Samsung Galaxy Buds Live SM-R180

Samsung Galaxy Buds Live SM-R180

  • Trådlös anslutningsteknik: Bluetooth
  • Hörlursdesign: True Wireless
  • Trådlös
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
Samsung

Samsung Galaxy Buds Live SM-R180

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
3.4 / 5
(12 omdömen)
5
(2)4
(7)3
(1)2
(0)1
(2)
Annons
Annons
Sorterat efter datum
d
driss_himdi

13 omdömen

6 dagar sedan
Galaxy Buds Live har enastående ljudkvalitet och är väldigt lätta att fästa och man nästan glömmer att dem finns där. Just för att designen bakom tilltalar en målgrupp som har en mer öppen livsstil; att lyssna på något men ändå finnas tillgänglig för sin omgivning. Dessa lurar sluter inte helt som annars kan ge en instängd känsla så som in-ear brukar göra utan har en öppen design som bara trycker mot örat men inte sticker in i öronen. Tänkt dock på att om ni har små öron jämfört med genomsnittet så kommer dessa inte passa så bra för just er och det är precis det som hände mig tyvärr och blir därmed obekväma att bära under längre tid.
t
tothla

6 omdömen

16 dagar sedan
Har bytt till "bönor" från Jabra Elite Active 65t. Mycket bättre ljudkvalité. Bekvämt och sitter stabilt i öronen även under löpning. Touch knapparna är mycket känsliga, tryckknappar på Jabra fungerar bättre. Jabra är även bättre på (passiv) brusreducering, Buds live går inte använda i trafik eller flygresa p g a dess öppet design, ANC är obefintlig. I tysta miljöer eller om man behöver höra vad händer runt om är den dock perfekt.
M
Mortar

29 omdömen

18 dagar sedan
Bra lurar och mycket nöjd med köpet. Däremot blir det ett avdrag på 1.5 stjärna då det inte går att använda headsetet till två telefoner samtidigt. Mina 5 år äldre plantronics funkar utmärkt för detta, men att ett helt nytt headset inte har den funktionen känns billigt. Nu måste man gå in och ändra uppkopplingen själv i blåtandsinställningen varje gång man byter telefon.
T
ThompaTT

23 omdömen

22 dagar sedan
+ Grymt bra ljudbild med bra bas + Mic som fångar upp talet riktigt bra - Passform är ok men inte på topp
S
Stepout

5 omdömen

en månad sedan*
Otroligt nöjd . Läste en hel del blandade recensioner inna jag bestämde mig för att köpa dessa. +Otroligt bekväma, sitter klockrent. (Tips byt vingar om dom inte sitter bra först) +Bra ljud, bra bas. +Brusreduktionen blockerar ljudet omkring på ett bra sätt, det är omöjligt att ta bort allt ljud med tanke på designen. Har testat lurarna på Gekås och det fungerade utmärkt med brusreduktionen! +lätta att ta i/ur. +allt går att sköta via pekningar på hörlurarna. Jag har verkligen inget att klaga på. Jag skulle aldrig använda mig av in ear då det bara ger problem med öronen på sikt, vax, irritation i hörselgången. Det här är som att ha on ear hörlurar på sig fast dessa är galet kompakta och snygga. BRA JOBBAT SAMSUNG!⭐
*Redigerades en månad sedan
A
Adebisi_6

39 omdömen

en månad sedan
För mig fungerade de inte alls, skickade tillbaka efter två dagar. Fick ont i bägge öronen (tror att jag har för små öron för dessa). Dessutom tyckte jag att både lurarna och fodralet var alldeles för hala. Hade inte förväntat mig toppenljud och det var det inte heller, men orkade aldrig ha de på tillräckligt länge för att utvärdera det ordenligt.
Mr-Burns
Mr-Burns

21 omdömen

en månad sedan
Älskar dessa Buds "Beans". Kommer från ett par Galaxy Buds och ljudkvaliten i dessa är i en annan liga. Främst basen i dessa gillar jag! Eftersom dessa är av öppen design så kan jag tänka mig att ljudupplevelsen kan skilja sig åt beroende på hur dina öron är utformade, men i mitt fall så hamnar dom perfekt och basen är riktigt tung i dessa! Dom sitter dessutom så bekvämt att jag kan ha i dom hela dagen utan att känna obehag. Vid telefonsamtal så är ljudkvaliten för den jag pratar med perfekt. Dom jag pratat med säger att det låter som att jag har telefonen vid örat och omgivande ljud stör inte samtalet. Även när det blåser så hör den jag pratar med mig bra (till en rimlig gräns såklart).
t
tswfootball

9 omdömen

2 månader sedan
Fantastiska hörlurar om man förstår syftet med de. Bra ljud och extremt komfortbla pga deras design. De stannar även kvar i öronen(till skillnad från tex Airpods) För oss som ogillar in-ear stilen är dessa perfekt. Mikrofonen är också väldigt bra för samtal -mycket bättre än buds plus. En stjärna mindre för att de lagt till "ANC" som inte funkar alls med en öppen design. Förstör ryktet på dessa hörlurar som annars är rätt så speciella.
s
stalin_sweden

2 omdömen

2 månader sedan
Helt ok ljud fast inte bäst. Sitter bra, gillar man inte in ear är de perfekta. Väldigt hala när man sätter in/tar ut dem ur öronen. Det där med ANC hör jag ingenting alls av. Bra att man kan välja vilken man vill använda om man bara vill ha en i öronen.
O
Off Beat

9 omdömen

2 månader sedan
De är okej. Ganska dåligt ljud faktiskt men de enda som inte blockerar hörselgången. Hatar instängda hörlurar vid löpträning och dessa fungerar ypperligt för ändamål. Sitter faktiskt bättre än buds plus. De får fyra för just passform är bra och öppenhet värderas högt. Kollegor kan prata med en utan att stå och veva med hela armen framför ansiktet på en. Priset är kan ifrågasättas, men mina kostade 1700. Ganska högt pris, men de levererar ändå. Ens andra hälft behöver likaså inte skrika på mig längre när jag tittar på surfplatta eller lyssnar på musik i köket. Me like. Skulle säga att de flesta andra lurar spöar skiten ur dessa ljudmässigt. De låter grumliga vid platt kurva. Rekommenderas att konfigurera med eq. Air pods? Nej. Vem köper ett par tandborstar och stoppar i örat. Ser inte friskt ut. Förlåt alla appelvänner men nej tack. Lite stil får det nog vara. Noise canceling. Det stora frågetecknet. Det fungerar faktiskt men inte på det sätt bose eller sony gör. Inte heller som Plantronics 6200. Inte som libratone heller. Samsung kör en egen vagn på ett annat spår. Troligen kommer de med någon firmware men just nu bidrar det inte mycket. Knack på tangentbordet reduceras likaså störande ljud från luftkonditionering (till och frånluftsventiler ala jobb ni vet). Kunde ha varit 6 av 5 om ljudet och anc varit lite vassare.
Sida 1