Prisjakt

Microsoft Xbox Wireless Headset

Microsoft Xbox Wireless Headset

  • Trådlös anslutningsteknik: Bluetooth
  • Hörlursdesign: Over-ear
  • Trådlös
Bevaka
Jämför

Microsoft Xbox Wireless Headset

Omdömen

Produktbetyg

4.3
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
9 omdömen
5
(6)4
(2)3
(0)2
(1)1
(0)

Användaromdömen

Sorterat efter datum
_dawson_
_dawson_

31 omdömen

Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
5 månader sedan*

Mycket bra ljud i lurarna. Inget snack om den saken. Tung bas om man vill, men går även att finjustera efter egen smak. Den stora nackdelen är tyvärr mikrofonen. När jag första gången pratade med mina kompisar via Xbox Live påpekade dom direkt att jag hördes väldigt dåligt. Att min röst lät instängd och dämpad. Dom hade svårt att höra vad jag sa och jag fick prata ganska högt och extra tydligt för att de skulle höra mig ordentligt. Jag använde tidigare Plantronics RIG 800 och har då aldrig fått klagomål på att jag hörs dåligt. Pga detta blev det retur tillbaka till butiken. Letar du efter ett headset för att använda i multiplayer med dina kompisar skulle jag rekommendera att leta vidare. Vill du däremot ha ett bra och prisvärt trådlöst headset för singleplayer och campaign mode är det inga problem. Hade bara mikrofonen levererat OK ljud hade detta headset varit oslagbart i sin prisklass! Nu får det endast 2/5 från mig.

*Redigerades 19 dagar sedan
d
dee difff

1 omdöme

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 månader sedan

bästa jag haft!. har haft en mäng olika lurar genom mina dar razer turtle beach Logitech. men denna toppar allt jag haft. Har dessa till pc. tyvärr så funkar inte micen vid pc men använder en mic på bom så har fått det att funka så. att man justerar volymen med att snurra sidan är så jäva revolutionerande ide, ljud bra och sitter så bra. Batteriet räcker ungefär 5 timmar. Minus ladd sladden man får till är för kort så kan inte köra samtidigt när den laddas. var så nöjd med dessa att jag köpte ett par till som jag har när den andra laddar

JonnyE
JonnyE

89 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
3 månader sedan

Galet bra ljud för pengarna, fungerar precis som de ska.

Megaman1
Megaman1

57 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
7 månader sedan

Bra ljud och förmodligen bästa köpet för priset till din Xbox. Negativa är att dom inte är bekväma. Sitter ganska hårt fortfarande efter nån månad och kopparna klämmer hårt mot örat. Blir varma mot öronen och personligen gillar jag inte när man inte hör någonting annat än lurarna. Dämpar typ 90% av allt ljud i rummet. Ej bra med barn runt sig mao. Valde mellan stark 3a eller Svag 4a. Blir svag 4a pga bra ljud och byggkvalitén är riktigt bra för priset.

Fluxgoinghard
Fluxgoinghard

60 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
8 månader sedan

Dessa är Totalt jäkla klockrena, ljudet är magiskt efter att man har pillat med EQ. Microfonen är inte sämre där heller utan är väldigt bra. 999kr är dessa lätt värda.. har haft astro sen dem kom till spelvärlden. xbox egna kan jag rekomendera

Picco
Picco

112 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
10 månader sedan

Sjukt bra mikrofon och sitter riktigt bra! Volymscrollern är otroligt smidig än massa knappar. Är ingen gamer utan använder denna för video och telefonsamtal. Har inte ens en Xbox🤣 prisvärd dessutom!

Amelek
Amelek

94 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
10 månader sedan

Förbaskat bra lurar för pengarna till din Xbox. +De går att ladda samtidigt som man använder dem. +Man kan justera ljudet med en enklare EQ som finns i Xboxen och öppnas upp när den känner av dessa lurar. +Anpassade både för Dolby Atmos & DTS:X +Bra medhörning som är justerbart +Bra komfort även med glasögon +Enkel och bra synkning till Xbox och mobil samtidigt. Även ljud i båda samtidigt. Det enda negativa är att de ser billiga och lite fula ut. Men med tanke på priset kan jag absolut förbise det negativa. Innan jag skaffade dessa lurar hade jag ett par JBL Quantum på prov. Dessa hade klart och fint ljud som dock inte var anpassningabart, bra komfort, men usla funktioner. Dessa kostar 2200kr+ Xbox-lurarna ligger på halva priset av dessa men är ändå överlägsna i allt utom utseendet.

pewi78
pewi78

357 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
10 månader sedan*

Bra ljud, snabb och smidig synk testat med series x och one x. Mycket inställningar för olika ljudtyper. Sitter bra, även med glasögon. Klar var de ca 1000kr som de kostar. Ser inte varför Arctis x skall kosta de dubbla. Efger att ha kört spel ljud tillsammans med discord via både Android i Ipad, är jag fantastiskt nöjd med lurarna.

*Redigerades 10 månader sedan
v
vajpero

6 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
10 månader sedan

Jag som har ett riktigt stort huvud tycker att dessa är i minsta laget. Jag har dem på max och de trycker lite uppepå huvudet efter någon timme. Annars finns det verkligen inget att gnälla på. Det här är bra grejer.