Prisjakt

JBL Charge Essential

JBL Charge Essential

  • Bluetooth
  • Batteridrift
  • Effekt: 30 W
Bevaka
Jämför

JBL Charge Essential

Användaromdömen

Sorterat efter datum
T
TobbeWilson

19 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
6 månader sedan*
Denna högtalare fyller sitt syfte alldeles utmärkt och därmed ger jag den 5 stjärnor. - Den är tillräckligt bra för detta priset (jag betalade 888:-). För den musik jag lyssnar på vilket är mest från Spotify så gör den ett ypperligt jobb. - Den är enkel att ta med utan att behöva vara alltför bekymrad eftersom den är både vatten och stöttålig. - Den kan dessutom användas som Powerbank om så behövs. - Den har en fullt acceptabel batteritid.
*Redigerades 6 månader sedan
b
barry74

4 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
ett år sedan
Diskanten fram på talaren är märkbart irriterad när man första gång slår på den. Men som alla ljudenheter behövs lite körtid. Basen kommer sakteligen fram mer o mer ju längre man krämar den. Prisvärd produkt absolut💪. Men finns alltid bättre för nördar🧐🧐
Schween
Schween

55 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
ett år sedan
Perfekt högtalare med bra batteritid som klarar spela högt med bra bas för sin nätta storlek. Detta är dock igen referensanläggning för audiofiler utan mer när man vill spela musik när man inte sitter i tv-sofgan. Följer med överallt. Perfekt när man behöver ladda ex. mobilen när man är ute.
Mean Machine
Mean Machine

53 omdömen

Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
ett år sedan*
Enkel att komma igång med. Det kommer till och med ljud ur den, vilket är både det bästa och sämsta med den. Klart att förväntningarna på något såpass litet inte ska vara höga, men det här är inte bättre än att lyssna med valfri modern laptop som källa, bara annorlunda. Där en valfri laptop helt enkelt skiter i att spela upp bas och därigenom lyckas hålla ihop ljudbilden någorlunda känns det som JBL har loudness från helvetet. Lyssnar förvisso på rätt krånglig musik rent allmänt, men ingen typ av musik jag provat hittills låter bra. Sammanfattningsvis utmärkt om man vill sitta i kollektivtrafiken och göra folk förbannade. Med Charge Essential blir folk inte bara sura för att du är en douchebag som inte lyssnar med lurar, utan även för att det låter illa.
*Redigerades ett år sedan