sig om man behöver sådant.

  + pris
  + prestanda
  + enkel installation

  - ej vinklingsbar usb-led, kan ngn säga "bryta av usbpinnen"?
 • Usel
  5 år sedan
  VARFÖR köpte jag ännu ett netgear nätverkskort?

  Då Netonnet återigen strulade till det nåt så förbannat med min beställning lyckades jag avbryta denna och beställde istället detta sattyg till nätverkskort.

  Fungerade utmärkt första 2 veckorna sedan nästan tvärdog anslutningen. Testade flera gånger att om vartannat mäta hastigheten både mot bärbar dator och android-telefon, anslutning hur bra som helst, stabilt mellan 17-18Mbit/s ner och ca 2Mbit/s upp, svarstid runt 25ms. samtidigt får jag via Netgear WNA3100 ca 0,25Mbit/s ner, men ungefär samma upphastighet, runt 1,9Mbit/s och svarstid 25ms??

  Har provat att avinstallera - starta om - ominstallera, ingen skillnad.

  Detta var tamigfan sista gången jag köper en produkt från Netgear. Förövrigt så är deras programvara fullständigt värdelös, enda sättet att kringgå att den försöker ansluta till routern via nätverkskortets egna program, är att ta bort dom filerna från installationsmappen och bara lämna kvar dom filer som tillhör själva drivrutinen.

  BUUUU Netgear, BUUUUUUUU! Sluta slösa på min tid och mitt tålamod.
 • Mycket bra
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Hade lite problem först när jag försökte köra med Netgears egna programvara. Jag kopierade drivrutinerna från Netgear mappen i program files och avinstallerade mjukvaran och starta sedan om datorn. Jag kopplade in stickan och gick sedan in under "devices and printers" i kontrollpanelen och lade därefter manuellt in drivrutinerna, som jag kopierade och placerat i en mapp tidigare, till adaptern där ifrån, då funkade det prima. Då kopplar man upp sig via windows precis som vanligt.

  Jag får ut 9/8 på en 10/10 lina, jag är jätte nöjd trots de minimala strulet.
 • Perfekt
  6 år sedan
  Funkade bra både med Windows XP 32bit och Windows 7 64bit. Smidig installation.
  Stabil signal. Hastigheten blev också betydligt bättre när jag använder med medföljande dockan. Kör med Netgears medföljande program för anslutning och tycker det funkar bra. Routern (Thomson tg789vn) och datorn står på olika våningsplan och jag får ändå ut 60 Mbit.
  Riktigt bra pris också. Köp!
 • Perfekt
  7 år sedan
  Mycket snabb och enkel installation utan några som helst problem. trots att jag har usb-adaptern något skymd och routern står inuti ett stängt skåp i ett annat rum har jag hastigheter på 160-220 Mbit/s
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Lätt och smidig installation.
  Stabilt nätverskort värt varenda öre.
  Tillsammans med Netgears router wnr35000 får jag 75-80mbit trådlöst.

  Rekommenderas!